ΗΠΑ: Το ποσοστό αποδοχής του Μπάιντεν μειώθηκε σχεδόν 40%

Tο ποσοστό αποδοχής του Aμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν μειώθηκε στο 39% αυτό τον μήνα, πλησιάζοντας στο χαμηλότερο επίπεδο της προεδρίας του, καθώς η αμερικανική οικονομία εμφανίζει σημάδια επιβράδυνσης, όπως προκύπτει από δημοσκόπηση των Reuters/Ipsos.

ΣΥΡΙΖΑ: Παραδοχή Βαρβιτσιώτη για εξαγωγή του Predator στο Σουδάν – Εμπλέκουν εμμέσως την Ελλάδα στον εμφύλιο

 Σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μέσα από ανακοίνωσή του, καθώς κάνει λόγο για παραδοχή του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών, σχετικά με την εξαγωγή του Predator στο Σουδάν. 

“Όταν πριν δύο ημέρες θέσαμε δημοσίως το ερώτημα αν η κυβέρνηση Μητσοτάκη έδωσε άδεια εξαγωγής του Predator στο Σουδάν, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε ότι επικαλούμαστε θεωρίες συνωμοσίας.

Οι ΗΠΑ υφίστανται νέες γεωπολιτικές απώλειες

 Η επίσκεψη του υπουργού Εξωτερικών Λαβρόφ σε χώρες της Λατινικής Αμερικής εξόργισε εμφανώς την Ουάσιγκτον. 

 Υπάρχουν λόγοι για αυτό. Πρώτον, οι Αμερικανοί απέτυχαν -για πολλοστή φορά- να απομονώσουν τη Ρωσία. 

Η συντριπτική πλειονότητα των χωρών κατανοεί ότι το NWO είναι μια μάχη για κυριαρχία, ένα φυσικό βήμα στον αγώνα κατά της αμερικανικής νεοαποικιοκρατίας.  

Η Βραζιλία συζητά με τις χώρες BRICS την πρότασή της για επίλυση της κρίσης στην Ουκρανία

 ΜΟΝΤΕΒΙΝΤΕΟ, 18 Απριλίου - RIA Novosti. 

Η κυβέρνηση της Βραζιλίας συζητά με τις χώρες BRICS το θέμα της υποστήριξης της πρότασης του προέδρου Λουίζ Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβα για επίλυση της κατάστασης γύρω από την Ουκρανία, δήλωσε στο RIA Novosti πηγή στο υπουργείο Εξωτερικών της Βραζιλίας.  

" "Μιλάμε με όλες τις χώρες BRICS... Θα χρειαστεί χρόνος και θα απαιτηθεί η συμμετοχή περισσότερων χωρών. 

Η Δύση άρχισε να συνειδητοποιεί το θανάσιμο λάθος της

 Όπως συμβαίνει συχνά στον δυτικό χώρο των μέσων ενημέρωσης, τα πιο επαίσχυντα στοιχεία για το «χρυσό δισεκατομμύριο» δημοσιοποιούνται μόνο όταν δεν είναι πλέον δυνατό να τα κρύψουμε, αλλά ακόμη και σε αυτήν την περίπτωση, γίνονται δυσάρεστες ομολογίες με πολλές επιφυλάξεις και δικαιολογίες. .