ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ την Ημερησια.

Σαμαράς: Δεν θα υπάρξουν άλλα μέτρα λιτότητας
Τη διαβεβαίωση ότι δεν θα υπάρξουν άλλα μέτρα λιτότητας, αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες που περνά η ελληνική κοινωνία, έδωσε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ. Υπογράμμισε ωστόσο,
ότι «βγήκαμε από την εντατική, αλλά όχι από το νοσοκομείο», επισημαίνοντας ότι πρέπει να γίνουν ακόμη πολλά.

Σαμαράς: Δεν θα υπάρξουν άλλα μέτρα λιτότητας
«Σήμερα η πατρίδα μας δίνει μία μάχη, δίνουμε μία μάχη για να ξεπεράσει ο τόπος την κρίση χωρίς προηγούμενο τις τελευταίες δεκαετίες. Δίνουμε την μάχη με οιωνούς αίσιους, θα βγούμε από την κρίση και θα δώσουμε αισιοδοξία και χαμόγελο στα νέα παιδιά», ανέφερε ο κ. Σαμαράς.
Συμπλήρωσε ότι οι δύο δεσμεύσεις της ΝΔ, να κρατηθεί η Ελλάδα στο ευρώ και να μειωθεί το χρέος με επιμήκυνση και χαμηλότερα επιτόκια, έχουν γίνει πραγματικότητα. «Τηρήσαμε δύο βασικές προεκλογικές μας δεσμεύσεις, κρατήσαμε την χώρα στο ευρώ και πετύχαμε αλλαγή της δανειακής σύμβασης μειώνοντας το χρέος, ενώ πετύχαμε και επιμήκυνση του χρόνου προσαρμογής. Πετύχαμε την μεγαλύτερη αναδιάρθρωση χρέους που έχει γίνει. Παράλληλα αποκαταστήσαμε την αξιοπιστία της Ελλάδας στο εξωτερικό και ενισχύσαμε την ενότητα στο εσωτερικό», δήλωσε ο πρωθυπουργός.
«Τα πετύχαμε χωρίς να μεσολαβήσει χρεοκοπία που θα σημάδευε την Ελλάδα για πολλές δεκαετίες» τόνισε και πρόσθεσε ότι «χωρίς την παράταξή μας, δεν θα είχε σωθεί η πατρίδα», χωρίς πάντως να υποβαθμίσει τη σημασία της υπέρβασης που έκαναν τόσο το ΠΑΣΟΚ όσο και η Δημοκρατική Αριστερά.

Σαμαράς: Δεν θα υπάρξουν άλλα μέτρα λιτότητας
Ανέφερε επίσης ότι έχουν γίνει πολλά και ότι η κυβέρνηση των τριών κομμάτων πασχίζει να βγάλει την Ελλάδα από την κρίση και να φέρει νέες επενδύσεις που θα μειώσουν την ανεργία, ενώ εξαπέλυσε επίθεση στην Αντιπολίτυεση, φωτογραφίζοντας τον ΣΥΡΙΖΑ. «Το τελευταίο οκτάμηνο τολμήσαμε όλες τις αλλαγές που δεν είχαν γίνει εδώ και δεκαετίες, διορθώνουμε λάθη και στρεβλώσεις. Για το πως φθάσαμε στην κρίση έχουν ευθύνες όλοι. Όμως από τη μία πλευρά βρίσκονται κόμματα που είδαν το λάθος και θέλουν να σηκώσουν την χώρα στα πόδια της, θέλουμε να φέρουμε επενδύσεις, να δημιουργήσουμε θέσεις εργασίας, να πιάσουμε τους στόχους για να βγούμε από τα μνημόνια. Απέναντί μας είναι εκείνοι που διώχνουν επενδυτές, έχουν κάνει σημαία τους την ανομία, χαϊδεύουν παρανόμους, εκείνοι που μιλούν με πολλά στόματα, εμφανίζονται με πολλά πρόσωπα, εκτός Ελλάδας λένε ότι νόμισμά μας είναι το ευρώ και μέσα λένε άλλα, μας κατηγορούν γιατί έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη των εταίρων μας ενώ πηγαίνουν έξω και αναζητούν την επιδοκιμασία τους. Μας κατηγορούν εκείνοι που τη μία θέλουν να σκίσουν τα μνημόνια, την άλλη να τα διαπραγματευθούν την άλλη να τα καταργήσουν μονομερώς. Από όλα έχει ο μπαξές τους. Δεν μας πτοούν ούτε οι απειλές τους ούτε οι δημαγωγίες τους. Εκφράζουν το χειρότερο πρόσωπο του χθες και ότι κρατά την χώρα στο χθες» τόνισε και συνέχισε: «Μαζί με τα άλλα δύο κόμματα σηκώνουμε το βάρος της ανόρθωσης της χώρας. Κάναμε πολλά, βγήκαμε από την εντατική όχι από το νοσοκομείο. Έχουμε μπροστά μας το στοίχημα της ανάκαμψης και της ανάπτυξης, πρέπει να ανακουφίσουμε τα χαμηλότερα στρώματα να αποκαταστήσουμε τις αδικίες. Έπρεπε πρώτα να σώσουμε την χώρα από την χρεοκοπία και μετά να αρχίσουμε να ενισχύουμε αυτούς που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη».
Σαμαράς: Δεν θα υπάρξουν άλλα μέτρα λιτότητας
«Θα προσεγγίσουμε την κοινωνία για την ακούσουμε»
Υπογράμμισε ότι «με το συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας χτίζουμε την Ελλάδα του 2020. Η παράταξή μας αποτελεί δύναμη ενότητας και ευθύνης», ανέφερε και απηύθυνε κάλεσμα για ένα ακόμα «άλμα», όπως το χαρακτήρισε, ώστε να πρωτοστατήσει και πάλι η ΝΔ στην ανάκαμψη της χώρας.
«Σήμερα ξεκινάμε την πορεία για το 9ο τακτικό συνέδριο της ΝΔ. Τους επόμενους μήνες θα πούμε πολλά, θα προσεγγίσουμε την κοινωνία για την ακούσουμε. Η παράταξη έχει στέρεες ρίζες και γερές παραδόσεις στην κοινωνία».
Γυρίζοντας πίσω, είπε ότι το Μάρτιο του 2010 η χώρα πήγαινε στο μνημόνιο, ενώ η ΝΔ βαλλόταν από παντού. Μέσα σε τρία χρόνια, μέσα στην κατάρρευση των πάντων, εμείς μείναμε όρθιοι και αποτελούμε τον άξονα για όσους θέλουν την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας. Δύο ήταν η σταθμοί στην πορεία μας, η άρνηση να ψηφίσουμε το πρώτο μνημόνιο και η συμμετοχή μας στην κυβέρνηση Παπαδήμου.
Αρνηθήκαμε το μνημόνιο γιατί ήταν λάθος, γιατί «ο δημοσιονομικός πολλαπλασιαστής ήταν λάθος όπως λέγαμε μόνοι μας από την πρώτη στιγμή» ανέφερε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε «όμως δεν είπαμε ότι δεν θα εφαρμόσουμε τις δεσμεύσεις ή ότι θα σκίσουμε το μνημόνιο όπως έλεγαν κάποιοι άλλοι».
Αναφερόμενος στην ΑΟΖ σημείωσε ότι για να απελευθερώσουμε τους ενεργειακούς πόρους μας χρειαζόμαστε την Ευρώπη και η Ευρώπη χρειάζεται τους ενεργειακούς πόρους της Ελλάδας.
Μίλησε όμως και για τα ευρωπαϊκά πράγματα λέγοντας ότι όλοι αναγνωρίζουν το δημοκρατικό έλλειμμα της Ευρώπης, και πρόσθεσε ότι η Ελλάδα θα συμμετάσχει στην συζήτηση για περισσότερη και καλύτερη Ευρώπη.
Για τα αποτελέσματα στην Ιταλία, ο κ. Σαμαράς είπε ότι έχουν προκαλέσει τριγμούς στο καράβι της Ευρώπης, αλλά η Ελλάδα έχει εξασφαλίσει την χρηματοδότησή της. «Αυτά που περνάει η χώρα είναι δύσκολα, αλλά αυτά που θα περνούσε αν δεν είχαμε κάνει όσα κάναμε θα ήταν πολύ χειρότερα και οδυνηρά, αυτά που θα αντιμετώπιζε η χώρα θα ήταν όχι μόνο ανυπόφορα, θα ήταν τραγωδία. Μπήκαμε στην τελική ευθεία, οι Κασσάνδρες θα διαψευστούν, δεν θα υπάρξουν άλλα νέα μέτρα λιτότητας και μόλις μπούμε στην ανάπτυξη θα υπάρξει και αποκατάσταση των αδικιών» είπε ο κ. Σαμαράς.
Επιστροφή κομματικών συνδικαλιστών στη ΝΔ
Εν τω μεταξύ, με απόφασή της Εκτελεστικής Γραμματείας της Ν.Δ., που συνεδρίασε υπό την προεδρία του Αντώνη Σαμαρά, άνοιξε ο δρόμος για την επιστροφή στη Ν.Δ. κομματικών στελεχών που είχαν διαγραφεί.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, «αποφασίστηκε η άρση των ποινών μελών του κόμματος για παραβάσεις του καταστατικού κατά την άσκηση της συνδικαλιστικής τους δραστηριότητας οι οποίοι και επανεντάσσονται εφόσον βέβαια το επιθυμούν στα μητρώα των μελών της».

Η απόφαση εκτιμάται ότι αφορά συνδικαλιστές όπως οι Νίκος Κιουτσούκης και Θύμιος Λυμπερόπουλος.
ΣΥΡΙΖΑ: Μισαλλόδοξο κήρυγμα
Για μισαλλόδοξο κήρυγμα του Πρωθυπουργού που δεν μπορεί να πείσει πλέον κανέναν, έκανε λόγο ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Π. Σκουρλέτης, σχολιάζοντας την ομιλία του κ. Σαμαρά στην πολιτική επιτροπή της Ν.Δ..

«Δεν μπορεί να βαφτίζεις το κρέας, ψάρι, δεν μπορεί να χαρακτηρίζεις λάθος φάρμακο, το πρώτο μνημόνιο και να υλοποιείς το τρίτο μνημόνιο, αυξάνοντας τη δόση του φαρμάκου.

Δεν μπορεί να λες πως νοιάζεσαι για την πατρίδα και να υλοποιείς μια πολιτική που εξοντώνει το λαό της.

Δεν μπορεί να μιλάς για ανάπτυξη και να απολύεις κόσμο, να παίρνεις μέτρα που σκορπίζουν τη φτώχεια δεξιά και αριστερά.

Δεν μπορεί να μιλάς στο όνομα της δημοκρατίας και καθημερινά να την υπονομεύεις, με κατασταλτικές πρακτικές και εμφυλιοπολεμικά διχαστικά κηρύγματα», ανέφερε κ. Σκουρλέτης, τονίζοντας ότι «τώρα πια ο κ. Σαμαράς δεν πείθει ούτε τους δικούς του».

ΑΠΟ ΤΑΙΠΕΔ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Παραιτήθηκαν Τ. Αθανασόπουλος και Γ. Μέργος

Δεκτές έγιναν το Σάββατο από τον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, οι παραιτήσεις του Τάκη Αθανασόπουλου από τη θέση του προέδρου του Ταμείου Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) και...

ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Γκιούλ: Η Τουρκία θα είναι 1η ευρωπαϊκή οικονομία το 2050

Την εκτίμησή του ότι η χώρα του θα είναι η πρώτη ευρωπαϊκή οικονομία το 2050, εξέφρασε ο Τούρκος Πρόεδρος, Αμπντουλάχ Γκιουλ, σε συνέντευξή του σε σουηδική εφημερίδα. 

ΑΠΟ Α- ΣΤΟ BBB+

Υποβάθμισε την Ιταλία ο Fitch

Ο οίκος αξιολόγησης Fitch υποβάθμισε την πιστοληπτική ικανότητα της Ιταλίας κατά μία μονάδα, κρίνοντας αρνητικές τις προοπτικές της ιταλικής οικονομίας. 

ΣΤΗ ΝΙΓΗΡΙΑ

Πληροφορίες για εκτέλεση Ελληνα ομήρου από ισλαμιστές

Ένας Έλληνας φέρεται μεταξύ των 7 εκτελεσθέντων ομήρων που είχαν απαγάγει στα μέσα Φεβρουαρίου στη Νιγηρία ισλαμιστές αντάρτες. Η εκτέλεση των επτά ανθρώπων έγινε γνωστή έπειτα από ανακοίνωση... 

ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ

Πορεία διαμαρτυρίας ενστόλων στη Βουλή

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενστόλων στο κέντρο της Αθήνας και στη συνέχεια πορεία προς τη Βουλή, πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα.

ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ

Οδηγός παρέσυρε 19χρονη φοιτήτρια και την εγκατέλειψε

Μεθυσμένος οδηγός, ηλικίας 24 χρόνων, παρέσυρε με το αυτοκίνητό του στο Ρέθυμνο φοιτήτρια ηλικίας 19χρονων και στη συνέχεια την εγκατέλειψε.

ΙΤΑΛΟΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ

Μετέφεραν καλάσνικοφ με φορτηγάκι τύπου Van

Οπλοστάσιο αποτελούμενο από όπλα τύπου καλάσνικοφ, σιγαστήρες,σφαίρες και χασίς εντόπισαν σήμερα τα ξημερώματα σε ΙΧ αυτοκίνητο τύπου Van, άνδρες του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού...

ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΜΕ ΒΟΥΛΕΥΜΑ. ΤΕΛΗ ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ Η ΔΙΚΗ

Στο εδώλιο ο Ακης και άλλοι 18 για τις «χρυσές μίζες»

Ενα πολύ... μεγάλο εδώλιο αναμένεται να στηθεί στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας, προκειμένου να καθίσουν ο πρώην υπουργός Αμυνας Ακης Τσοχατζόπουλος μαζί με ακόμη 18 συγκατηγορουμένους... 

ΜΕ 85,7%

Εκ νέου πρόεδρος των Ελευθέρων Δημοκρατών ο Ρέσλερ

Ο υπουργός Οικονομίας της Γερμανίας, Φίλιπ Ρέσλερ, 40 ετών. επανεξελέγη σήμερα στην προεδρία του (συμμάχου των Χριστιανοδημοκρατών της καγκελαρίου Ανγκελας Μέρκελ) κόμματος των Ελευθέρων Δημοκρατών...

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΥΓΕΙΑΣ, Μ. ΣΑΛΜΑ

Το κόλπο με τα φάρμακα

Φαρμακαποθήκες και φαρμακοποιοί προκαλούν τις ελλείψεις φαρμάκων στην ελληνική αγορά.

ΣΕ ΣΥΜΠΛΗΓΑΔΕΣ Ο ΑΝΤ. ΣΑΜΑΡΑΣ

Αναζητά την τομή μεταξύ τρόικας... Μανιτάκη

Λύση μεταξύ των απαιτήσεων της τρόικας και της αναβλητικότητας που επιδεικνύει -σταθερά- ο κ. Αντ. Μανιτάκης να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει η χώρα έναντι των δανειστών της καλείται..

ΓΙΑ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ

Στην Αθήνα αύριο ο Νίκος Αναστασιάδης

Στην Αθήνα φθάνει αύριο, για επίσημη επίσκεψη, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης. Τον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο θα υποδεχθεί στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος... 

ΠΕΡΙ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ

Δελαβέκoυρας: Προϊόν φαντασίας τουρκικών εφημερίδων

Προϊόν φαντασίας χαρακτήρισε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών, Γρηγόρης Δελαβέκουρας, σημερινά δημοσιεύματα τουρκικών εφημερίδων περί «κλεισίματος στρατοπέδων εκπαίδευσης τρομοκρατών...

ΠΑΣΟΚ: ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥ. ΒΕΝΙΖΕΛΟ

Νέα φρουρά και γραμματέας

Τη νέα ηγετική ομάδα, δηλαδή τα στελέχη στα οποία θα εμπιστευτεί την επιχείρηση ανανέωσης του ΠΑΣΟΚ στην πράξη, επιχειρεί να αναδείξει μέσα από τον δεύτερο κύκλο εσωκομματικής αναμέτρησης ο...
 
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΥΓΕΙΑΣ, Μ. ΣΑΛΜΑ

Το κόλπο με τα φάρμακα

Φαρμακαποθήκες και φαρμακοποιοί προκαλούν τις ελλείψεις φαρμάκων στην ελληνική αγορά.

Το κόλπο με τα φάρμακα
Την εκτίμηση αυτή εξέφρασε χθες ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Μάριος Σαλμάς, χαρακτηρίζοντας τις ελλείψεις «τεχνητές». Ορισμένοι φαρμακοποιοί και φαρμακαποθηκάριοι -εξήγησε- πραγματοποιούν μαζικές επανεξαγωγές φαρμάκων σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, όπου η τιμή τους είναι πιο υψηλή.
Ανέφερε, δε, χαρακτηριστικά ότι πέντε φαρμακαποθήκες στην Ελλάδα στέλνουν διανομείς στα φαρμακεία. Πληρώνουν στους φαρμακοποιούς το ποσοστό κέρδους που θα είχαν εάν πωλούσαν τα εν λόγω σκευάσματα, τα οποία παίρνουν ως επιστροφές και τα επανεξάγουν σε πολλαπλάσια τιμή.
Σύμφωνα με τον κ. Σαλμά, αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι φαρμακοποιοί να κερδίζουν δεκάδες εκατομμύρια αφορολόγητα και οι φαρμακαποθήκες πολλά περισσότερα.
Το κόλπο με τα φάρμακα
Οι καταγγελίες του κ. Σαλμά προκάλεσαν την αντίδραση του προέδρου του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής (ΦΣΑ). Ο κ. Κωνσταντίνος Λουράντος κάλεσε τον υπουργό να δώσει στη δημοσιότητα στοιχεία για το θέμα. Ο πρόεδρος του ΦΣΑ τονίζει ότι έχουν υπάρξει και παλαιότερα καταγγελίες του κ. Σαλμά για το θέμα, χωρίς να κατονομαστούν οι υπεύθυνοι.
Ο κ. Λουράντος αποδίδει τις ελλείψεις σε υποτροφοδότηση της αγοράς από φαρμακευτικές εταιρείες. Εχει, δε, στη διάθεσή του τιμολόγια όλων των πολυεθνικών προς τις φαρμακαποθήκες, από τα οποία προκύπτει ότι οι ποσότητες των φαρμάκων που διοχετεύουν προς αυτές είναι σε μονοψήφιο αριθμό.
Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Μάριος Σαλμάς
Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Μάριος Σαλμάς
Για το θέμα των ελλείψεων φαρμάκων στην αγορά ο πρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΟΦ), Γιάννης Τούντας, σημείωσε ότι δεν υπάρχει κίνδυνος για τη δημόσια υγεία και ότι έχει ήδη μεριμνήσει για τη συνέχιση της διάθεσης των αναντικατάστατων φαρμακευτικών προϊόντων, ώστε να μη δημιουργηθεί θεραπευτικό κενό.
Σύμφωνα με τον κ. Τούντα, βασική αιτία των ελλείψεων αποτελεί η οικονομική κρίση. Η έλλειψη ρευστότητας και ο περιορισμός των πιστώσεων έχει δυσχεράνει τις εμπορικές συναλλαγές μεταξύ εταιρειών - φαρμακαποθηκών - φαρμακείων.

ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΑΜΟ

Η κρίση οδηγεί στα... δημαρχεία

Σημαντική αύξηση των πολιτικών γάμων καταγράφεται τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας λόγω της οικονομικής κρίσης. Το κόστος της θρησκευτικής τελετής αποτρέπει όλο και περισσότερα ζευγάρια από το..

ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΑΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ

Ο γύρος του Μοριά με τρένο

Την Ελλάδα μιας άλλης εποχής θα γνωρίσουν οι επιβάτες που θα επιβιβαστούν στην αμαξοστοιχία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για να κάνουν τον σιδηροδρομικό γύρο της Πελοποννήσου το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας...

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Ερευνα σε 37.000 μαθητές για την εξάρτηση

Τα αποτελέσματα έρευνας, που πραγματοποιήθηκε σε πανελλαδικό επίπεδο, για τη χρήση εξαρτησιογόνων ουσιών από μαθητές παρουσιάστηκαν σε ημερίδα που διοργάνωσε το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και...

ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ

Οδηγός παρέσυρε 19χρονη φοιτήτρια και την εγκατέλειψε

Μεθυσμένος οδηγός, ηλικίας 24 χρόνων, παρέσυρε με το αυτοκίνητό του στο Ρέθυμνο φοιτήτρια ηλικίας 19χρονων και στη συνέχεια την εγκατέλειψε.

ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ 2007 ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΕΤΚΑ

Δίωξη για τη ΔΕΗ στο Αλιβέρι

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος σε συνδυασμό και με τις διατάξεις του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου σε βάρος του διοικητικού συμβουλίου της ΔΕΗ το 2007 και των υπευθύνων της εταιρείας...

ΙΤΑΛΟΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ

Μετέφεραν καλάσνικοφ με φορτηγάκι τύπου Van

Οπλοστάσιο αποτελούμενο από όπλα τύπου καλάσνικοφ, σιγαστήρες,σφαίρες και χασίς εντόπισαν σήμερα τα ξημερώματα σε ΙΧ αυτοκίνητο τύπου Van, άνδρες του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού...
 
AΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

«Ευχαριστώ» της ΠΑΕ στον κόσμο

Ξεπέρασαν τις 10.000 οι οπαδοί του Παναθηναϊκού που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ για να δουν από κοντά την ομάδα τους κόντρα στην Κέρκυρα. Μετά το τέλος του αγώνα, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαρίστησε τον κόσμο που βρέθηκε στο πλευρό των ποδοσφαιριστών του Φάμπρι:

ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΑΕΚ

Τσουμάγκας: «Ηθική υποχρέωση στον κόσμο»

Οι περισσότεροι από τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ έχουν ελάχιστη εμπειρία από μεγάλα ντέρμπι όμως το πάθος τους για τη νίκη περισσεύει κόντρα στον Ολυμπιακό. Με δηλώσεις του στην κάμερα της Νova, ο Τάσος Τουμάγκας τόνισε πως οι ποδοσφαιριστές της Ενωσης έχουν ηθική υποχρέωση προς τον κόσμο της ΑΕΚ να παλέψουν για τη νίκη.

ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΝΑΛΤΙ

Ανακοίνωση κατά Κουκουλάκη η Κέρκυρα!


Ανακοίνωση κατά της διαιτησίας του Μιχάλη Κουκουλάκη στο σαββατιάτικο (9/3) ματς του ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό εξέδωσε η ΠΑΕ Κέρκυρα, η οποία φωνάζει δικαίως για τη διαιτησία του Κρητικού ρέφερι που με την απόφαση του στο 79' διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα του ματς.[

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΠΑΟΚ 1-2

Η απόδραση των 9!

Ο Σαλπιγγίδης έβαλε δύο γκολ πριν... μουτζώσει τον επόπτη και αποβληθεί (πήρε κόκκινη και ο Σταφυλίδης). Πάντως το 2-1 επί του Πλατανιά κρατάει τον ΠΑΟΚ στο -1 από τον δεύτερο Αστέρα. [

ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΠΑΣ

Πολλά προβλήματα η Skoda


Με τέσσερα προβλήματα θα αγωνιστεί στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ η Skoda Ξάνθη, η οποία εν όψει του ματς με τους Ηπειρώτες δεν ποντάρει ούτε στους έμπειρους Πρίττα και Βάλλα.

ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ

Δερμιτζάκης: «Δεν ξέρω κι εγώ πόσες ευκαιρίες χάσαμε»


Το βλέμμα του στους επόμενους τρεις εντός έδρας αγώνες έχει ο Παύλος Δερμιτζάκης, μετά την ήττα του Πανθρακικού από τον Αστέρα Τρίπολης.Ο τεχνικός της ομάδας της Κομοτηνής στη συνέντευξη Τύπου μίλησε επίσης με τα καλύτερα λόγια για τον Αστέρα, ο οποίος μετά από αυτή την νίκη «κλείδωσε» την θέση του στα πλέι οφ και τόνισε πως όλες οι ομάδες πρέπει να ακολουθήσουν την «συνταγή» της ομάδας από την Τρίπολη.

«ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΣΩΘΕΙ»

Επίθεση Κωνσταντίνου σε Κέρκυρα


Δριμεία επίθεση στην Κέρκυρα και δη στον τερματοφύλακα της, Νίκο Αναστασόπουλο που μετά το τέλος του ματς ισχυρίστηκε πως δεν υπάρχει κανένα πέναλτι στη φάση του 79' εξαπέλυσε μετά το τέλος του ματς του ΟΑΚΑ ο γενικός αρχηγός του Παναθηναϊκού, Βασίλης Κωνσταντίνου

ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ

Ζέκα: «Μας δίνει αυτοπεποίθηση»

Η τρίτη συνεχόμενη νίκη έδωσε αυτοπεποίθηση στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, όπως παραδέχτηκε και ο Ζέκα στις δηλώσεις του, μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στην Κέρκυρα.

Φιέστα και θέαμα με ΑΕΚ

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την ΑΕΚ στο Φάληρο και οι «ερυθρόλευκοι» φιλοδοξούν να μετατρέψουν σε πάρτι τίτλου την αναμέτρηση με τους «κιτρινόμαυρους». Ποια 11άδα ετοιμάζει ο Μίτσελ.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ «ΛΟΥΤΣΙ»

Σκόραρε μετά από 5 μήνες ο Φιγκερόα!

Χρειάστηκε να περάσουν πέντε μήνες και έξι μέρες για να βρει ξανά ο Λουτσιάνο Φιγκερόα το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Ο «Λούτσι» ήταν αυτός που στο 79' εκμεταλλεύτηκε το δώρο του Κουκουλάκη και με το εύστοχο πέναλτι έδωσε το τρίποντο στον Παναθηναϊκό σημειώνοντας ταυτόχρονα το πρώτο του γκολ με τη φανέλα των «πράσινων».

ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Αναστασόπουλος: «Φάουλ πριν το πέναλτι»

Πολλά παράπονα από την διαιτησία έχει η Κέρκυρα για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, κάτι που φάνηκε και από τις δηλώσεις του Νίκου Αναστασόπουλος. Ο τερματοφύλακας των «Φαιάκων» υπογράμμισε πως η ομάδα του αδικήθηκε κατάφωρα στο παιχνίδι με τους «πράσινους», καθώς, όπως είπε πριν από το πέναλτι που υπέπεσε ο Εντερ έχει προηγηθεί φάουλ του Σο πάνω στον αμυντικό των Φαιάκων.

ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Τσιώλης: «Γράψαμε ιστορία»

Με την νίκη της επί του Πανθρακικού, η ομάδα της Τρίπολης έγραψε ιστορία καθώς εξασφάλισε την συμμετοχή της στα πλέι οφ και την Ευρώπη για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και ο Σάκης Τσιώλης είχε κάθε λόγο να πετάει στα… σύννεφα!




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...