New York Times-Τα μέτρα που ανακοίνωσε ο Σαμαράς δεν έχουν εγκριθεί από την Tρόικα * FAZ: Ρεκόρ χρεών στην Ελλάδα αλλά ο Σαμαράς υπόσχεται φοροελαφρύνσεις

Εάν οι εκπρόσωποι των δανειστών τα δεχτούν «θα ζητήσουν πιθανώς εναλλακτικές περικοπές για να αντισταθμιστεί η απώλεια εσόδων», επισημαίνεται στο άρθρο των New York Times
Σε ανταπόκριση από την Αθήνα, η «New York Times» αναφέρεται στην ομιλία του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ)

Δέσποινα Βανδή - Όλα αλλάζουν (video clip)!

video clip από την Δέσποινα Βανδή για τη νέα μεγάλη επιτυχία της «Όλα αλλάζουν», που κυκλοφόρησε από τη Heaven, σε μουσική Δημήτρη Κοντόπουλου και στίχους Βίκυς Γεροθόδωρου, και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στη σκηνή των φετινών MAD VMA.

Αντώνης Ρέμος - Γίνεται (video clip)!

Όταν ο Αντώνης Ρέμος τραγουδούσε και έκανε επιτυχία το «Μα Δε Γίνεται» πριν από μια δεκαετία κανένας δε θα μπορούσε να σκεφτεί... κι όμως Γίνεται!

Να όμως που αυτό το καλοκαίρι η Heineken έβαλε στόχο να αποδείξει ότι όλα είναι πιθανά και αλλάζουν, αρκεί να το πιστέψεις και να σκεφτείς «Γίνεται».

Γιάννης Πλούταρχος - Ναρκοπέδιο η ζωή μου! Βίντεο.

Mετά τις πολύ επιτυχημένες εμφανίσεις του Γιάννη Πλούταρχου με τον Παντελή Παντελίδη, η συνεργασία τους συνεχίζεται και δισκογραφικά.

Ύστερα από την πρόσφατη επιτυχία του «Κατά τ’ άλλα καλά», το νέο single του Γιάννη Πλούταρχου, με τίτλο «Ναρκοπέδιο η ζωή μου», υπογράφει στιχουργικά και συνθετικά ο Παντελής Παντελίδης.

Μουντομπάσκετ '14:Η Σερβία έκλεισε το δρόμο της Εθνικής για τους «οκτώ» του Μουντομπάσκετ ( 90-72 )

 Μετά από 16 χρόνια οι Σέρβοι νίκησαν σε επίσημο ματς την Ελλάδα – «Βραχυκύκλωσε» στην άμυνα η Εθνική – Την καλύτερή της εμφάνιση στη διοργάνωση έκανε η παρέα του Τεόντοσιτς
Ως εδώ ήταν… Η μοναδική ήττα της Εθνικής ομάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο που ήρθε από τη Σερβία με σκορ 90-72 στη φάση των «16», ήταν αρκετή για να μπει «αντίο» το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μας στη διοργάνωση. 

Συγκλονιστικό βίντεο: On camera ο θάνατος ενός μοτοσικλετιστή
















97 MPH Hard Hitting Footage of Motorcycle Death on A47...

Δείτε την στιγμή της έκρηξης ηφαιστείου στην Παπούα – Νέα Γουινέα

 ....
Volcano Eruption in Papua New Guinea

Στο λιμάνι του Πειραιά το Πλοίο της Ειρήνης *Ταξιδεύει από το 1983 *Από τον Πειραιά, θα επιβιβαστούν 8 νέοι και νέες από την Κύπρο, 4 Ελληνοκύπριοι και 4 Τουρκοκύπριοι.

Ο δήμαρχος Γιάννης Μώραλης στην υποδοχή - Το πλοίο πραγματοποιεί τον γύρο της γης για έναν κόσμο ειρήνης, χωρίς πυρηνικά
Στο λιμάνι του Πειραιά έφτασε το πρωί της Κυριακής το Πλοίο της Ειρήνης, που πραγματοποιεί τον γύρο της γης για έναν κόσμο ειρήνης, χωρίς πυρηνικά.

«Αυτή τη στιγμή, ΝΕΡΙΤ στη Θεσσαλονίκη είμαι μόνο εγώ.Πληρώνεστε, δηλαδή, για ένα κανάλι που δεν υπάρχει;

«Αυτή τη στιγμή, ΝΕΡΙΤ στη Θεσσαλονίκη είμαι μόνο εγώ. Οι άλλοι εργαζόμενοι είναι ΔΤ. Δεν έχω την εποπτεία τους» είπε ο κ. Χατζηδημητρίου παραδεχόμενος την παρατεταμένη αργομισθία του στο κανάλι που υποτίθεται πως θα αντικαθιστούσε την ΕΤ3.
«Πληρώνεστε, δηλαδή, για ένα κανάλι που δεν υπάρχει;» ρώτησαν τον διευθυντή της ΝΕΡΙΤ στη Θεσσαλονίκη και ο κ. Τραϊανός Χατζηδημητρίου απάντησε «ακριβώς».

Ομιλία πρωθυπουργού στη ΔΕΘ *Υποσχέσεις, φτώχεια και φιλότιμο

Μείωση του ΕΦΚ στο πετρέλαιο θέρμανσης κατά 30% με ταυτόχρονη διατήρηση του επιδόματος θέρμανσης εξήγγειλε κατά την ομιλία του στο πλαίσιο της ΔΕΘ ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς δεσμευόμενος, όπως ήταν αναμενόμενο, σταδιακή μείωση φόρων.

Μαζωνάκης-Πάολα-Παντελίδης: Η συνεργασία της χρονιάς


Οι τρεις καλλιτέχνες ενώνουν τις φωνές τους και ετοιμάζουν το πιο ανατρεπτικό πρόγραμμα του φετινού χειμώνα
Ο Γιώργος Μαζωνάκης, η Πάολα και ο Παντελής Παντελίδης ενώνουν τις δυνάμεις τους και συναντιούνται αυτή τη σεζόν επί πίστας.

Super Juice: Αυτός είναι ο φυσικός χυμός που θα εκτοξεύσει τις σεξουαλικές επιδόσεις σου!

Ξέχνα τα θαλασσινά! Βρέθηκε ο πιο… αφροδισιακός χυμός!

Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο Queen Margaret, στο Εδιμβούργο, κατέληξαν μετά από έρευνα σε ένα συγκεκριμένο φυσικό χυμό, ο οποίος κατατάσσεται και με διαφορά μάλιστα, στη λίστα με τα top αφροδισιακά.