Πανικός στην Αβάνα για την Beyonce-Ρομαντικό ταξίδι με τον σύζυγό της.

Τα πέντε χρόνια έγγαμου βίου έκλεισαν η Beyonce και ο ράπερ Jay-Z και θέλησαν να πάνε ρομαντικό ταξιδάκι στην Αβάνα, στην Κούβα. Όμως υπολόγισαν χωρίς τον ξενοδόχο...

Το βράδυ της Τετάρτης το ζευγάρι πήγε να δειπνήσει στο φημισμένο εστιατόριο La Guarida. Όμως -όπως ήταν φυσικό- η παρουσία τους έγινε γνωστή και έξω από το μαγαζί επικράτησε το αδιαχώρητο.
Μάλιστα αναγκάστηκε να παρέμβει η αστυνομία, για να κρατήσει το πλήθος μακριά από το ζευγάρι.
Να σημειωθεί πως το La Guarida είναι γνωστό από τα γυρίσματα της ταινίας «Φράουλα και σοκολάτα», ενώ αποτελεί έναν από τους "must" τουριστικούς προορισμούς στην Κούβα, καθώς εκεί έχουν δειπνήσει μεταξύ άλλων οι Τζακ Νίκολσον, Τζόντι Φόστερ, Ντάνι Γκλόβερ, Γουίλ Σμιθ και Τζέιμς Μπελούσι.

Σύμφωνα με μια από τους σερβιτόρους του καταστήματος, η κορυφαία τραγουδίστρια της ποπ έκανε βόλτα στον χώρο και κοίταξε τις φωτογραφίες που κοσμούν τους τοίχους με άλλες διασημότητες που είχαν βρεθεί στο La Guarida.

Πάντως η Beyonce δε δίστασε να περπατήσει στην πόλη, με τους σωματοφύλακες βέβαια για παρέα, ενώ πλήθος κόσμου την ακολουθούσε. Εκεί που επικράτησε πανδαιμόνιο ήταν όταν η τραγουδίστρια χαιρέτησε τον κόσμο από ένα μπαλκόνι.

"Ήταν όμορφη, χωρίς μακιγιάζ, ήταν φυσική. Αυτό που συνέβη με τους ανθρώπους ήταν απίστευτο", είπε ο Φερνάντες, που ήταν παρών στον πανικό που επικράτησε στο κέντρο της πόλης.
Την Πέμπτη το ζευγάρι περιόδευσε στην αποικιακή Παλιά Αβάνα φορώντας μαύρα γυαλιά και με τους σωματοφύλακες να μην δίνουν περιθώριο στον κόσμο να πλησιάσει. Ωστόσο η Beyonce βγήκε φωτογραφίες με μαθητές της περιοχής, ενώ ο Jay-Z κάπνιζε ένα κουβανέζικο πούρο και στη συνέχεια πετάχτηκε σε ένα άλλο εστιατόριο που διαθέτει βεράντα στον τελευταίο όροφο με πανοραμική θέα στο λιμάνι.

Όμως σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού τους δεν μίλησαν σε κανέναν δημοσιογράφο, οι οποίοι είχαν γίνει σκιά του ζευγαριού. Όπως είναι γνωστό εδώ και 51 χρόνια απαγορεύεται η επίσκεψη Αμερικανών πολιτών στην Κούβα για απλό τουρισμό, έτσι το ζευγάρι δεν έχει κάνει μέχρι σήμερα γνωστό τον λόγο της επίσκεψής του στην Αβάνα.

Πάντως αρκετοί Αμερικανοί ταξιδεύουν κάθε χρόνο στην Κούβα με ακαδημαϊκή, θρησκευτική, πολιτιστική και δημοσιογραφική άδεια. Στο παρελθόν καλλιτέχνες είχαν δηλώσει ότι επισκέφθηκαν τη χώρα για πολιτιστικούς σκοπούς.


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...