Toyota GT 86- Video-picture

Πολυαναμενόμενη,εμφάνιση της Toyota συμπαγές 2 +2 σπορ αυτοκίνητο, το GT 86, έκανε το Ευρωπαϊκό ντεμπούτο τις στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης 2012.
Με πωλήσεις σε όλη την Ευρώπη το καλοκαίρι του 2012, η Toyota GT 86 είναι μια εντελώς
προσανατολισμένη 'στον οδηγό του οχήματος. Δίνει μορφή με την καθαρή, εγγενή χαρά της οδήγησης μέσω ακριβή, άμεση ανταπόκριση ακόμη και το μικρότερο γκάζι ή μέσω του τιμονιού, για εκείνους που θεωρούν την οδήγηση ως πάθος και όχι μια ανάγκη.

Με μια χαμηλή, ιδιαίτερα αεροδυναμικού αμάξωμα τεντώνεται σφιχτά πάνω των μηχανολογικά σκληρά σημεία, το νέο GT 86 βασίζεται σε μία εντελώς νέα πλατφόρμα. Αποφεύγοντας ένα βαρύ, μεγάλο κινητήρα μετατόπισης για τις επιδόσεις του, το GT 86 επιστρέφει στις ρίζες αθλητικές Toyota με το μοναδικό συνδυασμό του κόσμου από ένα συμπαγές, τοποθετημένο μπροστά, ελεύθερο ευστροφία, οριζοντίως αντίθετοι κινητήρας βενζίνης «μπόξερ» και κίνηση στους πίσω τροχούς.

Αυτή η μοναδική μορφή κινητήρων συνδυάζει με πιο συμπαγή τετραθέσιο σχεδιασμό του κόσμου, το μικρό βάρος, χαμηλή αδράνεια και χαμηλό κέντρο βάρους για την καλύτερη δυνατή αναλογία ισχύος προς βάρος. Αυτά τα χαρακτηριστικά βραβείο το GT 86 ζωντανή, προσιτή απόδοση, υψηλή συμμετοχή, εύκολα εκμεταλλεύσιμο δυναμικό ικανότητες με ελάχιστη ηλεκτρονική εισβολή, και τη μέγιστη οδηγική απόλαυση.

Σχεδιασμένη για να επικεντρωθεί ειδικά για την καθαρότητα του κλασικού εμπειρία σπορ αυτοκίνητο, που σχεδιάστηκε από μια παθιασμένη ομάδα των μηχανικών, διαμορφωμένη μέσω του ανταγωνισμού και τελειοποιηθεί για να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς λάτρεις του, το GT 86 κληρονομεί το πνεύμα του πρώην Toyota σπορ αυτοκίνητα για να ανταμείψει τους οδηγούς με καθαρή συμμετοχή οδήγηση ,Μηχανικοί της Toyota διαπίστωσε ότι η δυναμική του Toyota GT 86 δεν θα πρέπει να βασίζονται σε υψηλής απόδοσης ελαστικά, καθώς και το νέο σπορ αυτοκίνητο είναι εξοπλισμένο με τα ίδια 17 "ελαστικά εκείνων που είναι εφοδιασμένοι με το Prius.
Με πολύ ουδέτερη, προβλέψιμη ιδιότητες, αυτά τα ελαστικά επιτρέπουν στους οδηγούς να εκμεταλλευτούν το μέγιστο των δυνατοτήτων του πλαισίου και της ανάρτησης. Μηχανική το GT 86 για να χειριστεί καλά στις Prius ελαστικά διασφαλίζει επίσης ότι οι πελάτες που κάνουν αναβάθμιση σε υψηλών επιδόσεων ελαστικά θα εκτιμήσουν άμεσα την καθαρή απόδοση πάλι.
Παγκόσμια Πρώτη οριζοντίως αντίθετοι κινητήρα με την Toyota D-4S τεχνολογία
2,0 λίτρων του GT 86, η ατμοσφαιρικός κινητήρας βενζίνης είναι το αποτέλεσμα μιας κοινής ανάπτυξης μεταξύ της Subaru και της Toyota, φέρνοντας μαζί τους τις τεχνικές γνώσεις και την αμοιβαία πάθος για τα σπορ αυτοκίνητα.
Για να νεοαποκτηθέντα, της Subaru οριζοντίως αντίθετοι, 1.998 cc, τετρακύλινδρος κινητήρας boxer, η Toyota έχει προστεθεί D-4S τεχνολογία της. Με ξεχωριστό δίδυμο μπεκ τόσο για άμεση ένεση και το λιμάνι, και υψηλή αναλογία συμπίεσης 12.5:1 του, D-4S αυξάνει δύναμη και ροπή σε ένα ευρύ φάσμα των στροφών του κινητήρα, χωρίς να θυσιάζεται η απόδοση καυσίμου και τις περιβαλλοντικές επιδόσεις.
Με ένα ομώνυμο 86 χιλιοστά x 86 mm και διαμέτρου εγκεφαλικό επεισόδιο, ο νέος κινητήρας αποδίδει 200 ​​ίππους στις 7.000 σ.α.λ. και μέγιστη ροπή 205 Nm στις 6.600 σ.α.λ., δίνοντας την GT 86 βιαστικό, την εμπλοκή των επιδόσεων και τελική ταχύτητα πάνω από 220 χλμ/ώρα . Αντίθετα, το νέο σπορ αυτοκίνητο της Toyota επιστρέφει εκτιμηθείσα μέση κατανάλωση καυσίμου των 6,9 l/100 km και παράγει χαμηλές εκπομπές CO2 της τάξης των 160 g / km.
Η κατ 'τετρακύλινδρος κινητήρας μπορεί να συνδυάζονται είτε με ένα εξατάχυτο μηχανικό ή εξατάχυτο αυτόματο κιβώτιο. Το μηχανικό κιβώτιο προσφέρει γρήγορες, ακριβείς αλλαγές μέσω του εξαιρετικά ενδιαφέρουσα δράση της αφής, short-throw μοχλό, ενώ το αυτόματο κιβώτιο ελέγχεται από αθλητικές, τιμόνι-mounted βάρδιες κουπί.
Η ισχύς κατανέμεται στους πίσω τροχούς μέσω ενός διαφορικού περιορισμένης ολίσθησης, βελτιστοποιώντας την πρόσφυση και το κράτημα σε όλες τις οδηγικές συνθήκες. Και ABS του GT 86 και switchable VSC συστήματα ασφαλείας έχουν ρυθμιστεί ειδικά για να συνδυάσει δυναμική ευστάθεια στο όριο του φακέλου απόδοση του οχήματος με ελάχιστη ηλεκτρονική εισβολή για την καθαρότητα της οδηγικής εμπειρίας.
Υποβλητική Σχεδιασμός Συνδυάζοντας Iconic Styling με Λειτουργική Ομορφιά
Σχεδιασμένο υπό την έννοια της «Νέο λειτουργισμός», το GT 86 συνδυάζει τους τεχνικούς περιορισμούς των πιο συμπαγείς διαστάσεις είναι δυνατόν, ένα χαμηλό κέντρο βάρους και την άριστη, τεχνολογία F1-εμπνευσμένη αεροδυναμική απόδοση με υποβλητική, σαρωτικές στυλ υπενθυμίζοντας την κληρονομιά του παρελθόντος σπορ αυτοκίνητα της Toyota .
Το τολμηρό, απλό αλλά εικονική στυλ ενσωματώνει δύο βασικούς πυλώνες της νέας σχεδιαστικής γλώσσας της Toyota: Υπό Προτεραιότητα μετωπική σχεδίαση, η οποία δίνει έμφαση σε μια διευρυμένη κάτω μάσκα, εστιάζοντας την προσοχή στο κάτω μέρος του αυτοκινήτου για ένα διακριτικό, πιο δυναμική εμφάνιση, και μια προσέγγιση Keen Look για σαφή, έξυπνη και εκφραστικό στυλ.
Η νέα σχεδιαστική γλώσσα ενισχύεται με στυλ «σκορπιός» έντονα στην κάτω μάσκα, δίνοντας το Toyota GT 86 μια ακόμη πιο επιθετική, σπορ εμφάνιση. Περαιτέρω λεπτομέρειες αθλητικές περιλαμβάνουν μια αποκλειστική, T-μάσκα ματιών σχεδιασμό, στόχος ο οποίος ζάντες αλουμινίου 17 ", μια πίσω αεροτομή, πίσω εξατμίσεις δίδυμο με ένα μοτίβο που συνδέει ράβδο στην κορυφή και το μπροστινό φτερό-τοποθετημένα logo έμβολο '86».
Logo έμβολο του '86 », όχι μόνο αναδεικνύει το μοναδικό, του αυτοκινήτου εμπρός κινητήρας μπόξερ κίνηση στους πίσω τροχούς μορφή κινητήρων, αλλά και αντιπροσωπεύει τα ελαστικά του οχήματος ολίσθηση σε τέσσερις τροχούς μετακίνησης, τονίζοντας την τέλεια ισορροπία του GT 86 στα όρια του φάκελο επιδόσεων.
Το GT 86 Design χρησιμοποιεί μια μοναδική ιδέα που ονομάζεται «Aero στριμώχνουν». Το αυτοκίνητο πιέζεται από τον αέρα από την πάνω, κάτω και οι δύο πλευρές-βασικά στριμώχνεται από τον αέρα από όλες τις κατευθύνσεις-το οποίο σταθεροποιεί τόσο κάθετα όσο και οριζόντια. Με τον τρόπο αυτό το αυτοκίνητο σταθεροποιείται χωρίς αρνητικές επιπτώσεις στην coeffiecient οπισθέλκουσας.
Το περίγραμμα πλήγμα στην οροφή του «παγόδα» είναι ένα παράδειγμα αυτού του συστήματος στο χώρο εργασίας, και παρόμοια θεραπεία έχει επίσης εφαρμοστεί στο κάτω τμήμα του αμαξώματος. Επιπλέον, σταθεροποίηση πτερύγια canard γνωστή ως «Sakana» («ψάρια» σημαίνει στα ιαπωνικά), επισυνάπτονται σε όλη. Η τοποθεσία του Sakana τόσο στις πλευρές και το κάτω μέρος του αμαξώματος του GT 86 συμβάλλει περαιτέρω στην πλευρική σταθερότητα.
Εργονομικό, Λειτουργική, Driver Εστιασμένη Cockpit
Επί του σκάφους, ο εξ ολοκλήρου οδηγοκεντρικό πιλοτήριο επαναξιολογεί την ουσία των σπορ αυτοκίνητο οδήγηση μέσα από τη λεπτομερή εξέταση των εργονομία και η λειτουργικότητα του κάθε στοιχείο με το οποίο αλληλεπιδρά ο οδηγός, που επιτρέπει το GT 86 να οδηγείται σαν να ήταν μια φυσική επέκταση του σώματος του οδηγού.
Ο σχεδιασμός του καθίσματος έχει προσεκτικά διαμορφωμένη σε εργονομική τελειότητα μέσω δοκιμών Nurburgring κύκλωμα, και κάτω από συνθήκες αγώνα, για να βεβαιωθείτε ότι παραμένει άνετο για μεγάλες χρονικές περιόδους πίσω από το τιμόνι.
Οι πλάτες των καθισμάτων και επιφάνειες μαξιλάρι σχεδιαστεί για να παρέχουν την καλύτερη δυνατή υποστήριξη κατά την επιτάχυνση G-δυνάμεις από μπροστά, πίσω και στα πλάγια. Επιπλέον, το σχήμα του μπροστινού καθίσματος είναι σχεδιασμένη όχι μόνο για την άνεση, αλλά επίσης για πρόληψη αγκώνες από σύγκρουση με τη λειτουργία αλλαγής ταχυτήτων.
Το τιμόνι έχει διάμετρο μόλις 365 mm, η μικρότερη ακόμη τοποθετηθεί σε ένα Toyota, και σουέτ φινίρισμα του έχει αναπτυχθεί με πλήρη σχολιασμό από τους οδηγούς δοκιμών για να προσφέρει βελτιωμένη απόδοση του συστήματος διεύθυνσης και πρόσφυσης κατ 'ανώτατο όριο κάτω από όλες τις συνθήκες πιλοτήριο.
Χτισμένο γύρω από το μεγάλο στροφόμετρο, τα τρία ταμπλό έχει σχεδιαστεί ο μετρητής με ιδιαίτερη προσοχή για να εμφανίσετε την τοποθέτηση, σήμανση και γραμματοσειρά, εξασφαλίζοντας τη βέλτιστη, σε μια ματιά ορατότητα και αναγνωσιμότητα κατά τη διάρκεια αθλητικών οδήγηση. Στο στροφόμετρο, ένα κόκκινο φως ανάβει στροφή στις 6.300 σ.α.λ., βοηθώντας τους οδηγούς αλλαγή ταχυτήτων στη βέλτιστη στροφές του κινητήρα.
Μεγιστοποίηση περιμετρική ορατότητα του οδηγού έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην εσωτερική διακόσμηση του GT 86 της. Οι ισχυροί, εμπρός και πίσω θόλους των τροχών φωτοβολίδες έχουν σχεδιαστεί ώστε να είναι ορατά τόσο μέσω των παρμπρίζ και τα κάτοπτρα οδήγησης, βοηθώντας το μέρος του οδηγού με ακρίβεια το αυτοκίνητο στο δρόμο. Και ένα «πλωτό» κέντρο υψηλής mount λάμπα στάση συμβάλλει στη βελτίωση της πίσω ορατότητας.
Η Toyota GT 86 εσωτερικό διαθέτει επίσης το πρώτο frameless καθρέφτη του κόσμου. Αυτό το κομψό, ελαφρύ σχεδιασμό μεγιστοποιεί την άποψη πρύμνη του οδηγού χωρίς υπερβολικά εμποδίζουν τη θέα προς τα εμπρός μέσα από το παρμπρίζ.
Η ειδική εστίαση οδήγηση του πιλοτηρίου ενισχύεται περαιτέρω από μια κονσόλα, τοποθετημένη κέντρο κουμπί εκκίνησης του κινητήρα, άνθρακα τελειώματα αποτέλεσμα, μια αθλητική, όλα-μαύρη επένδυση οροφής, κόκκινες ραφές ταπετσαρία, ο αεροπορικός στυλ διακοπής rocker, ελαφριά αλουμινένια πεντάλ και μια επιλογή του Μαύρο ή μαύρο και κόκκινο εσωτερικό συνδυασμούς χρωμάτων.
A Car Εμπνευσμένο από μια κληρονομιά 50 Έτος του Front-Πολυκινητήρια, πίσω τετρακίνητα αυτοκίνητα σπορ
Η Toyota έχει μια ιστορία 50 χρόνων από τη δημιουργία συναρπαστικό, εστιασμένο στον οδηγό, εμπρός τον κινητήρα στους πίσω τροχούς σπορ αυτοκίνητο αυτοκίνητα που έχουν αποδειχθεί τόσο δημοφιλής με το κοινό, το οποίο έχουν επιτύχει σε διαγωνισμό.
Το νέο GT 86 συλλαμβάνει τα καλύτερα στοιχεία των τριών βασικών μοντέλων από την πλούσια αθλητική κληρονομιά: το Toyota Sports 800, η ​​Toyota 2000GT και το AE86.
Αν και το GT 86 ξεκινά ως μόνο τοποθετημένο μπροστά οριζοντίως αντίθετοι κινητήρας στον κόσμο και στους πίσω τροχούς πακέτο με το αυτοκίνητο, δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι είναι η πρώτη. Αυτό τιμή πηγαίνει σε κινητήρα δικύλινδρο boxer της Toyota Sports 800, το οποίο η εταιρεία άρχισε να αναπτύσσει το 1962.
Με συμπαγές σώμα του και την εξαιρετική οικονομία καυσίμου, το Sports 800 σημείωσε μεγάλη επιτυχία σε αγώνες αντοχής. Το χαμηλό κέντρο βάρους του κινητήρα μπόξερ και μπροστά-κινητήρα, πίσω-κίνηση μορφή κινητήρων θεωρήθηκε ιδανικό για ένα αυτοκίνητο που παρέχει μέγιστη διασκέδαση οδήγησης. Για το λόγο αυτό, το GT 86 έχει υιοθετήσει αυτό το κλασικό layout για πρώτη φορά από την Toyota Sports 800.
Η όμορφη 2000GT, ένα 2,0 λίτρων 'straight-six κινητήρα coupe εμφανίζεται για πρώτη φορά το 1965 στο Tokyo Motor Show, βοήθησε να καθιερώσει την παγκόσμια φήμη της εταιρείας ως κατασκευαστή σπορ αυτοκινήτων.
Ακόμη και τώρα, το στυλ του φαίνεται περίπλοκο, δροσερό και φρέσκο. Κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης του GT 86, μια 2000GT τέθηκε δίπλα στο πήλινο ομοίωμα του αυτοκινήτου νέα σπορ που αναπτύσσονται από τους σχεδιαστές. Χωρίς να λαμβάνει συγκεκριμένες οδηγίες, οι σχεδιαστές συνέχισε το έργο τους, μερικές φορές κοιτάζοντας το 2000GT. Ως αποτέλεσμα, το έργο τους συνετέλεσαν ώστε το Toyota GT 86 με το πνεύμα της 2000GT χωρίς να μιμείται.
Από το AE86, το GT 86 δεν κληρονομεί το υλικό του, αλλά το πνεύμα του. Η AE86 δεν ήταν μια ακραία σπορ αυτοκίνητο. Ήταν προσιτές τιμές, με ένα μαζικής παραγωγής κινητήρων και ένα συμπαγές, κινητήρα μπροστά, πίσω τροχούς κίνησης του σώματος.
Μπροστά τον κινητήρα του Corolla Levin AE86, το πίσω τροχούς κινητήρα το αυτοκίνητο, συμπαγείς διαστάσεις, το μικρό βάρος, άψογη ισορροπία και την ανώτερη εξουσία-προς βάρος κατέστησε το must-have επιλογή για την συσπείρωση και την οδήγηση σε όλη κύκλωμα 1983-1987 ζωή της παραγωγής της.
Ένα πραγματικά ελαφρύ μηχάνημα που προσφέρει την οικειότητα και τη συμμετοχή του ένα αυτοκίνητο που μπορεί να οδηγηθεί σαν να ήταν μια προέκταση του σώματος του οδηγού, το Toyota GT 86 συλλαμβάνει εκ νέου απόλυτα το συναρπαστικό πνεύμα του τελευταίου Corolla Levin AE86 και, με πολλές προσαρμόσιμη μέρη, συμμερίζεται το στόχο της να είναι ένα προσιτό αυτοκίνητο που εξελίσσεται με τον ιδιοκτήτη του.












































πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...