H Scarlett Johansson ψάχνει για rock (boyfriends!)

Αφου βγήκε πολλά ραντεβού με τον Sean Penn, έζησε έναν μάλλον αποτυχημένο γάμο με τον Ryan Reynolds και έχει στοχεύσει με τα sexy βέλη της τους περισσότερους γνωστούς ηθοποιούς του Hollywood, η Scarlett Johansson αποφάσισε να δοκιμάσει τις φλερτ-ικανότητες της και σε rock..
καλλιτέχνες!
Αφου βγήκε πολλά ραντεβού με τον Sean Penn, έζησε έναν μάλλον αποτυχημένο γάμο με τον Ryan Reynolds και έχει στοχεύσει με τα sexy βέλη της τους περισσότερους γνωστούς ηθοποιούς του Hollywood, η Scarlett Johansson αποφάσισε να δοκιμάσει τις φλερτ-ικανότητες της και σε rock καλλιτέχνες!
"Θύμα" της, σύμφωνα με την Sunday Mirror, είναι ο κιθαρίστας των The Cribs, Dan White, με ανεπίσημες πληροφορίες να τους φέρνουν ήδη αρκετά κοντά. Ο Dan γνώρισε την Scarlett κατά την επίσκεψη του στον χώρο γυρισμάτων της ταινίας “Under The Skin” και από τότε λέγεται πως είναι αχώριστοι.
Πάντως, αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες, ο Dan White δεν θα είναι και ο πρώτος rocker που προκαλεί το ενδιαφέρον της Scarlett Johannson, καθώς έχουν προηγηθεί και οι: Jesus And Mary Chain (έκανε συναυλίες μαζί τους), Dave Sitek (TV On The Radio), Pete Yorn.  Βέβαια, θα προτιμούσαμε την Scarlett να υποδύεται ρόλους, παρά να τραγουδάει

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...