ΗΠΑ Ισπανία 107 - 100 «Με την ψυχή στο στόμα» το χρυσό στην Dream team

ΗΠΑ και Ισπανία απέδειξαν για άλλη μία φορά πως είναι οι κορυφαίες ομάδες του πλανήτη, ωστόσο το χρυσό μετάλλιο στο Λονδίνο έπρεπε να το πάρει ένας..

«Χρυσή» η Ρωσία στο ανσάμπλ Στη δεύτερη θέση η Λευκορωσία και στην τριτη η Ιταλία

Το τέταρτο διαδοχικό χρυσό μετάλλιο στο ανσάμπλ της ρυθμικής γυμναστικής σε Ολυμπιακούς Αγώνες κατέκτησε η Ρωσία, στο Λονδίνο
Οι Αναστασία Μπλίζνιουκ, Ουλιάνα Ντόνσκοβα, Ξένια Ντούντκινα, Αλίνα Μακαρένκο, Αναστασία Ναζαρένκο και Καρολίνα Σεβαστιάνοβα..

Η Ρωσία το μετάλλιο, η Αργεντινή το χειροκρότημα

Σε έναν… τεράστιο μικρό τελικό, η Ρωσία επικράτησε 81-77 της Αργεντινής και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ του Λονδίνου..

Κουρδιστάν Η αυτονομία στη μετά Ασαντ εποχή των Κούρδων της Συρίας θα φούντωνε τον αλυτρωτισμό αιώνων

Στην αρχή της εξέγερσης κατά του Μπασάρ αλ Ασαντ στη Συρία, οι Κούρδοι της χώρας παρέμεναν στο περιθώριο τηρώντας μια στάση από ουδέτερη ως θετική προς το καθεστώς. Τους τελευταίους μήνες όμως, όταν συνειδητοποίησαν ότι οι μέρες του σύρου προέδρου είναι μετρημένες, άρχισαν να παίζουν τα χαρτιά τους με τρόπο ώστε να κατοχυρώσουν τη θέση τους στη μετά Ασαντ εποχή. Αυτό προκαλεί μεγάλη ανησυχία στην Τουρκία, η οποία φοβάται ότι αν οι Κούρδοι της Βόρειας Συρίας πετύχουν ένα καθεστώς αυτονομίας, θα ανοίξουν την όρεξη στους Κούρδους της Νοτιοανατολικής Τουρκίας να τους μιμηθούν...

Σύγκρουση αμερικανικού πολεμικού πλοίου με τάνκερ στα Στενά του Ορμούζ

Καταδρομικό του αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού συγκρούστηκε, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, τα ξημερώματα της Κυριακής, με πετρελαιοφόρο στα Στενά του Ορμούζ, χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ το πυραυλοφόρο καταδρομικό USS Porter συγκρούστηκε στη 1:00 το πρωί (τοπική ώρα) με το υπό παναμαϊνή σημαία M/V Otowasan το οποίο μετέφερε ακατέργαστο πετρέλαιο.

Οι συνθήκες του ατυχήματος, όσο και η ζημιά στο αμερικανικό πολεμικό πλοίο, είναι υπό διερεύνηση..

Βραχιόλι για ασφαλή ηλιοθεραπεία Είναι μιας χρήσης και αλλάζοντας χρώμα «ενημερώνει» για τον κίνδυνο εγκαύματος

Λονδίνο 
Ασφαλή έκθεση στον καυτό καλοκαιρινό ήλιο υπόσχεται ένα «έξυπνο» βραχιόλι μιας χρήσης που ανέπτυξαν σουηδοί επιστήμονες.
Το εύχρηστο αξεσουάρ μετρά την υπεριώδη ακτινοβολία και ανάλογα με τα επίπεδα που καταγράφει αλλάζει χρώμα ειδοποιώντας τον κάτοχό του για το πότε μπορεί να εκτεθεί με ασφάλεια στον ήλιο. Όταν η ακτινοβολία UV βρίσκεται σε χαμηλά επίπεδα το βραχιόλι είναι κίτρινο, ενώ όταν εκείνη σκαρφαλώνει σε επικίνδυνα για την υγεία επίπεδα το βραχιόλι γίνεται ροζ..

Το δίδυμό μας στο νερό! «Μη ανθρώπινα πρόσωπα» πιστεύουν οι επιστήμονες ότι πρέπει να ανακηρυχθούν τα δελφίνια λόγω της εξυπνάδας και της ευαισθησίας τους που τα καθιστούν ισάξιά μας

Τα δελφίνια μεταδίδουν τις γνώσεις και τις συνήθειές τους από γενιά σε γενιά, «χτίζοντας» ξεχωριστούς πολιτισμούς.
Η λέξη κήτος συνδέεται συνήθως με κάτι ογκώδες, αντιαισθητικό, άχαρο και χονδροειδές. Και όμως το κήτος που βλέπουμε πιο συχνά στις θάλασσές μας – το δελφίνι – διαψεύδει τον εύκολο συνειρμό. Ενα δελφίνι είναι χαριτωμένο, είναι η πρώτη, αυθόρμητη σκέψη που έρχεται στο μυαλό, είναι όμορφο και παιχνιδιάρικο μες στο νερό. Είναι όμως επίσης εξαιρετικά έξυπνο, και μάλιστα με έναν ιδιαίτερα..

H Σλοβάκα που έκλεβε στη χώρα της, ήταν σύμβουλος ΤΑΙΠΕΔ στην Ελλάδα !

Την Αννα Μπουμπενίκοβα τοποθέτησε πέρυσι η Κομισιόν στην Ελλάδα ως τοποτηρητή στις αποκρατικοποιήσεις, στο Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ). Απεκαλύφθη, ότι πρωταγωνιστούσε σε σκάνδαλο με τον κωδικό «Γορίλλας» στη Σλοβακία και μόλις έγινε γνωστό το θέμα την παραίτησαν...

Στη χερσόνησο του Σινά μεταφέρθηκαν πυραυλικά συστήματα

Αρκετές βάσεις εκτόξευσης πυραύλων μέσου βεληνεκούς μεταφέρθηκαν στη χερσόνησο του Σινά για την υποστήριξη της αντιτρομοκρατικής «επιχείρησης εκδίκησης», την οποία διεξάγει ο στρατός της Αιγύπτου..

Deutschewelle Οι βόρειοι και οι νότιοι της Ευρώπης

Διαχωριστικές γραμμές μεταξύ «Βορείων» και «Νοτίων» στην ΕΕ βλέπουν Ευρωπαίοι πολιτικοί και αναλυτές, σύμφωνα με την Deutschewelle.

Ο πρώην πρωθυπουργός του Βελγίου και νυν επικεφαλής των Ευρωπαίων Φιλελευθέρων στις Βρυξέλλες Γκυ Φερχόφσταντ βλέπει μία διαχωριστική γραμμή ανάμεσα σε όσους θέλουν κοινή ανάληψη χρεών στην ευρωζώνη και σε όσους την απορρίπτουν. Από την πλευρά του ο οικονομολόγος Ζολτ Ντάρβας από το ινστιτούτο Μπρούγκελ των Βρυξελλών κάνει λόγο για διαχωρισμό βορείων-νοτίων με κριτήριο τον πληθωρισμό...

Ένας τόνος μαριχουάνα δεν έφθασε στην Ιταλία

Η αλβανική αστυνομία ανακοίνωσε το Σάββατο ότι κατάφερε να κατασχέσει έναν τόνο μαριχουάνα, που προοριζόταν για εισαγωγή στην Ιταλία.
Οι έμποροι, που διακινούσαν τα ναρκωτικά, ωστόσο, κατόρθωσαν να διαφύγουν..

100 χρόνια της Ρωσικής Πολεμικής Αεροπορίας

Στην πόλη Ζούκοφσκι στα κοντινά περίχωρα της Μόσχα διεξάγεται το Σάββατο αεροπορική εορτή, που είναι αφιερωμένη στα 100χρονα των πολεμικών αεροπορικών δυνάμεων της Ρωσίας. Για τους θεατές, μεταξύ των οποίων ήταν και ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν, οι αεροπόροι ετοίμασαν ένα..

Στους 153 οι νεκροί από τους ισχυρούς σεισμούς στο Ιράν

Εκατόν πενήντα τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και 1.300 άλλοι τραυματίστηκαν από τους δύο ισχυρούς σεισμούς που σημειώθηκαν στο βορειοδυτικό Ιράν, σύμφωνα με τις ιρανικές αρχές.

Χιλιάδες εγκατέλειψαν τα σπίτια τους και έμειναν στο ύπαιθρο καθώς ακολούθησαν τουλάχιστον 20 μετασεισμοί στην περιοχή.

Ο αριθμός των νεκρών και των τραυματιών μπορεί να αυξηθεί καθώς ορισμένοι από τους τραυματίες βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση, άλλοι είναι ακόμα παγιδευμένοι κάτω από τα ερείπια και οι διασώστες δεν έχουν ακόμη φθάσει σε ορισμένα χωριά τα οποία έχουν πληγεί από τους σεισμούς...

Η «καυτή» οδοντίατρος του Καβαλιέρε μας δείχνει τα... προσόντα της!

Η σέξι γαζέλα, Nicole Minetti, η οποία από showgirl έγινε οδοντίατρος και πολιτικός, η γυναίκα που είχε διορθώσει την οδοντοστοιχία του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, μετά από την επίθεση που είχε δεχθεί το 2009 στο Μιλάνο, μας έδειξε τα «προσόντα» της μέσα από τις σελίδες του ιταλικού περιοδικού «Chi».

Όπως φαίνεται στις παρακάτω φωτογραφίες από το «Chi» αλλά και από τις πόζες της γνωστής Ιταλίδας στο Μαλιμπού για μια νέα φωτογράφηση, η Minetti έκανε το τελευταίο διάστημα μερικές αισθητικές «παρεμβάσεις» στο σώμα της..

Η πτώση των αστέρων του Αυγούστου κορυφώνεται αυτό το Σαββατοκύριακο

Τα αυγουστιάτικα «πεφταστέρια», το μετεωρικό κύμα των Περσίδων θα φτάσει τη μέγιστη δραστηριότητά της στις 12 Αυγούστου κατά την περίοδο μεταξύ 12:00 και 14:30 ώρα Γκρίνουιτς.
Στον ουρανό θα εμφανιστούν ως και 100 «πεφταστέρια» ανά ώρα..

Αγρότες με οβιδοβόλα στα χέρια υπερασπίζονταν τη μαριχουάνα

Τουλάχιστον δύο αστυνομικοί και δύο στρατιωτικοί του λιβανικού στρατού τραυματίστηκαν έπειτα από επίθεση αγροτών στην κοιλάδα Μπεκάα, γράφει η The Daily Star.
Με αυτόν τον τρόπο αντέδρασαν οι αγρότες στην επιχείρηση των μονάδων ασφαλείας για την καταστροφή φυτειών μαριχουάνας..

Megan Fox: «Δεν ήμουν ποτέ όμορφο κορίτσι»

Στα εξώφυλλα των «Angeleno Magazine» και «Miami Magazine» φιλοξενείται η ηθοποιός Megan Fox, σε μια φωτογράφηση..

Rihanna: Το πάρτι δε σταματά! Κάθε βράδυ έξω

Δεν πρέπει να έχει παράπονο από το φετινό καλοκαίρι: St. Tropez, Ιταλία και Γαλλία ήταν μόνο μερικά από τα μέρη που η Rihanna επισκέφτηκε κάνοντας κρουαζιέρα στα νερά της Μεσογείου.

Και τώρα ήρθε η ώρα να επιστρέψει στην πατρίδα της, στο Barbados, αλλά φαίνεται ότι ούτε εκεί το «βάζει» κάτω!
..