Sexy Lingerie: 10+1 σούπερ σέξι baby doll που θα βάλουν φωτιά στις κρύες νύχτες!

Βρήκαμε για εσένα τα πιο αισθησιακά νυχτικά, για να είσαι σέξι ακόμα και τις ώρες που κοιμάσαι…

Κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της –και το σύντροφό της- πρέπει να έχει στη γκαρνταρόμπα της ένα sexy baby doll!

Star Style: Η Ριάνα δεν αποχωρίζεται τα αγαπημένα της sneakers!

Δες πως συνδυάζει η εκκεντρική σταρ τα Vans παπούτσια της, σε κάθε της εμφάνιση.
Η όμορφη τραγουδίστρια, που αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην Ελλάδα, μας έχει συνηθίσει σε εκκεντρικές εμφανίσεις με μοναδικό στυλ.

Σε casual εμφανίσεις της, αφήνει τα ιδιαίτερα ψηλοτάκουνα και ποντάρει στα αγαπημένα της μαύρα και λευκά Vans Sneakersγια να απογειώσει κάθε της σύνολο με έξτρα πόντους άνεσης και στυλ.

Πωλείται προς 1.5 εκατ. ευρώ το σπίτι που γεννήθηκε ο Κωστής Παλαμάς

Ο ιδιοκτήτης του ακινήτου που βρίσκεται στην Πάτρα έβαλε πωλητήριο-Ο δήμος αδυνατεί να προχωρήσει στην αγορά του
Στον αριθμό 241 της οδού Κορίνθου, σε ένα όμορφο νεοκλασσικό στην Πάτρα γεννήθηκε στις 13 Ιανουαρίου του 1859, ο νεότερος εθνικός μας ποιητής, Κωστής Παλαμάς.

Ο Ζαμπέτας «επιστρέφει» μέσα από τη βιογραφία που έγραψε η κόρη του Κατερίνα

Το ξεκίνημα του Ζαμπέτα στο πάλκο, η συνάντηση του με τον Χατζιδάκι και το σκάνδαλο «Ζαμπέτοβιτς» που προκάλεσε-άθελα του- στο Βελιγράδι - Η καθημερινότητα του μεγάλου συνθέτη και όλα όσα περιλαμβάνονται στο βιβλίο «Βαθιά στη θάλασσα θα πέσω»

Star Style: To casual καθημερινό στυλ των σταρ...

  1. Πώς ντύνοντα οι διάφορες σταρ του Hollywood στην καθημερινόητά τους. Πάρε μία γεύση από τις καθημερινές street εμφανίσεις της Τέιλορ Σουίφτ, της Ρίτα Όρα, της Τζέσικα Άλμπα και πολλών άλλων..

Edita Vilkeviciute: Σέξι και αισθησιακή

H Vilkeviciute γεννήθηκε την Πρωτοχρονιά του 1989 στη Λιθουανία και ξεκίνησε την καριέρα της όταν περπάτησε στην πασαρέλα για τον Roberto Cavalli, την Ανοιξη του 2007
Σέξι και αισθησιακή η καλλονή Vilkeviciute φόρεσε τα νέα εσώρουχα της εταιρείας H&M και πόζαρε με άνεση στο φωτογραφικό φακό.

Σε παγκόσμια μετάδοση η παρουσίαση του νέου γηπέδου της ΑΕΚ!-Παρουσιάστηκε το γήπεδο της ΑΕΚ - [Φωτό-27 ]

Το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, η «Αγιά-Σοφιά» που θα στεγάσει τα όνειρα των απανταχού φίλων της Ένωσης, παρουσιάστηκε σήμερα επίσημα σε μια εκδήλωση που παρέστησαν διοικητικά στελέχη, ποδοσφαιριστές, τεχνικό επιτελείο και οπαδοί των «κιτρινόμαυρων».

Τριπλή καταδίκη της Τουρκίας από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

Την ίδια ημέρα που ξεκίνησαν ξανά ύστερα από τριάμισι χρόνια οι ενταξιακές συνομιλίες Αγκυρας-ΕΕ στις Βρυξέλλες, με τα εμπόδια στη διαδικασία να παραμένουν ανυπέρβλητα, το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων επέβαλε τριπλή καταδίκη σε βάρος της χώρας για κακομεταχείριση και βασανιστήρια συλληφθέντων.

ΜΠΙΛ ΝΤΕ ΜΠΛΑΖΙΟ -Το αουτσάιντερ που άλωσε τη Νέα Υόρκη

O 52χρονος Μπιλ ντε Μπλάζιο, ο πρώτος δημοκρατικός δήμαρχος της Νέας Υόρκης εδώ και δυο δεκαετίες, ξεκίνησε ως «αουτσάιντερ» και κέρδισε με συντριπτική διαφορά περίπου 50 ποσοστιαίων μονάδων (73% έναντι 24%) τον ρεπουμπλικάνο αντίπαλό του, Τζό Λότα, εξαπολύοντας «δηλητηριώδη βέλη» κατά του προκατόχου του, Μάικλ Μπλούμπεργκ.

Το σκάνδαλο Euribor «καίει» τραπεζικούς κολοσσούς-ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ «ΜΑΚΡΑΙΝΕΙ» Η ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ

Ενας νέος κρίκος στη μακρά αλυσίδα των προστίμων που πληρώνουν οι μεγάλες τράπεζες για τα σκάνδαλα και τις καταχρήσεις της προ κρίσης περιόδου θα προστεθεί οσονούπω: Σύμφωνα με το Reuters, η Κομισιόν τον επόμενο μήνα θα φιλοδωρήσει με... «καμπάνες» τις Deutsche Bank, JP Morgan, HSBC, Societe Generale, Credit Agricole και Royal Bank of Scotland .

"Δακτύλιος" με απαγόρευση χρήσης για τζάκια και ξυλόσομπες

Τη απαγόρευση της χρήσης στους πολίτες να καίνε τζάκια και ξυλόσομπες, ανά περιοχές και χρονικά διαστήματα, όπου θα σημειώνονται επεισόδια ατμοσφαιρικής ρύπανσης, με υψηλές τιμές συγκέντρωσης αιωρούμενων σωματιδίων ετοιμάζεται να επιβάλει το υπουργείο Περιβάλλοντος στα ελληνικά νοικοκυριά.

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιάννη Σγουρού, με το Δημήτρη Μελισσανίδη, τον Πέτρο Παππά και τον Πρόεδρο της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Κων. Κοτσάτο, για το γήπεδο της ΑΕΚ

Συνάντηση εργασίας είχε σήμερα ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός, στα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής με το Δημήτρη Μελισσανίδη, τον Πρόεδρο της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Κωνσταντίνο Κοτσάτο, το Μέλος της «Δικέφαλος 1924», Πέτρο Παππά, και με τον Αρχιτέκτονα, Δημήτρη Ανδριόπουλο, κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκε το έργο της κατασκευής του γηπέδου της ΑΕΚ.

Δεν θα πιστέψετε ποια είναι η «νέα» μούσα του Chanel No. 5

Καμία δεν έχει συνδέσει το όνομά της με το άρωμα όσο αυτή
Η Chanel για μία ακόμη φορά έκανε την υπέρβαση. Η διάσημη φίρμα αποφάσισε να βγάλει τον Μπραντ Πιτ από την καμπάνια για το κλασικό άρωμα Chanel No. 5 και να τον αντικαταστήσει με ένα πρόσωπο που έχει συνδέσει απόλυτα το όνομά του με τη συγκεκριμένη κολόνια, μόνο που έχει πεθάνει εδώ και 51 χρόνια: τη Μέριλιν Μονρόε.

Halloween party Melanie Iglesias: Μια σέξι γοργόνα

Η 26χρονη Iglesias από το Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, με καταγωγή από την Ιταλία, τη Βραζιλία και τις Φιλιππίνες, είναι μοντέλο, ηθοποιός και τηλεοπτική περσόνα
Ντυμένη σέξι γοργόνα εμφανίστηκε πρόσφατα η όμορφη Melanie Iglesias στο Halloween party της
Heidi Klum στη Νέα Υόρκη και, όπως ήταν φυσικό, τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της.

CNN.Τι αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της Οπαδός αίρεσης η Μισέλ Φάιφερ στα νιάτα της

Συγκλόνισε η αποκάλυψη της γνωστής ηθοποιού για τη συμμετοχή της σε αίρεση
Πριν γίνει επιτυχημένη ηθοποιός η Μισέλ Φάιφερ και όταν ξεκινούσε την καριέρα της, ως μια πολλά υποσχόμενη νεαρή από το Χόλιγουντ, είχε εμπλακεί σε αίρεση, γνωστή ως "breatharianism".

«Παιχνίδια» στην παραλία Με «παιχνιδιάρικη» διάθεση στην Αυστραλία η Mel B

Αρνήθηκε σε πρόσφατη συνέντευξή της τις φήμες ότι έχει μοιραστεί το κρεβάτι της με τον άντρα της και μια... στρίπερ
Το απίστευτα γυμνασμένο κορμί της μας έδειξε η πρώην τραγουδίστρια των Spice girls, Mel B, κατά τη διάρκεια των διακοπών της στην Αυστραλία.

Aποφάσισαν να κάνουν ένα... «διάλειμμα» Ένα βήμα πριν τον χωρισμό Eva Mendes και Ryan Gosling

Οι «κακές γλώσσες» λένε ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα στη σχέση τους είναι η ζήλια της Mendes την οποία και δεν αντέχει ο Gosling
Ένα βήμα πριν τον χωρισμό είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, η Eva Mendes και ο Ryan Gosling.

Όταν πρόκειται για στριπτίζ... η Aniston το «κουνάει» καλά!

Νέες φωτογραφίες από την ταινία: «We're The Millers» - Με ψηλοτάκουνες μαύρες γόβες, μαύρα εσώρουχα και περούκα η 44χρονη ηθοποιός δείχνει τις ικανότητές της στο στύλο
Στριπτίζ για να «ξελασπώσει» έναν έμπορο ναρκωτικών ουσιών κάνει η Jennifer Aniston στην ταινία: «We're The Millers».

Βίντεο: Οι βωμολοχίες της Gwyneth Paltrow-«Γα...σε ό,τι λέει ο καθένας! Δεν έχει σημασία τι πιστεύει»

Τα «γαλλικά» της βραβευμένης με Όσκαρ ηθοποιού σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Red»
Μπορεί να είναι σέξι και ταλαντούχα, αλλά έχει και ένα στόμα που όταν το ανοίξει, μένεις άφωνος...

Ο λόγος για την ηθοποιό Gwyneth Paltrow, η οποία μίλησε στο περιοδικό «Red».

Εισαγγελέας έγινε ο δικηγόρος της καμαριέρας που κατηγόρησε για βιασμό τον Ντομινίκ Στρος Καν-Συγκέντρωσε το 55% των ψήφων

Ο Κένεθ Τόμσον που ήταν συνήγορος της καμαριέρας Ναφισάτου Ντιαλό η οποία κατηγόρησε τον Σκρος Κάν για σεξουαλική επίθεση, εξελέγει εισαγγελέας του Μπρούκλιν

Τσίπρας: Υπάρχει εναλλακτικό σχέδιο πέρα από το μνημόνιο-Το παρουσίασε στο Όστιν του Τέξας

Σταθεροποίηση της οικονομίας, αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, αναδιάρθρωση της παραγωγικής βάσης οι τρεις πυλώνες του σχεδίου του ΣΥΡΙΖΑ

Μετ' εμποδίων μετακινήσεις και συναλλαγές με το δημόσιο Σε απεργιακό κλοιό η χώρα-Οι πτήσεις της Olympic Air-Αegean

Στις 11 η συγκέντρωση ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ στο Πεδίον του Άρεως- Στις 10:30 η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Ομόνοια- Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς- Κλείνει το μετρό στο Σύνταγμα από τις 09:30
Mετ’ εμποδίων θα γίνουν σήμερα οι συναλλαγές σε δημόσιες υπηρεσίες και οι μετακινήσεις των επιβατών λόγω της 24ωρης απεργίας που έχουν κηρύξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.

Νέος δήμαρχος της Νέας Υόρκης ο Δημοκρατικός Μπιλ ντε Μπλάζιο

«Σε ευχαριστώ Νέα Υόρκη», έγραψαν οι υπεύθυνοι της εκστρατείας του λίγο μετά τη λήξη της ψηφοφορίας
Ο υποψήφιος του Δημοκρατικού κόμματος, ο 52χρονος Μπιλ ντε Μπλάζιο, θα είναι ο νέος δήμαρχος της Νέας Υόρκης.

ΠΑΡΙ - ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ 1-1 Η Άντερλεχτ... φρέναρε την Παρί (vds)

Δέκα γκολ είχε «φάει» η Άντερλεχτ στα πρώτα τρία ματς και δεν είχε πετύχει ούτε ένα, αλλά απόψε στο Παρίσι ήταν εξαιρετική και «κράτησε» την Παρί στο 1-1, στερώντας την ευκαιρία στον Ιμπραϊμοβιτς και την παρέα του να σφραγίσουν την πρόκριση για τους «16» του Champions League.

Ο 2ος ΟΜΙΛΟΣ ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE «Κύριοι» ήταν οι Ρονάλντο και Μπέιλ! (vds)

Η 4η αγωνιστική του 2ου ομίλου του Champions League ουσιαστικά «σφράγισε» την πρόκριση της Ρεάλ - και μάλιστα ως πρώτη του ομίλου - στους «16» της διοργάνωσης. Η «βασίλισσα» έμεινε «όρθια» στο Τορίνο, ήρθε ισόπαλη 2-2 με την Γιουβέντους και εδραιώθηκε στην κορυφή.

4ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ Στους «16» Μπάγερν και Σίτι (vds)

Πανδαισία τερμάτων στο «City of Manchester» με τους γηπεδούχους να κερδίζουν πολύ εύκολα την ΤΣΣΚΑ Μόσχας με 5-2, προσφέροντας πλούσιο θέαμα, αλλά και ουσία., καθώς με αυτή τη νίκη έφτασαν τους εννέα βαθμούς και σφράγισαν και μαθηματικά την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Έλαμψε ο Νεγρέδο που πέτυχε χατ τρικ, ενώ ακόμα δύο γκολ και μία ασίστ ήταν ο απολογισμός του Σέρχιο Αγουέρο.

Με το ένα πόδι στους «16» ο Ολυμπιακός Επική νίκη-πρόκριση με κέρβερο τον Ρομπέρτο

Με το 1-0 επί της Μπενφίκα οι ερυθρόλευκοι αγκάλιασαν τη 2η θέση του ομίλου - Ήρωας του αγώνα ο Ισπανός πορτιέρο που έπιανε τα άπιαστα και κράτησε ανέπαφη την εστία του Θρύλου- Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε στο 16΄ ο Μανωλάς με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Χολέμπας