Η επίσκεψη της εθνικής ομάδας πόλο των γυναικών στο Προεδρικό Μέγαρο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, υποδέχτηκε την εθνική ομάδα πόλο των γυναικών, η οποία κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο ευρωπαικό πρωτάθλημα πόλο στο Αϊντχόβεν..


«Προσφέρετε μία δροσερή αύρα, τη διακεκαυμένη περίοδο που περνάμε. Είναι σημαντικό πως προβάλλετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το όνομα της Ελλάδας στο εξωτερικό. Έχουμε χάσει τη δύναμή μας αλλά εσείς με τις επιτυχίες σας, μας κάνετε εθνικά υπερήφανους. Γνωρίζω ότι διατηρείτε παράπονα και τα παράπονά σας είναι δίκαια. Μακάρι να ήμουν εγώ στην Κυβέρνηση και να έδινα λύσεις σε κάποια θέματα. Έχετε πέσει θύματα μιας δύσκολης περιόδου για την ελληνική κοινωνία. Αποτελείται την χρυσή εξαίρεση, αφού δίνοντας το εκατό τις εκατό της ψυχής σας και με πενιχρά μέσα, καταφέρνετε να παραμένετε στην κορυφή του κόσμου». είπε στα κορίτσια ο κ Παπούλιας.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αποκάλυψε μάλιστα ότι παρακολούθησε όλα τα παιχνίδια της εθνικής στο ευρωπαικό πρωτάθλημα, εκτός από τον τελικό. Το γεγονός αυτό, έδωσε την ευκαιρία στις αθλήτριες να αστειευτούν: «Ησασταν το γούρι μας κύριε Πρόεδρε. Κρίμα που δεν είδατε τον τελικό για αυτό χάσαμε» είπε η Γούλη Λαρά.


Ο πρόεδρος της ΚΟΕ, Δημήτρης Διαθεσόπουλος, αναφέρθηκε για άλλη μία φορά στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αθλητισμός:

«Θέλουμε λύσεις, χρειαζόμαστε λύσεις ειδάλλως δεν μπορούμε να προχωρήσουμε» είπε χαρακτηριστικά.

«Αποτελεί μεγάλη τιμή για εμάς η επίσκεψή μας στο Προεδρικό Μέγαρο για μία ακόμα χρονιά. Προβλήματα υπήρχαν και υπάρχουν. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατευθύνει πως πρέπει να βρεθούν οι λύσεις. Χρειαζόμαστε τις λύσεις γιατί αλλιώς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Επειδή ακούστηκαν πολλά για τη δυσαρέσκεια των κοριτσιών τις τελευταίες ημέρες σχετικά με όσα διαδραματίζονται, υπάρχει πικρία στα κορίτσια αλλά σεβόμαστε τους θεσμούς, είπε ο προπονητής της εθνικής, Γιώργος Μορφέσης.

πηγη 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...