Για τις ανάγκες της νέας της ταινίας «έμεινε έγκυος» η Σαρλίζ Θερόν (φωτό)

Για τις ανάγκες της νέας της ταινίας «έμεινε έγκυος» η πανέμορφη Σαρλίζ Θερόν. Ο φακός την συνέλαβε με φουσκωμένη κοιλίτσα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας στην οποία υποδύεται την μητέρα τριών παιδιών .

Ο Μπρους Σπρίνγκστιν είναι «γυμνός». H αυτοβιογραφία & τα ανέκδοτα κομμάτια του Αφεντικού της ροκ

Το Αφεντικό δεν τρελάθηκε, αποκαλύπτεται. Διπλό δώρο θα έχουν οι fan του Μπρους Σπρίνγκστιν, ενός Boss της αμερικανικής μουσικής σκηνής καθώς, πέρα από την αυτοβιογραφία που αναμένεται να κυκλοφορήσει διεθνώς στις 27 Σεπτεμβρίου θα κυκλοφορήσει album με δεκαοκτώ τραγούδια, πέντε εκ των οποίων είναι ανέκδοτα.
Το βιβλίο διανύει μία περίοδο πάνω από τέσσερις δεκαετίες, από τα πρώτα βήματα του Σπρίνγκστιν στη μουσική σκηνή,

Η θλιβερή ζωή των δελφινιών στα τσίρκο της Ινδονησίας

Οι εικόνες από ένα από τα δημοφιλέστερα τσίρκο δελφινιών της Ινδονησίας αποκαλύπτουν τις σκληρές συνθήκες στις οποίες ζουν αυτά τα θαλάσσια πλάσματα.
Περισσότερα από 72 άγρια δελφίνια έχουν αλιευθεί από τον ωκεανό και έχουν αιχμαλωτιστεί ως μέρος του ταξιδιού που κάνουν τα τσίρκο σε όλη την Ινδονησία όπως αναφέρει η Daily Mail επικαλούμενη πηγές του «The Black Fish». Στο Σεμαράνγκ, δυτικά της Τζακάρτα, τα πλήθη πληρώνουν πολύ λίγα χρήματα για να παρακολουθήσουν ένα σόου με δελφίνια που κάνουν κόλπα με μπάλες, άλματα μέσα από στεφάνια και βουτιές.

Που αφιέρωσε το νέο της άλμπουμ η Lady Gaga

Λιγότερος από ένας μήνας έμεινε για να πάρουν στα χέρια τους οι θαυμαστές της Lady Gaga το νέο cd με τα καινούργια τραγούδια που θα έχει τίτλο Joanne. Έτσι η εκκεντρική ποπ σταρ είπε να «τσιγκλήσει» λίγο τους φανατικούς θαυμαστές της αποκαλύπτοντας τους τίτλους των τραγουδιών του νέου της άλμπουμ.
Επίσης, η πολυβραβευμένη τραγουδίστρια και πλέον και ηθοποιός ανακοίνωσε και τους συνεργάτες της νέας της δουλειάς.

Η Αντζελίνα βρήκε παρηγοριά στην αγκαλιά του Τζόνι Ντεπ

Παρηγοριά στην αγκαλιά του φίλου της, Τζόνι Ντεπ, βρήκε η Αντζελίνα Τζολί.
Χωρισμένοι και οι δυο και όπως αναφέρουν βρετανικά ΜΜΕ βρήκαν ο ένας παρηγοριά στην αγκαλιά του άλλου. Ο λόγος για την Αντζελίνα Τζολί και τον Τζόνι Ντεπ.

Σκύλος σκοτώθηκε περιμένοντας ένα χρόνο στο ίδιο σημείο το αφεντικό του

Η Loung, ένα πολύ αφοσιωμένο και πιστό σκυλί, έχασε τη ζωή του, στο σημείο που περίμενε για ένα χρόνο το αφεντικό του, όταν χτυπήθηκε από ένα διερχόμενο αυτοκίνητο.
Το σκυλί ήλπιζε ότι ο ιδιοκτήτης του θα επιστρέψει για να το πάρει και πάλι στο σπίτι. Η τρίχρονη Loung καθόταν σε έναν συγκεκριμένο δρόμο στην Ταϊλάνδη για 12 μήνες όταν παρασύρθηκε από ένα όχημα το 2015.

25 χρόνια μετά, το «μωρό» των Nirvana φωτογραφίζεται ξανά με τον ίδιο τρόπο (φωτό)

Το μωρό από το εμβληματικό εξώφυλλο του «Nevermind», του 2ου δίσκου των Nirvana που κυκλοφόρησε στις 24 Σεπτεμβρίου του 1991, είναι άντρας πια και αποφάσισε να φωτογραφηθεί ξανά με τον ίδιο τρόπο, με αφορμή τη συμπλήρωση 25 ετών από την κυκλοφορία του δίσκου.

Αρχικά, ο Spencer Elden, καλλιτέχνης με έδρα το Λος Άντζελες, ήθελε να φωτογραφηθεί γυμνός κάτω από το νερό, όπως ακριβώς και στη φωτογραφία του εξωφύλλου του δίσκου,

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει 30 χρόνια μετά η 57χρονη τραγουδίστρια των The Bangles (φωτό-vds)

Η Susanna Hoffs, τραγουδίστρια του γυναικείου συγκροτήματος Τhe Bangles, στόλιζε τους... τοίχους αρκετών αγορίστικων δωματίων την δεκαετία του '80. Σήμερα 30 χρόνια μετά, στα 57 της, παραμένει εντυπωσιακά όμορφη βάζοντας κάτω 20ρες.
Οι The Bangles Susanna Hoffs, Michael Steele, Debbi Peterson και Vicki Peterson, με τις τεράστιες επιτυχίες όπως Eternal Flame, Manic Monday και Walk Like An Egyptian διαλύθηκαν το 2003 με την Susanna να συνεχίζει την solo καριέρα.

Σπρίνγκστιν για Τραμπ: ντροπιάζει τις ΗΠΑ

Ξεσπάθωσε ο θρύλος της ροκ, Μπρους Σπρίνγκστιν, κατά του Ντόναλντ Τραμπ χαρακτηρίζοντάς τον δημαγωγό ο οποίος προτείνει μόνο υπεραπλουστευτικές λύσεις και ντροπιάζει τη χώρα του.
«Ο παραλογισμός ξεπερνάει τα όρια των καρτούν. Όμως [ο Τραμπ] έχει φθάσει τόσο κοντά [στον Λευκό Οίκο] που είναι ανησυχητικό», είπε σε συνέντευξή του ο αμερικανός τραγουδιστής και συνθέτης και πρόσθεσε:

Ποιες είναι οι αλκαλικές και ποιες οι όξινες τροφές Τι ρόλο παίζει στην υγεία το pH των τροφών

Το σώμα μας πρέπει να έχει ένα φυσιολογικό pH 7,35-7,4. Οι τροφές όμως που καταναλώνουμε όμως το επηρεάζουν.
 Χαμηλότερα ή υψηλότερα επίπεδα συνεπάγονται αυξομειώσεις στο βάρος μας, καθώς και προβλήματα υγείας, από έλλειψη ενέργειας και κακό μεταβολισμό μέχρι χρόνιες νόσους.
Δείτε τι pH έχουν οι τροφές που τρώμε:

Μαξίμου: Σε 15 μέρες ο Ιβάν Σαββίδης θα πρέπει να καταβάλλει τη δόση

Ολοκληρώθηκε η άτυπη σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου, με τη συμμετοχή στενών συνεργατών και μελών της κυβέρνησης.
Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές συζητήθηκε η πορεία της τρέχουσας αξιολόγησης. Από την πλευρά της κυβέρνησης επισημαίνεται ότι αύριο ψηφίζεται από τη Βουλή το νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα (ο Αλέξης Τσίπρας θα μιλήσει την Τετάρτη)

Εγκαινιάστηκε το εντυπωσιακό Μουσείο Αργυροτεχνίας στα Ιωάννινα

Το ένατο Μουσείο του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς  (ΠΙΟΠ), το Μουσείο Αργυροτεχνίας, εγκανίασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κύριος Προκόπιος Παυλόπουλος, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου. Με το Μουσείο αυτό το ΠΙΟΠ ολοκληρώνει το Δίκτυο των θεματικών του Μουσείων, ένα σημαντικό έργο για τον πολιτισμό, τον τουρισμό και την περιφέρεια, με διεθνή αναγνώριση.

Ποιοι προλαβαίνουν να «κλειδώσουν» τη σύνταξη από τα 58

Σύνταξη από τα 58 με τα νέα όρια ηλικίας και με 20 ως 30 χρόνια εργασίας προλαβαίνουν να κλειδώσουν οι ασφαλισμένοι σε ΙΚΑ, Δημόσιο, ΔΕΚΟ-τράπεζες, ενώ σε ΟΑΕΕ και ΕΤΑΑ η έξοδος σε ηλικίες πριν από τα 60 προβλέπεται μόνον για δύο κατηγορίες γυναικών: των μητέρων που ασφαλίζονται στο ταμείο Ναυτικών και Τουριστικών Πρακτόρων που ανήκει στον ΟΑΕΕ και των μητέρων με ασφάλιση στο Ταμείο Νομικών που ανήκει στο ΕΤΑΑ.

Η γκάφα του ΣΚΑΪ και η «εκδίκηση» της ΕΡΤ (Video)

Με τον δικό της τρόπο «τρόλαρε» η ΕΡΤ τον ΣΚΑΪ, ο οποίος μετέδιδε ζωντανά τα δικά της πλάνα από τις δηλώσεις Σαββίδη, έχοντας το δικό του λογότυπο πάνω σε αυτό της ΕΡΤ.
Συγκεκριμένα, η εκπομπή «Αταίριαστοι» έκανε ζωντανή… σύνδεση με την ΕΡΤ,

Επική γκάφα στον αέρα του «Ε» (Video)

Ένα πρόβλημα με την ανάγνωση των ειδήσεων καθώς και τα συνεχόμενα πλάνα που την έδειχναν να διαβάζει από το χαρτί φαίνεται πως εξόργισαν την παρουσιάστρια ειδήσεων του «Ε».
Αγανακτισμένη γύρισε στον σκηνοθέτη και του είπε «δεν είναι μ@@@κια να φαίνομαι να κοιτάω κάτω όλη την ώρα;"

Τα θρεπτικά φρούτα και λαχανικά του φθινοπώρου

Το φθινόπωρο δεν φημίζεται για την πληθώρα φρούτων και λαχανικών, όπως το καλοκαίρι, ωστόσο έχει κάποια «γεννήματα» με υψηλή θρεπτική αξία και ωραία γεύση που μπορούν να αξιοποιηθούν με πολλούς τρόπους στις συνταγές μας.
Ο Οργανισμός Κεντρικών Αγορών και Αλιείας μάς «συστήνει» μερικά από τα πιο εύγεστα και θρεπτικά φθινοπωρινά φρούτα και λαχανικά και μας δίνει χρήσιμες πληροφορίες, ώστε να τα εντάξουμε στη διατροφή μας και να επωφεληθούμε από τις ευεργετικές τους ιδιότητες.

Γαλλία - Ομάδα ξαναμπήκε στον ποδοσφαιρικό χάρτη χάρις σε 10 πρόσφυγες

Η ποδοσφαιρική ομάδα του χωριού Μπελνάβ, στην κεντρική Γαλλία, συμμετέχει και πάλι από φέτος στο πρωτάθλημα της 3ης τοπικής κατηγορίας, μετά από πολυετή απουσία λόγω έλλειψης παικτών, χάρη στη... θεόσταλτη βοήθεια δέκα Αφγανών και Σουδανών προσφύγων.

UPsat: Ο πρώτος ελληνικός δορυφόρος με τη ματιά της ΕΡΤ

UPsat. Πρόκειται για τον πρώτο δορυφόρο ανοιχτής σχεδίασης και ανοιχτού λογισμικού, που κατασκευάστηκε στην Ελλάδα.
Τη σχεδίαση και τη κατασκευή του δορυφόρου ανέλαβαν, ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Libre Space Foundation και το Πανεπιστήμιο Πατρών.
QB50 Project. Η διεθνής ερευνητική αποστολή QB50, περιλαμβάνει 50 δορυφόρους που έχουν ως σκοπό τη συλλογή δεδομένων και σημαντικών στοιχείων για τη θερμόσφαιρα,

Ο Σαββίδης καταθέτει την πρώτη δόση μετά την αποχώρηση Καλογρίτσα (video)

Μετά την ανακοίνωση αποχώρησης του επιχειρηματία Ι. Καλογρίτσα από τη διεκδίκηση μίας εκ των τεσσάρων δημοπρατηθέντων τηλεοπτικών αδειών, σειρά για διεκδίκηση άδειας, σύμφωνα με την προκήρυξη του διαγωνισμού, έχουν οι επόμενοι κατά σειρά επιλαχόντες, οι οποίοι είναι το επιχειρηματικό σχήμα Dimera Media Ltd του Ιβάν Σαββίδη και στη συνέχεια ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha συμφερόντων του Δ. Κοντομηνά.

Τηλεοπτικές άδειες: Σαββίδης και Κοντομηνάς οι επιλαχόντες

Το σχήμα Καλογρίτσα αποχώρησε από τη διαδικασία διεκδίκησης τηλεοπτικής άδειας, για την οποία είχε πλειοδοτήσει στον σχετικό διαγωνισμό και πλέον το ερώτημα είναι ποιος θα τη διεκδικήσει.
Σύμφωνα με την προκήρυξη του διαγωνισμού, μετά την ανακοίνωση αποχώρησης του επιχειρηματία Ιωάννη Καλογρίτσα

Πλήρωσε την πρώτη δόση ύψους περίπου 25,5 εκατ. ευρώ ο ΑΝΤΕΝΝΑ – ΒΙΝΤΕΟ

Ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1, πριν από λίγη ώρα, κατέθεσε τα παραστατικά και την επιταγή, ύψους περίπου 25,5 εκατ. ευρώ, ποσό που αντιστοιχεί στην πρώτη δόση του τιμήματος για την αδειοδότηση του.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου στο STAR,

Ισπανία: Οι περιφερειακές εκλογές απέτυχαν να άρουν το πολιτικό αδιέξοδο

Την ενίσχυση του κεντροδεξιού Λαϊκού Κόμματος (PP) είχαν ως αποτέλεσμα οι περιφερειακές εκλογές που διεξήχθησαν την Κυριακή στην Ισπανία, ενώ κατάφεραν ένα πλήγμα στους αντιπολιτευόμενους Σοσιαλιστές.
Ωστόσο φαίνεται πως απέτυχαν να άρουν το πολιτικό αδιέξοδο, προκειμένου να αποφευχθεί μια τρίτη εκλογική αναμέτρηση σε εθνικό επίπεδο στη χώρα.

Καταγγελία-βόμβα από τον Λεβέντη για εταιρεία δημοσκοπήσεων (vid)

Σοβαρές καταγγελίες για εκπρόσωπο εταιρείας δημοσκοπήσεων έκανε ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, λέγοντας ότι όταν βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη τον πλησίασε και του ζήτησε 10.000 ευρώ προκειμένου να παρουσιάσει σε δημοσκόπηση υψηλά ποσοστά για το κόμμα του.
«Με πλησίασε και μου είπε ότι αν μου δώσεις 10.000 ευρώ θα σου δώσω σε δημοσκόπηση ποσοστό 7-8%" είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λεβέντης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Super League: Ισοπαλία του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη,νίκη για τον Ατρόμητο (5η αγων.)

Η Ξάνθη στην Τούμπα είχε το ίδιο κακό ξεκίνημα με τα προηγούμενα δύο παιχνίδια της, αυτή την  φορά όμως δεν δέχτηκε γκολ στα πρώτα 45 λεπτά (όπως με ΑΕΚ και Πανιώνιο) και έτσι έμεινε στο ματς αποκτώντας ψυχολογία. Χρειάστηκαν πάντως δύο σπουδαίες επεμβάσεις του τερματοφύλακα Ζίφκοβιτς σε τελικές του Ροντρίγκεζ και του Κουλούρη.