Σκληρή αντιπαράθεση με οξύτατους χαρακτηρισμούς μεταξύ Καρατζαφέρη - Τσίπρα

Σκληρή αντιπαράθεση με οξύτατους χαρακτηρισμούς ξέσπασε μεταξύ του ΛΑΟΣ και του ΣΥΡΙΖΑ. Αφορμή ήταν η δήλωση του προέδρου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα..
ο οποίος αποκάλεσε τον Γιώργο Καρατζαφέρη «κονφερανσιέ της τρόικας». Σήμερα ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ απάντησε, επιτιθέμενος προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας ότι «η δική μου οικογένεια δεν ευνοήθηκε από το καθεστώς της 21ης Απριλίου».

Δήλωσε ακόμη ότι είναι αλήθεια πως, σε ηλικία 25 ετών, είχε κάνει και τον κονφερανσιέ, προσθέτοντας ότι έχει δουλέψει σκληρά και αυτό είναι το «διαβατήριό» του. «Δεν τοποθετήθηκε κανένας άμεσα συγγενής μου αρχηγός του Παναθηναϊκού, ούτε πήρε
κανένα έργο από το Δημόσιο. Ειρωνείες και υπονοούμενα δεν έχουν θέση, τουλάχιστον αυτή την περίοδο. Δυστυχώς, η σοβαρότητα, τείνει να γίνει στις μέρες μας είδος «ουσιώδες εν ανεπαρκεία»  κατέληξε στην απάντησή του ο κ. Καρατζαφέρης.

Η δήλωση αυτή προκάλεσε την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ. Σε ανακόινωσή του αναφέρει: «Ο αρχηγός του υπόδικου Καραμπέρη, που εδώ και δυο χρόνια ζητά επίμονα τη νομιμοποίηση του μαύρου πολιτικού χρήματος, προφανώς για να ξεπλένουν άφοβα οι υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες των συνδυασμών του, ενοχλήθηκε από τον επιεική χαρακτηρισμό του «κονφερασιέ της τρόικας". Ο  κ. Καρατζαφέρης, κατέφυγε στη γνώριμη για αυτόν τακτική της λάσπης.

Έκανε όμως ένα λάθος. Επικαλέστηκε τη χούντα, αυτός που ζητά τη ψήφο των χουντικών», σημειώνει η ανακοίνωση του ΣΥΝ και καταλήγει: «Δεν θα μπούμε στο κόπο ούτε καν να διαψεύσουμε τη συκοφαντία, αφού κατανοούμε ότι ο πανικός για τη πανωλεθρία που τον περιμένει, είναι κακός σύμβουλος».

Η ανταπάντηση του ΛΑΟΣ ήταν η εξής: «Θυμίζουμε στον κ. Τσίπρα, ότι στις τάξεις του ΛΑΟΣ δεν φιλοξενούνται ληστές, τρομοκράτες, έμποροι όπλων και άλλες συναφείς... αναρχικές δυνάμεις. Για περισσότερες πληροφορίες, ο κ. Τσίπρας
μπορεί να απευθυνθεί στους κορυφαίους συνεργάτες του στον Συνασπισμό κ.κ. Δραγασάκη, Βούτση και Κουράκη».

Χαρακτήρισε επίσης τον κ. Τσίπρα «γνωστό υβριστή» και του καταλόγισε ότι δεν απάντησε «πόσα δημόσια, ή δημοτικά έργα έχει πάρει η οικογένειά του και ποια σχέση είχε με τον ευνοημένο από την χούντα, Τσίπρα». Αναφορικά με τα όσα
καταλογίζει ο ΣΥΡΙΖΑ στον πρόεδρο του ΛΑΟΣ σχετικά με την θέση του περί παλιννόστησης κεφαλαίων που έχουν διαφύγει στο εξωτερικό, επισημαίνεται ότι «η πρόταση του ΛΑΟΣ, υιοθετήθηκε από την Ιταλία και μια σειρά άλλων, ακόμα, χωρών". 
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...