ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΚΑΙ 250 ΩΡΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΟ Γλίτωσε τη φυλάκιση ο Τέβες!

Αυτή τη φορά πήγε στο δικαστήριο καθισμένος στη θέση του συνοδηγού στο αυτοκίνητό του. Αν και μετανιωμένος, ο Κάρλος Τέβες κατηγορήθηκε για μια σειρά από αδικήματα, με βασικότερο το ότι οδηγούσε χωρίς δίπλωμα και ασφάλεια τον περασμένο Ιανουάριο, με συνέπεια να αντιμετωπίσει ακόμη και τον κίνδυνο της φυλάκισης για έξι μήνες.


Τελικά, η υπόθεση εκδικάστηκε στο δικαστήριο του Μάκλσφιλντ και η ποινή για τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή είναι 250 ώρες κοινωνική εργασία, πρόστιμο 1145 λιρών και απαγόρευση οδήγησης για τους επόμενους έξι μήνες.

Ο λόγος που γλίτωσε τα χειρότερα ο Τέβες έχει να κάνει με τον δικηγόρο που χρησιμοποίησε, ύστερα από προτροπή της διοίκησης της Σίτι. Ο Γκουίν Λιούις θεωρείται «μάγος» λόγω της ικανότητάς του να χειρίζεται με ιδανικό τρόπο τις πιο δύσκολες υποθέσεις. Για την ακρίβεια, ξέρει να εξαφανίζει υποθέσεις σαν του ποδοσφαιριστή των «πολιτών» παρά τον κίνδυνο σοβαρής ποινής. Στη συγκεκριμένη περίπτωση μάλιστα ισχυρίζονταν εκ των προτέρων ότι τα πάντα θα τελειώσουν με ένα πρόστιμο.

Τώρα το πως θα προσφέρει 250 ώρες κοινωνική εργασία είναι κάτι που θα το δούμε μέσα στις επόμενες μέρες. Το σίγουρο είναι ότι δεν διαθέτει βρετανικό δίπλωμα και αυτό γιατί δεν μπόρεσε να περάσει τις εξετάσεις στη θεωρία, εξαιτίας των φτωχών αγγλικών του.

Μοιάζει πάντως με ελληνικό ανέκδοτο το περιστατικό όταν πιάστηκε να οδηγεί χωρίς δίπλωμα. «Εδώ πιο κάτω μένω, είναι δύο λεπτά απόσταση το σπίτι μου» είπε στην τροχαία στην προσπάθειά του να αποφύγει τα χειρότερα.

Επιμέλεια: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΜΠΑΤΖΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...