Λιάγκας για Δούκισσα: «Πρόστυχη εμφάνιση. Τόνιζε τις ρώγες της»!

Έξαλλος έγινε ο Γιώργος Λιάγκας μόλις είδε τη σέξι, σχεδόν γυμνή εμφάνιση της Δούκισσας Νομικού στο MadWalk. Και μπορεί όλοι να..
γλυκάθηκαν με τα cupcakes που κάλυπταν το γυμνό της στήθος, όμως ο Λιάγκας... ξίνισε. Αφού παραδέχθηκε πρώτα ότι η Δούκισσα είναι "μπουκιά και συγχώριο", προχώρησε στο χώσιμο. Χαρακτήρισε την εμφάνιση της «πρόστυχη» και συνέχισε το ξέσπασμα.

"Διαφωνώ πλήρως με την εμφάνιση αυτή! Το να βγει γυμνή σε μια επίδειξη... Το να βγει με αυτό το πράγμα που τονίζει τις ρώγες της... ε, συγνώμη, τις θηλές της. Εγώ δεν θα την άφηνα να κάνει αυτή την εμφάνιση» έλεγε και η Φαίη Σκορδά από δίπλα προσπαθούσε από τη μία να τον συγκρατήσει και από την άλλη να... υποβαθμίσει το γεγονός, λέγοντας ότι μπορεί η εμφάνιση να είναι τολμηρή, αλλά η Δούκισσα είναι τόσο γλυκιά, με αγγελικό πρόσωπο που αυτό κοιτάς.

Στο σημείο αυτό, οι άνδρες στο στούντιο, μαζί και οι τηλεθεατές ξεσηκώθηκαν, διότι όσο... αγγελικό προσωπάκι κι αν έχει η Νομικού, στην εμφάνιση αυτή κανείς μα κανείς δεν την κοίταξε στα... μάτια! Και όσο ο Λιάγκας έκοβε, ο Ουγγαρέζος έραβε, ο οποίος επίσης δε συμφώνησε με την εμφάνιση της φίλης του. Από δίπλα πεταγόταν και η Σάσα Σταμάτη.

Στο τέλος, δε, ο Λιάγκας πέταξε ατάκα που μας έστειλε όλους και που θα θέλαμε πολύ να βλέπαμε αντίδραση της Νομικού. "Αυτή την εμφάνιση θα μπορούσαν να την πάρουν οι φαντάροι στο στρατόπεδο και να..."


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...