Επεισόδια και χρήση χημικών από την Αστυνομία Έκαψαν γερμανική σημαία και σβάστικα στο Σύνταγμα

Εκτεταμένα επεισόδια σημειώθηκαν γύρω στη μία μετά το μεσημέρι έξω από το κτίριο της Βουλής όταν ομάδες διαδηλωτών προσπάθησαν να εισβάλουν στο κοινοβούλιο..

ΝΙΠΤΕΙ ΤΑΣ ΧΕΙΡΑΣ ΤΗΣ - ΚΛΙΜΑΚΩΝΕΙ ΤΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ Μέρκελ σε Ελληνα φοιτητή: Μη με κατηγορήσετε αν η Ελλάδα βγει απ΄το ευρώ

Η Αγκελα Μέρκελ δέχεται ερωτήσεις κατα τη διάρκεια της αποψινής εκδήλωσης στο Μουσείο του Βερολίνου. «Δεν θα έχω καμία ανάμειξη εάν η Ελλάδα αναγκασθεί να βγει από το ευρώ», δήλωσε το βράδυ της Τρίτης η γερμανίδα καγκελάριος Αγκελα Μέρκελ..

ΣΚΥΡΟΣ Σε δυσχερή θέση φορτηγό πλοίο

Σε δυσχερή θέση βορειοανατολικά της Σκύρου, βρίσκεται το ελληνόκτητο φορτηγό πλοίο "Αλέξανδρος" καθώς στην περιοχή πνέουν θυελλώδεις άνεμοι που φθάνουν κατά τόπους τα 9 με 10 μποφόρ..

Κακιά μάγισσα για τον Armani η Megan Fox!

H Julia Roberts και η Charlize Theron είναι οι υποψήφιες για το ρόλο της Evil Queen στις απόπειρες να μεταφερθεί το παραμύθι της Χιονάτης στη μεγάλη οθόνη..

"Συμβουλές" για τον Άγιο Βαλεντίνο από την Andriana Lima

Φωτιές άναψε και πάλι η Andriana Lima με το νέο διαφημιστικό σποτ στο οποίο πρωταγωνιστεί και το οποίο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην αμερικανική τηλεόραση τη βραδιά του «Super Bowl», αναστατώνοντας εκατομμύρια άντρες..

Για το Super Bowl Σέξι στο Λας Βέγκας η Irina Shayk

Στο Λας Βέγκας βρέθηκε την περασμένη Κυριακή η Irina Shayk και η 25χρονη καλλονή από τη Ρωσία τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα..

Νέα, γυμνή φωτογράφηση από την Irina Shayk

Το πρόσωπο γνωστής βρετανικής μάρκας καλλυντικών είναι η Ρωσίδα καλλονή Irina Shayk, η οποία είναι περιζήτητη για διαφημίσεις προϊόντων..

Η διασκεδαστική πλευρά της Victoria Beckham Μας την παρουσιάζει στο βίντεο για τη νέα της συλλογή ρούχων

Τα βίντεο μόδας έχουν γίνει πλέον το απαραίτητο συστατικό για κάθε σχεδιαστή και οίκο ρούχων, καθώς, εφόσον είναι επιτυχημένα, μπορούν να προκαλέσουν πραγματική φρενίτιδα στο διαδίκτυο και να προσελκύσουν φυσικά πολλούς πελάτες..

Ανανεώστε τον έρωτα σας την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου «Καυτές» πόζες από την Adriana Lima

Νέα «καυτή» φωτογράφηση για τον διάσημο «άγγελο» της Victoria’s Secret, Adriana Lima, η οποία φόρεσε τον σέξι μαγιό της και πήγε ως το St. Barts όπου πόζαρε με νάζι στο φωτογραφικό φακό..

Ανανεωμένη κι αδυνατισμένη H πρώτη δημόσια εμφάνιση της Beyonce μετά τη γέννηση της κόρης της

Την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τη γέννηση της κορούλας της πραγματοποίησε η Beyonce, η οποία βρέθηκε..

Ιταλία Σε νέα δίκη παραπέμπεται ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι

Η εισαγγελέας αρμόδια για τις προκαταρκτικές έρευνες Μαρία Γκράτσια Ντομάνικο, αποφάσισε την παραπομπή σε δίκη του πρώην Ιταλού πρωθυπουργού, Σίλβιο Μπερλουσκόνι..

Ενώ η Τρόικα βλέπει τώρα τη διοίκηση του Ταμείου Αποκρατικοποιήσεων... Με πράξη νομοθετικού περιεχομένου καταργείται η μονιμότητα στις ΔΕΚΟ

Με πράξη νομοθετικού περιεχομένου θα αρθεί η μονιμότητα και τα προνόμια στις ΔΕΚΟ.

Τις αιτίες που δημιουργούν τα ελλείμματα έχουν βάλει στο στόχαστρό τους οι ελεγκτές της τρόικας..

Με τον Ασαντ συναντήθηκε ο Λαβρόφ «Χρήσιμη συνάντηση» με τον πρόεδρο Μπασάρ Αλ Άσαντ, είχε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ..

Η κρυφή ερωμένη του JFK μίλησε 50 χρόνια μετά Η 69χρονη σήμερα Μίμι Αλφορντ αποκαλύπτει ότι είχε χάσει την παρθενία της από τον πρόεδρο των ΗΠΑ όταν ήταν μαθητευόμενη στον Λευκό Οίκο..

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΩΣ ΕΞΙ Προς πώληση λιγνιτικές μονάδες ηλεκτροπαραγωγής

Προς πώληση λιγνιτικές μονάδες ηλεκτροπαραγωγής Τέσσερις έως έξι λιγνιτικές μονάδες ηλεκτροπαραγωγής της ΔΕΗ είναι υποψήφιες για πώληση σε ιδιώτες..

ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΩΝ Νέα συνάντηση Παπαδήμου - Dallara

Με τον πρόεδρο του Διεθνούς Χρηματοπιστωτικού Ινστιτούτου (IIF) Τσαρλς Νταλάρα..

Ξεπέρασαν τους 400 οι νεκροί από την κακοκαιρία στην Ευρώπη

Τουλάχιστον 400 άνθρωποι, οι περισσότεροι άστεγοι, έχουν χάσει τη ζωή τους από το κύμα ψύχους που πλήττει την Ευρώπη το τελευταίο δεκαήμερο..

Ασμα Αλ-Άσαντ: Η επιστροφή της «εξαφανισμένης» Πρώτης Κυρίας της Συρίας

Για χρόνια η Άσμα Αλ-Άσαντ θεωρείτο η «πριγκίπισσα Νταϊάνα» της Συρίας. Όμορφη, καλλιεργημένη, καλοντυμένη, πολυφωτογραφημένη..

Σκληρή αντιπαράθεση με οξύτατους χαρακτηρισμούς μεταξύ Καρατζαφέρη - Τσίπρα

Σκληρή αντιπαράθεση με οξύτατους χαρακτηρισμούς ξέσπασε μεταξύ του ΛΑΟΣ και του ΣΥΡΙΖΑ. Αφορμή ήταν η δήλωση του προέδρου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα..

Η επίσκεψη της εθνικής ομάδας πόλο των γυναικών στο Προεδρικό Μέγαρο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, υποδέχτηκε την εθνική ομάδα πόλο των γυναικών, η οποία κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο ευρωπαικό πρωτάθλημα πόλο στο Αϊντχόβεν..

Ο Ομπάμα είπε ότι ενώ ο ίδιος πιστεύει ότι η αντιπαράθεση με το Ιράν για το πυρηνικό του πρόγραμμα μπορεί ακόμα να επιλυθεί μέσω της διπλωματίας

ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ - Ο Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα δήλωσε ότι οι ΗΠΑ έχουν μια «πολύ καλή εκτίμηση ότoi το Ιράν θα μπορούσε να ολοκληρώσει τις εργασίες για ένα πυρηνικό όπλο, αλλά προειδοποίησε ότι υπάρχουν ακόμα πολλά αναπάντητα ερωτήματα για την εσωτερική λειτουργία της Τεχεράνης..

Θα ετοιμάσει το μενού στις συνόδους κορυφής Ο Μποτρίνι θα μαγειρέψει για τους ηγέτες της Ευρώπης

Μπορεί φέτος να απολαμβάνουμε την εκπομπή του σε επαναλήψεις,  αυτό όμως φαίνεται πως δεν επηρέασε τον Έκτορα Μποτρίνι..

Πρώτο ΘΕΜΑ online : Συγκαλείται το υπουργικό συμβούλιο αργά το απόγευμα της Τρίτης - Η συνεδρίαση θα γίνει αμέσως μετά την ολοκλήρωση του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών υπό τον Λουκά Παπαδήμο

Πρώτο ΘΕΜΑ online : Συγκαλείται το υπουργικό συμβούλιο αργά το απόγευμα της Τρίτης - Η συνεδρίαση θα γίνει αμέσως μετά την ολοκλήρωση του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών υπό τον Λουκά Παπαδήμο

Υπό την πίεση αντιδράσεων Την παραίτησή του ανακοίνωσε ο πρόεδρος των νησιών Μαλδίβες

Ο πρόεδρος των νησιών Μαλδίβες, Μοχάμεντ Νασίντ, παραιτήθηκε με διάγγελμά του στην τηλεόραση της χώρας, μετά τις διαδηλώσεις που οδήγησαν σε ανταρσία της αστυνομίας. Είχε προηγηθεί κατάληψη από στασιαστές αστυνομικούς των εγκαταστάσεων της κρατικής τηλεόρασης στις Μαλδίβες..

ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΜΠΕΛΙΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥ Κρούγκμαν: Η Ελλάδα θα πεθάνει στη λιτότητα για να ξεχρεώσει τους πιστωτές

Σοβαρές επιφυλάξεις για το πρόγραμμα που εφαρμόζει το ΔΝΤ στην Ελλάδα εκφράζει ξανά ο νομοπελίστας οικονομολόγος Πωλ Κρούγκμαν..

ΟΛΟΝΥΧΤΙΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ Στις 16.00 η σύσκεψη Παπαδήμου - αρχηγών

Στις 16.00 η σύσκεψη Παπαδήμου - αρχηγών Στις 4 σήμερα το απόγευμα αναμένεται να πραγματοποιηθεί η συνάντηση του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου..