Adele: Το μίσος για τον πατέρα της και οι παιδικές φωτογραφίες!

Από πολύ μικρή ηλικία η Adele Adkins ήταν ξεκάθαρο ότι γεννήθηκε για να κάνει μεγάλα πράγματα στη μουσική. Φωτογραφίες από το παιδικό της άλμπουμ την δείχνουν σε ηλικία 3 ετών να γρατζουνάει μια παιδική κιθάρα..


Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες είχαν τραβηχτεί στην οικία του πατέρα της Mark Evans στη νότια Ουαλία όταν η Adele ήταν πολύ μικρή και η σχέση τους ήταν σχέση πατέρα και κόρης. O Evans εγκατέλειψε την Adele και την μητέρα της όταν ήταν τριών ετών.  


Τα χρόνια πέρασαν η Adele μεγάλωσε και έγινε παγκοσμίως γνωστή. Ο πατέρας της εκμεταλλεύτηκε την ξεχασμένη κόρη του όταν αποφάσισε να μιλήσει επί πληρωμή για την κόρη του.


Η νεαρή και ζάμπλουτη τραγουδίστρια που λατρεύει την μητέρα της Penny έγινε έξαλλη με τον πατέρα της και σε πρόσφατη συνέντευξη στην αμερικανική Vogue είχε πει: «Σκεφτόμουν πραγματικά να αρχίσω να έχω σχέσεις μαζί του. Δεν θα ακούσει ποτέ ξανά κάτι από μένα. Υπάρχουν και άλλες επιπτώσεις, εκτός από το να παίρνεις κάποια βρόμικα χρήματα που θα σου φτάσουν για έξι μήνες. Μου τινάζει το κεφάλι.  ’Την αγαπάω τόσο πολύ.’ Αλήθεια; Γιατί μου το λες μέσα από μια εφημερίδα; Αν ποτέ τον δω θα τον φτύσω στο πρόσωπο».










πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...