Δ. Ματσούκα: "Αναβρασμός" για την ερμηνεία της στην ''πορνογραφική σχέση"

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού "Ciao" ξέσπασε κόντρα μεταξύ της σέξι ηθοποιού και του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, με αφορμή το πως θα ερμηνεύσει τον ρόλο της στην παράσταση "πορνογραφική σχέση"..
H ένταση ανάμεσά τους έφτασε στο αποκορύφωμα με έναν άνευ προηγουμένου καυγά στο "Θέατρο Αθηνών", αφήνοντας ατελείωτη - για άλλη μία φορά - την τελευταία πρόβα πριν την πρεμιέρα της παράστασης.
Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, ο οποίος έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία του θεατρικού έργου με πρωταγωνιστές τη Δήμητρα Ματσούκα και τον Στέλιο Μάινα, έχει έρθει αρκετές φορές σε ρήξη κατά τη διάρκεια των προβών με την πρωταγωνίστρια. Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν από άτομα του επιτελείου, οι σκηνοθετικές οδηγίες του Κωνσταντίνου έρχονται σε αντίθεση με την άποψη της Δήμητρας για το πώς θα πρέπει να ερμηνεύσει το ρόλο της. Μάλιστα, σε μία από τις τελικές πρόβες τους η ένταση κορυφώθηκε, με τους δύο ηθοποιούς για άλλη μία φορά να διαπληκτίζονται έντονα. Η ηλεκτρισμένη αυτή ατμόσφαιρα οδήγησε τότε τη Δήμητρα να αποχωρήσει από το θέατρο εκτός εαυτού, με αποτέλεσμα η πρόβα τζενεράλε να τελειώσει πριν καλά - καλά αρχίσει. Έτσι, έφτασαν στο βράδυ της μεγάλης πρεμιέρας χωρίς να έχουν καταφέρει να ολοκληρώσουν μια πρόβα.

Οι ηθοποιοί και ο σκηνοθέτης είχαν δώσει ραντεβού στο θέατρο αρκετά χωρίς το απόγευμα εκείνη την ημέρα για να προλάβουν να προετοιμαστούν επαρκώς. Μπορεί η έναρξη της πρεμιέρας να ήταν για τις 9 το βράδυ, εκείνη την ώρα όμως έκαναν και την τελευταία πρόβα, η οποία είχε και την ατυχή αυτή κατάληξη. Λίγο η τεταμένη μεταξύ τους κατάσταση, λίγο το άγχος της πρεμιέρας, είχαν αποτέλεσμα η Δήμητρα και ο Κωνσταντίνος να καυγαδίσουν άσχημα και να πιαστούν στα χέρια την ίδια στιγμή που οι θεατές είχαν αρχίσει να προσέρχονται στο θέατρο. Σαστισμένοι οι συντελεστές της παράστασης, προσπάθησαν να αποφορτίσουν το κλίμα και να συνεφέρουν τους ηθοποιούς, οι οποίοι στη συνέχεια θα έπρεπε να αποδώσουν τους ρόλους τους.

Τελικά, η αυλαία σηκώθηκε στις 10.30 το βράδυ, με τη Δήμητρα Ματσούκα - εμφανώς καταβεβλημένη - να προσπαθεί να αποδώσει πάνω στη σκηνή.

Από την άλλη, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, σύμφωνα με άτομα που έδωσαν το παρών εκείνη τη βραδιά στο θέατρο, πηγαινοερχόταν συνεχώς για ανεφοδιασμό στο μπαρ και δεν σταμάτησε να κατεβάζει το ένα ποτό μετά το άλλο για να χαλαρώσει. Λόγω της πρεμιέρας θα έπρεπε να είναι ευχάριστος στον κόσμο που είχε έρθει για να τους απολαύσει και δυστυχώς ο Κωνσταντίνος, μετά από ένα τέτοιο επεισόδιο, μόνο αυτή τη διάθεση δεν είχε. Τελικά η παράσταση έφτασε στο τέλος της της υπό αυτές τις συνθήκες και η πρεμιέρα ολοκληρώθηκε με μία περίεργη ατμόσφαιρα, η οποία βέβαια δεν θα μπορούσε να μη γίνει αντιληπτή και από το κοινό. Περιττό να αναφέρουμε πως μετά το τέλος της πρεμιέρας ο σκηνοθέτης και η ηθοποιός αποχώρησαν από το θέατρο χωρίς να ανταλλάξουν ούτε κουβέντα. Μάλιστα η Δήμητρα κατάφερε να βρει τις ισορροπίες της μόλις πριν από λίγες ημέρες, αφού πλέον δεν βλέπει τον Κωνσταντίνο, ο οποίος έχει φύγει περιοδεία με την παράσταση Σλουθ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...