Euroleague: Ο Ολυμπιακός έχασε ένα δικό του ματς από τη Γαλατά στο ΣΕΦ .foto-vds.

Η Γαλατά κέρδισε για 2η φορά εφέτος τον Ολυμπιακό με 71-80 και στο ΣΕΦ, σε ένα ματς που οι ερυθρόλευκοι πίστεψαν ότι τελείωσε στο 20. Μετά την 26η αγωνιστική της Euroleague οι ερυθρόλευκοι πλέον νιώθουν την ανάσα της Φενέρ και για την 3η θέση, καθώς έχουν δύσκολο πρόγραμμα στη συνέχεια.

Με φόρα πάτησε το παρκέ στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός και με τον Πρίντεζη να τον οδηγεί (10 πόντοι) είχε εξαιρετική επιθετική συγκομιδή (μαζεύοντας τα ριμπάουντς),

Μετράμε αντίστροφα για το Spetses Classic Yacht Regatta 2017

Η αντίστροφη μέτρηση για τον κορυφαίο Διεθνή Αγώνα Κλασσικών και Παραδοσιακών Σκαφών στη Ελλάδα, το Spetses Classic Yacht Regatta 2017, ξεκίνησε την Πέμπτη, 16 Μαρτίου, σε μία εντυπωσιακή εκδήλωση, στον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος, διοργανωτή του  αγώνα, με άφθονο κέφι, χορό και μουσική.
Το παρόν έδωσαν ο δήμαρχος Σπετσών Παναγιώτης Λυράκης, ο πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδος, Αλέξανδρος Παπαδόγγονας, ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του SCYR 2017, κύριος Νώντας Λαμπαδάριος, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΟΕ και οι κυβερνήτες από την περσινή χρονιά.

Έτοιμη να δοθεί στην κυκλοφορία η μεγαλύτερη σήραγγα των Βαλκανίων (vid)

Έτοιμη για παράδοση στην κυκλοφορία είναι η μεγαλύτερη οδική σήραγγα των Βαλκανίων, με την οποία θα παρακάμπτονται τα Τέμπη και η διαδρομή μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης θα γίνει έτσι πιο σύντομη κατά μισή ώρα.
Συνολικά, το ταξίδι Αθήνας-Θεσσαλονίκης θα μειωθεί σε 4 ώρες και 15 λεπτά.

Τα δέκα καλύτερα αεροδρόμια του κόσμου

Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά το αεροδρόμιο Changi της Σιγκαπούρης, κερδίζει τον τίτλο του «καλύτερου αεροδρομίου στον κόσμο», στον ετήσιο διαγωνισμό για τα παγκόσμια βραβεία αεροδρομίων Skytrax.
Οι νικητές των βραβείων, που ανακοινώθηκαν σε μια εντυπωσιακή τελετή στο Άμστερνταμ, την Τρίτη, αναδεικνύονται έπειτα από έρευνες που γίνονται σε εκατομμύρια επιβάτες αεροδρομίων παγκοσμίως.

ΕΟΑΣ Καρδίτσας: Όλοι την Κυριακή στον εορτασμό του Κιλελέρ

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε σήμερα το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων του νομού Καρδίτσας, καλώντας όλους τους αγρότες να συμμετέχουν στην πανελλαδική συγκέντρωση που θα γίνει στις 12.30 στο Κιλελέρ με αφορμή τον εορτασμό για την εξέγερση των αγροτών το 1910, οι οποίοι, όπως ειπώθηκε, δείχνουν το δρόμο και για τη σημερινή κατάσταση.

«Σύμπλευση» Πιτέλα-Τσίπρα για την Ευρώπη των εργαζομένων

Ιδιαίτερη έμφαση στην ανάγκη επαναφοράς των συλλογικών διαπραγματεύσεων αλλά και στα δικαιώματα της εργατικής τάξης.
Σε απόλυτη σύμπλευση για την αναγκαιότητα της άμεσης επαναφοράς των συλλογικών διαπραγματεύσεων, ως ενός ζητήματος αρχής της ΕΕ που δεν αφορά μόνο την Ελλάδα, αλλά την Ευρώπη ως σύνολο, εμφανίστηκαν Αλέξης Τσίπρας και Τζιάνι Πιτέλα κατά την έναρξη της συνάντησης τους.

Δίκη Siemens : Δεν θέλουν την πολιτική αγωγή του Δημοσίου και του ΟΤΕ οι κατηγορούμενοι για το μεγάλο σκάνδαλο

Tην αποβολή του Δημοσίου και του ΟΤΕ από την πολιτική αγωγή ζήτησαν σήμερα από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας οι συνήγοροι υπεράσπισης στην υπόθεση της Siemens. 
Ως βασικό επιχείρημα στο αίτημά τους προέβαλαν τη συμφωνία συμβιβασμού που υπεγράφη μεταξύ Siemens και Ελληνικού Δημοσίου το 2012 , με την οποία προβλέπετο αποζημίωση του με 270 εκατομμύρια ευρώ για τη ζημία που υπέστη.

Τα βίντεο που επιβεβαιώνουν το ρεπορτάζ του Documento για Novartis, πολιτικούς και Ευαγγελάτο (Video)

Δύο αποκαλυπτικά βίντεο που επιβεβαιώνουν το ρεπορτάζ του Documento για το Novartis-gate και τον κύκλο συμφερόντων που περιλαμβάνει πολιτικούς, δημοσιογράφους και όσους παίρνουν αποφάσεις στον τομέα του φαρμάκου, φέρνει στη δημοσιότητα το documentonews.gr.
Στο πρώτο βίντεο, ο τότε Αντιπρόεδρος της Novartis στην Ελλάδα, Κώστας Φρουζής, εξομολογείται σε συνάντηση στελεχών την ύπαρξη φιλικών προσώπων στην πολιτική με κύριο τον πρώην πρωθυπουργό Παναγιώτη Πικραμένο στον οποίο αποδίδει ιδιαίτερη σχέση.

Οι ΗΠΑ βομβάρδισαν κατά λάθος τέμενος στη Συρία σκοτώνοντας 42 ανθρώπους

"Δεν στοχεύσαμε το τέμενος, αλλά ένα κτίριο όπου υπήρχε συγκέντρωση μελών της αλ Κάιντα", δήλωσε εκπρόσωπος της Centcom
Η αμερικανική στρατιωτική διοίκηση της Centcom παραδέχθηκε ότι πραγματοποίησε αεροπορική επιδρομή στη βόρεια Συρία κατά στόχων της αλ Κάιντα, αλλά αρνήθηκε ότι στόχευσε σκοπίμως μουσουλμανικό τέμενος, όπου σκοτώθηκαν τουλάχιστον 42 άνθρωποι, στην πλειοψηφία τους άμαχοι, σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Μητσοτάκης: «Μόνη λύση οι εκλογές – Είμαστε έτοιμοι, έχουμε σχέδιο και τόλμη»

«Η Κυβέρνηση του κ. Τσίπρα παράγει εδώ και μήνες ανασφάλεια και αβεβαιότητα στο εσωτερικό. Η αξιολόγηση δεν κλείνει. Η εμπιστοσύνη των πολιτών εξανεμίζεται. Η ύφεση επέστρεψε.

 Οι επενδύσεις δεν έρχονται. Και τώρα τελευταία υπάρχει και εξαγωγή τρομοκρατικών δεμάτων στο εξωτερικό», δήλωσε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μύλος στη Βουλή ελέω Τσίπρα έγιναν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ

Το ΠΑΣΟΚ ζήτησε εξεταστική για την πενταετία Καραμανλή και η ΝΔ κάλεσε σε απολογία τον Παπανδρέου. Γαλαζοπράσινες έριδες και για τη στάση των καραμανλικών
Σφοδρή αντιπαράθεση μεταξύ της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ πυροδότησε η προαναγγελία του Αλέξη Τσίπρα για την συγκρότηση Εξεταστικής Επιτροπής σχετικά με το "πάρτυ στο χώρο της Υγείας" με τους γαλάζιους και τους πράσινους βουλευτές να διασταυρώνουν τα ξίφη τους

Οκτώ χρόνια φυλάκιση για τον Αρτέμη Σώρρα (video)

 Μηνυτές του ο πρώην συνεργάτης του και ο κουμπάρος του

Σε οκτώ χρόνια φυλάκιση χωρίς αναστολή, καταδικάστηκε ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του, ενώ επιπλέον τους επιβλήθηκε και 5 χρόνια στέρησης των πολιτικών δικαιωμάτων.

Συγκεκριμένα, ο Αρτέμης Σώρρας δικαζόταν σήμερα στην Πάτρα με την κατηγορία της υπεξαίρεσης σε βαθμό κακουργήματος.

«Πληρωμένη» απάντηση από τον πρωθυπουργό στον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας

Καμία έκπληξη από το «μέτωπο» της Βουλής. Για ακόμα μία φορά γίναμε θεατές ενός ακόμα «αδώνειου» παραληρήματος, αφού αυτά που ακούστηκαν δεν άρεσαν και πάρα πολύ στον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και έτσι είπε να καταφύγει στη συνήθη τακτική του, δηλαδή τις φωνασκίες.

Στο πλαίσιο της «Ώρας του Πρωθυπουργού» και τη στιγμή που στο βήμα ήταν ο Αλέξης Τσίπρας, ώστε να απαντήσει στον Βασίλη Λεβέντη σχετικά με την κατάσταση στην Υγεία,

Ο Τσίπρας… σφάζει με το βαμβάκι τον Σημίτη (video)

Καυστική απάντηση έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας, κατά τη διάρκεια της ώρας του Πρωθυπουργού, στον Κώστα Σημίτη, με αφορμή την ομιλία του σε συνέδριο στους Δελφούς κατά τη διάρκεια της οποίας επανέφερε τις απειλές για Grexit. «Αν εγώ ήμουν πρωθυπουργός και οι υπουργοί μου πήγαιναν ο ένας μετά τον άλλο στη δικαιοσύνη θα είχα πρόβλημα.

Huawei Ρ10, το «Perfect Ten» δικό σας με bonus δώρο

Από τις 23 Μαρτίου έως και τις 31 Μαρτίου όποιος φθάσει πρώτος στην «ουρά» κερδίζει.
Υπάρχει μία «ουρά» στην οποία αξίζει να στηθείτε και δεν θα ταλαιπωρηθείτε καθόλου. Το αντίθετο μάλιστα, θα βγείτε και κερδισμένοι. Ποια είναι αυτή;
Μα η «ουρά» για να παραγγείλετε το smartphone Huawei P10 που όλοι περιμένουν με έντονο ενδιαφέρον για τα ξεχωριστά του χαρακτηριστικά.

Ρώσοι κατάσκοποι και χάκερ πίσω από την τεράστια υποκλοπή στη Yahoo

Οι Ηνωμένες Πολιτείες απήγγειλαν κατηγορίες χθες σε δύο ρώσους πράκτορες και δύο χάκερ για την οργάνωση- το 2014- της υποκλοπής 500 εκατομμυρίων λογαριασμών στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο Yahoo, στην πρώτη τέτοια δικαστική κίνηση από την αμερικανική κυβέρνηση προς ρώσους κατασκόπους για κυβερνοεγκλήματα.

«Βορειοκορεάτες χάκερ πίσω από τις κυβερνοεπιθέσεις σε τράπεζες και οργανισμούς»

Μια ομάδα χάκερ από τη Βόρεια Κορέα γνωστή με το όνομα «Λάζαρος» φέρεται να ευθύνεται για μια πρόσφατη επίθεση στο διαδίκτυο που στόχευσε οργανώσεις σε 31 χώρες, μετά από πολύπλοκες επιθέσεις στην Τράπεζα του Μπαγκλαντές, την εταιρεία ηλεκτρονικών Sony και τη Νότια Κορέα, ανακοίνωσε χθες η εταιρεία ασφαλείας στον κυβερνοχώρο Symantec.
Η Symantec, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων,

Πόσα βγάζουν οι αδελφές Καρντάσιαν για κάθε ποστάρισμα στα social media Εξαψήφια ποσά με ένα «κλικ»

Μπορεί να μην είναι τόσο εύκολο όσο νομίζουμε το να έχεις διαρκώς τη ζωή σου σε κοινή θέα, όπως το σόι Καρντάσιαν που όποια πέτρα κι αν σηκώσεις, κάποιο μέλος της θα εμφανιστεί.

Σίγουρα πάντως είναι προσοδοφόρο καθώς οι τρεις αδελφές Καρντάσιαν, η «ναυαρχίδα» Κιμ και οι Κόρτνεϊ και Κλόε, λαμβάνουν εξαψήφια ποσά για κάθε χορηγούμενη ανάρτησή τους στα social media.


Η Sara Underwood παίζει με τα κάλλη της και το φακό Δείτε τις φωτογραφίες της

Η Sara Underwood είναι λάτρης τη φύσης και πάντα αναζητά ωραία τοπία για να ποζάρει. Όσο ωραίο όμως και να είναι το μέρος, δεν καταφέρνει να συναγωνιστεί τα προσόντα της.

Το πρώην κουνελάκι του Playboy και νυν μοντέλο πρόβαλε για ακόμη μία φορά τα σφριγηλά της οπίσθια και το πλούσιο στήθος της και ικανοποίησε, και με το παραπάνω, τους 7,2 εκατομμύρια ακολούθους της στο Instagram.

Πυργί, το χωριό της Χίου που μοιάζει με κέντημα - Δείτε τις φωτογραφίες

Ένα από τα μεγαλύτερα και πιο εντυπωσιακά χωριά της Χίου, το χωριό Πυργί μοιάζει βγαλμένο από άλλη εποχή. Και είναι, μιας και διατηρείται έτσι όπως χτίστηκε και έχει ανακηρυχθεί διατηρητέο μνημείο.
Στενοί, πέτρινοι δρόμοι, ο ναός των Αγίων Αποστόλων, που χρονολογείται από τον 13ο αιώνα, πλήθος άλλων εκκλησιών αλλά κυρίως η γεωμετρική διακόσμηση των εξωτερικών τοίχων των σπιτιών, κάνουν το Πυργί πραγματικά μοναδικό.

Πάνω από 1 εκατ. οι ρώσοι επισκέπτες φέτος στην Ελλάδα

Περισσότεροι Ρώσοι «ψηφίζουν» φέτος Ελλάδα για διακοπές και σπεύδουν να κάνουν έγκαιρα κρατήσεις καταλυμάτων για την ερχόμενη θερινή περίοδο, διπλασιάζοντας τον αριθμό των προκρατήσεων κατά τους πρώτους μήνες του έτους.
Αυτό προκύπτει από τη Διεθνή Έκθεση ΜΙΤΤ 2017 (14-16 Μαρτίου), στην οποία ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού (ΕΟΤ) συμμετείχε με περίπτερο 805 τ.μ. και 33 συνεκθέτες και διακρίθηκε,

Στήριξη Πιτέλα στην Ελλάδα: Να κλείσει η αξιολόγηση, να προχωρήσει η αναδιάρθρωση του χρέους

Με τον πρόεδρο της Ομάδας της Προοδευτικής Συμμαχίας Σοσιαλιστών και Δημοκρατών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Τζιάνι Πιτέλα συναντήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος. Στο πλαίσιο της συνάντησης ο Πρόεδρος υπογράμμισε στον κ Πιτέλα τις πέντε βασικές αρχές για την Ευρώπη του μέλλοντος.
Από την πλευρά του, ο κ. Πιτέλα, αφού δήλωσε φανατικός υπερασπιστής της Ελλάδας,

Στον Λευκό Οίκο σήμερα το πρώτο τετ α τετ Τραμπ - Μέρκελ

Το τετ α τετ αναμένεται με περιέργεια και τις δύο ακτές του Ατλαντικού: ο Ντόναλντ Τραμπ υποδέχεται σήμερα την καγκελάριο της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ με την επιθυμία να προτάξει την σταθερότητα των δεσμών ανάμεσα στις δύο συμμάχους έπειτα από ανταλλαγή έντονων δηλώσεων.

Η Ευρώπη έχει τα μάτια στραμμένα στη συνάντηση αυτή στο Οβάλ Γραφείο και στη συνέντευξη Τύπου που θα ακολουθήσει

Μεγατούνελ στη Νορβηγία για πλοία

Θα περνάει μέσα από τα βουνά της Βορειοδυτικής Νορβηγίας, επιτρέποντας στους θαλασσοπόρους να παρακάμπτουν τα ταραγμένα νερά της θάλασσας του Σταντ. Τα σχετικά σχέδια έχουν εκπονηθεί και οι εργασίες μένει

ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΠΑΣΤΟΡΑΣ- Διαμάντι 705 καρατίων στη Σιέρα Λεόνε

Ο λόγος: και πάλι ένα διαμάντι, 705 καρατίων, ένα από τα μεγαλύτερα που έχουν βρεθεί ποτέ παγκοσμίως. Το έφερε στο φως ένας πάστορας που εργάζεται ως μεταλλωρύχος για να συμπληρώνει το εισόδημά του, και το παρέδωσε στην κυβέρνηση της αφρικανικής χώρας.

Μονογράφεται η σύμβαση για το Οικόπεδο 2

Μονογράφεται σήμερα από το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας και την κοινοπραξία Total-Edison-ΕΛΠΕ η Σύμβαση Μίσθωσης για το δικαίωμα έρευνας και εκμετάλλευσης υδρογονανθράκων στο θαλάσσιο Οικόπεδο 2, δυτικά της Κέρκυρας.
Η έρευνα και εκμετάλλευση υδρογονανθράκων περνάει πλέον σε άλλες διαστάσεις, καθώς για πρώτη φορά εισέρχονται σημαντικοί ξένοι επενδυτές, όπως είναι η Total και η Edison.

Ψάχνουν τα πλοία από τη ναυμαχία της Σαλαμίνας

Τον λιμένα όπου συγκεντρώθηκαν τα ελληνικά πλοία για τη ναυμαχία της Σαλαμίνας εντόπισαν υποβρύχιες αρχαιολογικές έρευνες.
Βρισκόταν στη Σαλαμίνα και είναι η πρώτη φορά που γίνεται μια τέτοια έρευνα σε αυτόν τον μείζονα αρχαιολογικό χώρο. Κατά τα επόμενα χρόνια, οι έρευνες θα συνεχιστούν και οι αρχαιολόγοι ελπίζουν να βρουν κατάλοιπα ναυαγισμένων πλοίων από τη ναυμαχία του 480 π.Χ.