Isabeli Fontana: Η Βραζιλιάνα τα πέταξε ξανά

Στα 16 της η Fontana εμφανίστηκε σε κατάλογο εσωρούχων της Victoria’s Secret, κάτι που από τη μία ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων γιατί ήταν ανήλικη αλλά από την άλλη την έκανε σε όλον τον κόσμο γνωστή.
Σέξι και προκλητική η 30χρονη καλλονή Isabeli Fontana πέταξε τα ρούχα της για άλλη μια φορά μπροστά στο φωτογραφικό φακό και πόζαρε για το γαλλικό αντρικό περιοδικό «Lui» του Σεπτεμβρίου.


Η Fontana ξεκίνησε την καριέρα της στα δεκατρία της από το Elite Model Look και δεν έχει από τότε σταματήσει να εργάζεται ως μοντέλο. Στα 16 της εμφανίστηκε σε κατάλογο εσωρούχων της Victoria’s Secret, κάτι που από τη μία ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων γιατί ήταν ανήλικη αλλά από την άλλη την έκανε σε όλον τον κόσμο γνωστή. Τα επόμενα συμβόλαιά της ήταν με τους οίκους Versace, Ralph Lauren και Valentino.Η Fontana έχει κάνει δυο γάμους, με το μοντέλο Alvaro Jacomossi και τον ηθοποιό και μοντέλο Henri Castelli, και έναν αρραβώνα με τον γιο του Bob Marley, Rohan Marley, με τον οποίο χώρισε τον Σεπτέμβριο του 2012.

















πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...