Η κρυφή ερωμένη του JFK μίλησε 50 χρόνια μετά Η 69χρονη σήμερα Μίμι Αλφορντ αποκαλύπτει ότι είχε χάσει την παρθενία της από τον πρόεδρο των ΗΠΑ όταν ήταν μαθητευόμενη στον Λευκό Οίκο..

Την ιστορία της Μίμι Αλφορντ θα τη ζήλευαν ακόμη και οι καλύτεροι σεναριογράφοι του Χόλιγουντ, πράγμα λογικό, δεδομένου ότι μπροστά της το σκάνδαλο Λεβίνσκι-Κλίντον φαντάζει... αθώο.
Μια 19χρονη μαθητευόμενη στον Λευκό Οίκο χάνει την παρθενία της από τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών με τον οποίο συνάπτει παράνομο ερωτικό δεσμό. Σαν να μην έφτανε η μοιχεία, ο οικογενειάρχης πρόεδρος αναγκάζει τη νεαρή κοπέλα να πάρει ναρκωτικά καθώς και να κάνει σεξ και με άλλους, στενούς συνεργάτες του. Καλύτερη κι από... χολιγουντιανή ταινία, η παραπάνω ιστορία είναι πραγματική.
Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει η 69χρονη «πρωταγωνίστρια» Μίμι Αλφορντ στο αυτοβιογραφικό βιβλίο που πρόκειται να κυκλοφορήσει αύριο στις ΗΠΑ με τον τίτλο: «Μια Φορά και ένα Μυστικό: Η σχέση μου με τον Τζον Φ. Κένεντι και όσα ακολούθησαν».
Στο βιβλιο της με τίτλο: «Μια Φορά και ένα Μυστικό: Η σχέση μου με τον Τζον Φ. Κένεντι και όσα ακολούθησαν», η Μίμι Αλφορντ (πάνω σε νεαρή ηλικία) αποκαλύπτει μυστικά κρυμμένα για μισό αιώνα
Στο βιβλιο της με τίτλο: «Μια Φορά και ένα Μυστικό: Η σχέση μου με τον Τζον Φ. Κένεντι και όσα ακολούθησαν», η Μίμι Αλφορντ (πάνω σε νεαρή ηλικία) αποκαλύπτει μυστικά κρυμμένα για μισό αιώνα
Μέσα από τις σελίδες του εν λόγω αναγνώσματος, η 69χρονη σπάει τη σιωπή της έπειτα από σχεδόν μισό αιώνα και αφηγείται με άκρως πιπεράτες λεπτομέρειες όσα η ίδια έζησε ως κρυφή ερωμένη του JFK την περίοδο 1962-1963.
Καλοκαίρι του 1962. Εκείνη 19 χρονών και εκείνος 45. Εκείνη μαθητευόμενη στο Γραφείο Τύπου του Λευκού Οίκου. Εκείνος παντρεμένος με τρία παιδιά.
Μεθυσμένη
Ο Κένεντι ήταν παντρεμένος με την Τζάκι όταν διατηρούσε δεσμό με τη νεαρή τότε Αλφορντ
Ο Κένεντι ήταν παντρεμένος με την Τζάκι όταν διατηρούσε δεσμό με τη νεαρή τότε Αλφορντ
Οι δυο τους γνωρίστηκαν ένα μεσημέρι στην προεδρική πισίνα και είχαν την πρώτη τους σεξουαλική επαφή μόλις μερικές ώρες αργότερα, στο δωμάτιο της «κυρίας Τζάκι Κένεντι», όπου ο πρόεδρος ξεμονάχιασε την ελαφρώς μεθυσμένη 19χρονη και της πήρε την παρθενία. «Θα μπορούσα να είχα αντισταθεί;» διερωτάται η Αλφορντ με 50 χρόνια καθυστέρηση.
Μάλλον όχι. «Το γεγονός ότι ήμουν επιθυμητή από τον πιο διάσημο και ισχυρό άνδρα στην Αμερική ενίσχυε τα συναισθήματά μου σε τέτοιο βαθμό ώστε να αποκλείεται κάθε ενδεχόμενο αντίστασης», θυμάται η Αμερικανίδα, η οποία συνέχισε να «βλέπει» τον Κένεντι για συνολικά 18 μήνες.
Εκαναν σεξ 7 μέρες πριν την δολοφονία του
Εζησε δίπλα του την πυραυλική κρίση στην Κούβα το 1962
Στο πλευρό του Κένεντι η νεαρή μαθητευόμενη έμελλε να ζήσει από κοντά κάποια ιστορικά γεγονότα, όπως για παράδειγμα η πυραυλική κρίση στην Κούβα, τον Οκτώβριο του 1962. Αναφερόμενη σε ακριβώς εκείνες τις ημέρες, η Αμερικανίδα υποστηρίζει πως τότε ο Κένεντι της είχε πει χαρακτηριστικά πως «θα προτιμούσε τα παιδιά του να ήταν κομμουνιστές παρά νεκρά».
Το ζευγάρι «συνευρέθηκε» για τελευταία φορά σε ένα ξενοδοχείο του Μανχάταν, μόλις επτά ημέρες προτού ο πρόεδρος δολοφονηθεί, τον Νοέμβριο του 1963. Αξίζει να σημειωθεί πως παρά τον πολύμηνο δεσμό τους, ο Κένεντι και η Αλφορντ δεν αντάλλαξαν ποτέ ούτε ένα φιλί και πως ακόμη και στις πιο προσωπικές στιγμές τους η 19χρονη τον αποκαλούσε πάντα «κύριο Πρόεδρο». «Το χάσμα μεταξύ μας -η ηλικία, η εξουσία, η εμπειρία- αποτελούσε εγγύηση πως η σχέση μας δεν θα εξελισσόταν σε κάτι πιο σοβαρό», σημειώνει η Αλφορντ, η ιστορία της οποίας επιβεβαιώνεται και από άλλους βιογράφους του Κένεντι.
Μ. Αλφορντ
Με πίεσε να κάνω έρωτα με τον συνεργάτη του
Στο βιβλίο της η -σήμερα 69χρονη γιαγιά- Μίμι Αλφορντ ανακαλεί και κάποιες περισσότερο σκοτεινές εμπειρίες που έζησε δίπλα στον Κένεντι. Μεταξύ άλλων, υποστηρίζει πως ο πρόεδρος την πίεσε να πάρει ναρκωτικά κατά τη διάρκεια ενός πάρτι στο Χόλιγουντ, με αποτέλεσμα αυτή να «πανικοβληθεί» και «να βγει κλαίγοντας από το δωμάτιο». Ωστόσο, η ιστορία που μάλλον σοκάρει περισσότερο είναι εκείνη που παρουσιάζει τον Τζον Κένεντι να αναγκάζει τη 19χρονη να κάνει έρωτα σε έναν συνεργάτη του.
«Ο κύριος Πάουερς φαίνεται λίγο σφιγμένος. Θα ήθελες να τον φροντίσεις;», φέρεται να είπε ο JFK στην Αλφορντ ένα μεσημέρι που οι δύο τους κολυμπούσαν στην πισίνα του Λευκού Οίκου. Η 69χρονη θυμάται: «Ηξερα ακριβώς τι εννοούσε. Με προκαλούσε να κάνω στοματικό σεξ στον Ντέιβ Πάουερς (σ.σ.: «δεξί χέρι» του Κένεντι). Δεν πιστεύω ότι ο πρόεδρος πίστευε ότι θα το έκανα, αλλά ντρέπομαι να πω ότι πράγματι το έκανα. Ο πρόεδρος παρακολουθούσε σιωπηλά». Μάλιστα, η Αμερικανίδα υποστηρίζει πως ο JFK της είχε ζητήσει να προσφέρει παρόμοια «χαλάρωση» και στον αδελφό του, Τεντ, αλλά εκείνη αρνήθηκε.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΑΦΙΔΑΣ
gskafidas@pegasus.gr
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...