Η τραγουδίστρια της σόουλ, Adele, θριάμβευσε στα βραβεία Grammy

Η τραγουδίστρια της σόουλ, Adele, θριάμβευσε στα βραβεία Grammy, τα οποία σηματοδότησαν τη μουσική της επιστροφή ύστερα από τα προβλήματα που αντιμετώπισε στις..
φωνητικές της χορδές. Η Adele κέρδισε σε όλες τις κατηγορίες που ήταν υποψήφια (έξι συνολικά). Παρόμοια... επέλαση έκαναν και οι Foo Fighters οι οποίοι πήραν στα χέρια τους τρία βραβεία και ήταν οι ροκ θριαμβευτές της τελετής, ο Κάνιε Γουέστ (Kanye West) δικαιώθηκε παραλαμβάνοντας 4 Grammy το ένα από τα οποία ήταν με τον κουμπάρο Jay Z και το project τους Watch the Throne.

Η Taylor Swift παραμένει το μόνιμο φαβορί της folk βλέποντας το όνομα της νικήτριας τρεις φορές, ο Bon Iver επιβεβαίωσε όσους τον αποθέωσαν όλη τη χρονιά κερδίζοντας το βραβείο για το καλύτερο alternative άλμπουμ και ο Skrillex ήταν το σίγουρο χαρτί της dance και εξέπληξε κάποιους παίρνοντας το Grammy Best dance recording και Best dance electronica album. Πάντως, η βραδιά μετατράπηκε σε φόρο τιμής στη Γουίτνεϊ Χιούστον που έφυγε από τη ζωή το περασμένο Σάββατο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...