Ο Ελληνοαμερικανός σχεδιαστής δεν παύει να εκπλήσσει Το rock παραμύθι του Τζον Βαρβάτος

Οταν τον συνάντησα πριν από έξι χρόνια, ο Τζον Βαρβάτος είχε μόλις αρχίσει να γίνεται γνωστός στη χώρα μας. Στην Αμερική ήταν ήδη ένα καυτό όνομα που έντυνε ροκ σταρ σαν τον Ιγκι Ποπ και τον Αλις Κούπερ και είχε ήδη βραβευτεί ως σχεδιαστής της χρονιάς για το 2005..


Παθιασμένος με το ροκ -ουσιαστικά αυτό τον ώθησε να ασχοληθεί με τη μόδα-δούλεψε δίπλα σε τεράστια ονόματα όπως ο Κάλβιν Κλάιν και ο Ραλφ Λόρεν, πριν αποφασίσει το 1999 να ακολουθήσει τον δικό του fashion δρόμο.

Από την πρώτη του συλλογή μέχρι σήμερα παραμένει ένας άνθρωπος με φρέσκιες ιδέες, ο οποίος εξακολουθεί να λανσάρει ρούχα που πρωτίστως φοράει ο ίδιος.

Σε εκείνη την κουβέντα μας μου είχε εξομολογηθεί ότι θα ήθελε να ανοίξει μια δική του μπουτίκ στην Αθήνα, κάτι που τελικά δεν έκανε, ίσως επειδή τότε δεν πίστευε τόσο ότι θα πιάσει.

Φέτος ντύνει με ρούχα του τους Γκριν Ντέι, είναι κριτής μαζί με την Τζέσικα Σίμπσον και τη Νικόλ Ρίτσι  στο αμερικάνικο Fashion Star το οποίο παρουσιάζει η Ελ Μακφέρσον και εξακολουθεί να βγάζει τα δικά του Converse, σε μια συνεργασία με τη γνωστή εταιρεία που εκτόξευσε τη φήμη του.

Οταν θέλει να αποδράσει για λίγο από την καθημερινότητα της Νέας Υόρκης, πετάγεται μαζί με τη γυναίκα και την κόρη του στο νησί Μυστίκ της Καραϊβικής, νοικιάζει μια βίλα κοντά στη θάλασσα και χαλαρώνει.

Οπως δήλωσε και στο «Vanity Fair», παίρνει μαζί του μόνο εσπαντρίγιες, μαγιό, βερμούδες και T-shirts, ενώ απαραίτητο είναι και το i-pod του, στο οποίο έχει φορτώσει 10.000 τραγούδια.

Στην Ελλάδα δεν έρχεται συχνά, μιλάει όμως λίγα ελληνικά και εξακολουθεί να αγαπάει την Κεφαλονιά, το νησί από όπου κατάγεται, αφού οι υποχρεώσεις του δεν του επιτρέπουν υπερατλαντικές διακοπές τα τελευταία χρόνια.
Από το Ντιτρόιτ όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, μέχρι το Σόχο, όπου άνοιξε το πρώτο του μαγαζί και το θρυλικό κλαμπ CBGB όπου στέγασε την τελευταία του μπουτίκ, η διαδρομή του Τζον Βαρβάτος είναι ένα ροκ μονοπάτι που τον οδήγησε στην κορυφή.   video platformvideo managementvideo solutionsvideo player πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...