Η Σκάρλετ Γιόχανσον αρραβωνιάστηκε,Η είδηση κάνει τον γύρο του κόσμου.

Ερωτευμένη.... στη μετάφραση η Σκάρλετ Γιόχανσον η οποία αρραβωνιάστηκε με τον γάλλο πρώην δημοσιογράφο Ρομέν Ντοριάκ.

«Μπορώ να σας επιβεβαιώσω ότι η Σκάρλετ και ο Ρομέν έχουν αρραβωνιαστεί. Δεν έχουν ακόμη ορίσει ημερομηνία για τον γάμο» δήλωσε την Πέμπτη ο εκπρόσωπος της 29χρονης ηθοποιού Μαρσέλ Παρισό.


Σύμφωνα με το περιοδικό People, η Γιόχανσον αποδέχτηκε την πρόταση γάμου που της έκανε ο Ντοριάκ, με τον οποίο βγαίνει εδώ και 10 μήνες. Την περασμένη Τρίτη, η Γιόχανσον εμφανίστηκε στη Βενετία για την παρουσίαση της νέας της ταινίας «Under the Skin», φορώντας ένα εντυπωσιακό παλιομοδίτικο δαχτυλίδι αρραβώνα.

Γνωρίστηκαν τον Νοέμβριο του 2012 μέσω κοινών γνωστών. Ο Ντοριάκ είχε εργαστεί ως δημοσιογράφος και τώρα διευθύνει ένα δημιουργικό γραφείο.

Η Γιόχανσον θεωρείται και είναι μια από τις πιο όμορφες γυναίκες του Χόλιγουντ που μετατράπηκε σε σταρ σε ηλικία 19 ετών πρωταγωνιστώντας στην ταινία «Χαμένοι στη μετάφραση» («Lost in translation», 2003) της Σοφία Κόπολα.

Η Γιόχανσον υπήρξε παντρεμένη με τον καναδό ηθοποιό Ράιαν Ρέινολντς. Ο γάμος είχε γίνει το 2008 αλλά έληξε με άσχημο τρόπο. Ο Ρέινολντς μάλιστα είχε φροντίσει να διαρρεύσει στο Internet γυμνές φωτογραφίες της Γιόχανσον για να την εκδικηθεί.



















pηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...