Γκουαρντιόλα: "Γρανάδα θα είναι μια καλή δοκιμή"

Άννα Segura
Το αφεντικό γνωρίζει πολύ καλά ότι οι παίκτες του «έχουν βάλει σε μια μεγάλη προσπάθεια σε σύντομο χρονικό διάστημα» και ότι το παιχνίδι της Τρίτης θα είναι «ένα καλό τεστ για μας", ενώ προειδοποιεί ομάδα του στην απειλή που θέτουν..
Γρανάδα.Τρεις ημέρες μετά το παιχνίδι της Σεβίλλης, Μπάρτσα πρόσωπο άλλο αγώνα του πρωταθλήματος - εναντίον Γρανάδα το βράδυ της Τρίτης. Η ομάδα της Ανδαλουσίας δεν έχουν παίξει Μπάρτσα στο πρωτάθλημα για 35 χρόνια και αυτή τη σεζόν αγωνίζεται στο κάτω μέρος τρία, αλλά Guardiola επέμεινε σε συνέντευξη Τύπου στο Ciutat Esportiva σήμερα το μεσημέρι ότι η Γρανάδα είναι «γενναίος, πρόθυμοι να αναλάβουν κινδύνους και πολύ δυναμική - μια σειρά από άσχημα αποτελέσματα τους δεν έχουν άξιζε καθόλου ».
Διαφορετικό παιχνίδι από ό, τι κατά της Σεβίλλης
«Πιστεύουμε ότι θα είμαστε σε ένα διαφορετικό παιχνίδι από ό, τι είχαμε εναντίον της Σεβίλλης», σύμφωνα με Guardiola, "αυτό θα είναι ένα καλό τεστ για μας. Έχουμε θέσει σε μια μεγάλη προσπάθεια σε σύντομο χρονικό διάστημα και θα πρέπει να δούμε πώς θα αντιδράσουμε », όμως, το αφεντικό δεν έχει παράπονα για τη στάση των παικτών του:« αν όλοι οι ισοπαλίες και ήττες που έχουμε πάρει την ίδια απάντηση από αυτούς, δεν θα υπάρχει πρόβλημα »και επέμεινε επίσης ότι υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος για να πάει στο πρωτάθλημα:" Υπάρχουν ακόμα 90 βαθμοί να παίξω για ".
Όλα ξεκαθαριστεί μεταξύ Cesc και Kanouté
Cesc Fabregas και Frederic Kanouté ανακοίνωσε στο Twitter αυτό το Σαββατοκύριακο ότι είχε μιλήσει στο τηλέφωνο και να επιλυθεί το περιστατικό που οδήγησε στην κάρτα κόκκινο της Σεβίλλης παίκτη το βράδυ του Σαββάτου και Guardiola έκλεισε την πόρτα για το περιστατικό, επιμένοντας ότι «είναι ήδη ξεκαθαριστεί".
Messi και Βίλα
 Γκουαρντιόλα ανέφερε αριθμό των παικτών κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου σήμερα, συμπεριλαμβανομένης της Leo Messi και David Villa. Σχετικά με την αντίδραση της Αργεντινής για τη χαμένη ποινή το Σάββατο, υποστήριξε: "Οι οπαδοί αντέδρασαν φανταστικά. Είναι ωραία και να πάρει τη δύναμή του πίσω. Πραγματικά δεν υπάρχει χρόνος για να απολαύσετε όλα τα καλά πράγματα, ή να κατεβείτε για τα κακά-είναι όλα μέρος του παιχνιδιού ".
«Χάρη στη Villa, είμαστε σε θέση να παίξουν τόσο καλά με το ποδόσφαιρο αυτός είναι έπρεπε να προσαρμοστεί στην ομάδα και τους προπονητές εδώ και αυτός είχε την ταπεινότητα να το κάνει αυτό. Άλλοι δεν θα κάνει μετά από όλα τα πράγματα που είχε επιτευχθεί ".
Llevant ηγεσία
Το αφεντικό επέμεινε επίσης ότι η θέση Llevant στην κορυφή του πίνακα: «Δεν πρόκειται για απλή σύμπτωση» και αυτός τους να συμπληρωθεί, για καλό ξεκίνημα τους για τη σεζόν: "που έχουν κάνει τα πράγματα πολύ καλά, γι 'αυτό είναι κορυφή. Το έκαναν καλά την περασμένη σεζόν και την υπεράσπισή τους αποτελεί βασικό μέρος της επιτυχίας τους, είναι εντυπωσιακή ".

Πηγή   Δείτε Video

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...