Στη Νορβηγία αδελφές μου, στη Νορβηγία! - Οι καλύτερες και οι χειρότερες χώρες στην Ευρώπη για να ζεις

Ο Jakub Marian, δημιούργησε για το μπλοκ στο οποίο γράφει ένα χάρτη της Ευρώπης με τις καλύτερες χώρες στην Ευρώπη για να ζεις στηριζόμενος στα στοιχεία δεικτών ευημερίας.
Τα στοιχεία δόθηκαν από τον όμιλο Συμβούλων της Βοστώνης και χρησιμοποιούν 44 διαφορετικούς δείκτες για να διαμορφώσουν το επίπεδο των συνθηκών διαβίωσης σε μία χώρα μέσα στο χρόνο.

Προς νέο ρεκόρ ο τουρισμός! Η μεγαλύτερη αύξηση στην Καλαμάτα

Επιβεβαιώνεται η ανοδική πορεία του ελληνικού τουρισμού και φέτος, με βάση τα στοιχεία που λαμβάνει ο ΕΟΤ καθημερινά, εδραιώνοντας έτσι τις εκτιμήσεις που κάνουν λόγο για άνοδο των τουριστικών αφίξεων αλλά και των εσόδων και το 2016. 
Σε σημερινή ενημέρωση Τύπου, η αναπληρώτρια υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, εξέφρασε την αισιοδοξία της για την εξέλιξη της τουριστικής κίνησης,

Όλα αυτά κατασχέθηκαν στα τελωνεία της χώρας μέσα μόνο σε 3 μήνες!

Λαθραία τσιγάρα, κοσμήματα, ναρκωτικά, ΙΧ αυτοκίνητα, αλλά και ρευστά διαθέσιμα συγκαταλέγονται μεταξύ των κατασχεθέντων από τις τελωνειακές Αρχές, κατά τη διάρκεια των ελέγχων που πραγματοποίησαν το τρίμηνο Απριλίου-Ιουνίου 2016.
Αυτά προκύπτουν από τα στοιχεία που ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων, στο πλαίσιο υλοποίησης του στρατηγικού σχεδιασμού

Πήγαν να βγάλουν από την χώρα 2.3 εκατ. ευρώ!

Αυτή είναι μόνο η αρχή», λένε αρμόδιες πηγές για τα ευρήματα από τους ελέγχους στα σύνορα κι όσους προσπαθούν να μεταφέρουν μετρητά εκτός Ελλάδας εν μέσω capital controls
Σε ελέγχους, που διενήργησαν τα Τελωνεία Αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος», Κήπων, Ευζώνων και Κακαβιάς, κατά τη διακίνηση επιβατών από και προς τρίτες χώρες, δεσμεύθηκε συνολικά το ποσό των 2.375.248 ευρώ σε ρευστά διαθέσιμα, λόγω μη δήλωσής τους στις τελωνειακές αρχές.

Ολυμπιακός - Χαποέλ Μπερ Σεβά 0-0

Ο κακός Ολυμπιακός έμεινε στο 0-0 με τη Χάποελ Μπερ Σεβά στο «Γ. Καραϊσκάκης», προκαλώντας έντονο προβληματισμό και αποδοκιμασίες! Ωστόσο, το επίπεδο των Ισραηλινών έδειξε πως αν οι «ερυθρόλευκοι» σοβαρευτούν και αλλάξουν, μπορούν να περάσουν. 


Ανέτοιμος. Σωματικά, πνευματικά, τακτικά. Το πάθημα πριν από έξι