Το καλύτερο το κράτησε για το τέλος ο ΠΑΟΚ: Ανακοίνωσε Μπερμπάτοφ

Το καλύτερο το κράτησε για το τέλος ο ΠΑΟΚ. Ο δικέφαλος του Βορρά, πραγματοποίησε μια από τις καλύτερες μεταγραφές του καλοκαιριού και από τις εντυπωσιακότερες του ελληνικού ποδοσφαίρου, καθώς απέκτησε τον Βούλγαρο επιθετικό Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ!

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για την σπουδαία μεταγραφή: « Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, ο οποίος θα αγωνίζεται με τα ασπρόμαυρα μέχρι τις 30.6.2016.
Ο Μπερμπάτοφ, μετρά στην καριέρα του 635 ματς με τις ομάδες του, έχει πετύχει 274 γκολ! Έχει πετύχει άλλα 48 σε 78 παιχνίδια με την Εθνική Βουλγαρίας.
Τα χαρμόσυνα νέα, δεν σταματούν εδώ. Σύμφωνα, με πληροφορίες η UEFA έκρινε εμπρόθεσμη την μεταγραφή του Βούλγαρου επιθετικού και θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στους έξι αγώνες της φάσης των ομίλων. Ο ΠΑΟΚ και ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ υπέγραψαν τα σχετικά συμβόλαια δέκα λεπτά πριν εκπνεύσει η σχετική προθεσμία.
Η απόκτηση του Μπερμπάτοφ, ανεβάζει την δυναμική του ΠΑΟΚ καθώς πρόκειται για ένα σπουδαίο επιθετικό με υψηλό τεχνική κατάρτιση. Μπορεί να μην ήρθε στην καλύτερη ηλικία αλλα και ακόμα και στα 34 είναι σε θέση, να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ, για να κάνει πράξη τους στόχους του,
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...