Η διασκεδαστική πλευρά της Victoria Beckham Μας την παρουσιάζει στο βίντεο για τη νέα της συλλογή ρούχων

Τα βίντεο μόδας έχουν γίνει πλέον το απαραίτητο συστατικό για κάθε σχεδιαστή και οίκο ρούχων, καθώς, εφόσον είναι επιτυχημένα, μπορούν να προκαλέσουν πραγματική φρενίτιδα στο διαδίκτυο και να προσελκύσουν φυσικά πολλούς πελάτες..


Αυτό ακριβώς το νόημα φαίνεται πως έχει συλλάβει και η Victoria Beckham, παρουσιάζοντας ένα πραγματικά ενδιαφέρον και ποιοτικό βίντεο για την πιο οικονομική συλλογή ρούχων που σχεδίασε, με όνομα «Victoria».

Η βρετανίδα socialite και σχεδιάστρια συνεργάστηκε για δεύτερη φορά με την μόλις 27 χρονών Quentin Jones για να αναδείξει όχι μόνο τα χρωματιστά και ηλιόλουστα φορέματα της, αλλά και μία περισσότερο διασκεδαστική και χαλαρή πλευρά της. «Η συνεργασία ήταν πραγματικά συναρπαστική για μένα» δηλώνει η ίδια. «Με την καινούρια αυτή συλλογή θέλω να προσελκύσω ένα περισσότερο νεαρό κοινό – ήθελα να είναι super σικάτη, αλλά ταυτόχρονα να έχει μία αίσθηση χιούμορ και κάποια αιχμή. Ήθελα πραγματικά να συλλάβω την ουσία ενός παιχνιδιάρικου γυναικείου χαρακτήρα».

Με κυρίαρχο σύμβολο της κολεξιόν τη γάτα –που έχει γίνει πραγματικά της μόδας τελευταία- η Beckham αποδεικνύει πως ξέρει καλά τους όρους του color blocking. Το βιντεάκι είναι πραγματικά φρέσκο και νεανικό, και ανανεώνει το  αυστηρό και μονόχρωμο στυλ που υιοθετούσε μέχρι τώρα η σχεδιάστρια. 

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...