ΣΠΟΡ-ΑΘΛΗΤΙΚΑ-Superleague


ΑΙΣΙΟΔΟΞΕΙ Ο ΑΡΓΕΝΤΙΝΟΣ

Φιγκερόα: «Για νίκη στο Καραϊσκάκη»


Ο Λουτσιάνο Φιγκερόα που ήταν εκ των κορυφαίων του Παναθηναϊκού στο ματς κόντρα στον Πανιώνιο δεν το βάζει κάτω κι ευελπιστεί ότι οι «πράσινοι» θα κάνουν δυο νίκες και θα καταφέρουν να μπουν σφήνα στην πρώτη πεντάδα και στα πλέι οφ.

ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ...

Αλαφούζος: «Τι άλλο να κάναμε;»


Σκασμένος ήταν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος μετά το τέλος του αγώνα του ΟΑΚΑ ανάμεσα στο «τριφύλλι» και τον Πανιώνιο στον οποίο η ομάδα του παρά την σωρεία ευκαιριών δεν κατάφερε να σκοράρει κι έμεινε στο 0-0.

ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥ

Ντίνας: «Το κυνηγάμε ως το τέλος»


Με την ατυχία του Παναθηναϊκού τα έβαλε ο Θανάσης Ντίνας μετά το τέλος του αγώνα των «πράσινων» με τον Πανιώνιο που απομακρύνει αισθητά την ομάδα του από την Ευρώπη. Ωστόσο, ο Ελληνας μεσοεπιθετικός δεν χάνει την πίστη του κι ελπίζει σε ανατροπή σκηνικού στα δυο εναπομείνοντα ματς.

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΑΣΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΤΑΝΙΑ

Αργυρόπουλος: «Στο δεύτερο γκολ τελείωσαν όλα»


Στην κακή μέρα που βρέθηκε ο Πλατανιάς απέδωσε ο Λεωνίδας Αργυρόπουλος την ήττα με 4-0 από τον Ολυμπιακό. Ο 22χρόνος μέσος τόνισε πως η παραμονή θα κριθεί ως την τελευταία αγωνιστική.[

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΗΡΩΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ

Γιαννακόπουλος: «Η καλύτερη της καριέρας μου»


Ο Νίκος Γιαννακόπουλος πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνιση της καριέρας του σε επίπεδο Super League, καθώς κατέβασε ρολά όποτε χρειάστηκε και κράτησε όρθιο τον Πανιώνιο που έφυγε αλώβητος από το ΟΑΚΑ παίρνοντας το «Χ» από τον Παναθηναϊκό.

ΣΚΑΣΜΕΝΟΣ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ

Βονόρτας: «Στο μισό γήπεδο, αλλά χωρίς γκολ»

Ο Γιάννης Βονόρτας δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ο Παναθηναϊκός στο ντεμπούτο του έκανε τόσες ευκαιρίες, τις περισσότερες από κάθε άλλο ματς φέτος και δεν κατάφερε να βρει δίχτυα ούτε μια φορά. Ο προπονητής των «πράσινων» είπε μετά το τέλος του αγώνα: «Κάναμε πολλές ευκαιρίες. Δεν μπορούσαμε να στείλουμε τη μπάλα στα δίχτυα. Παίξαμε στο μισό γήπεδο τον Πανιώνιο, χάσαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν βάλαμε γκολ».

«ΚΑΛΟΣ Ο ΒΑΘΜΟΣ»

Παναγόπουλος: «Σεβαστήκαμε παραπάνω τον Παναθηναϊκό»


Ο Πανιώνιος σεβάστηκε περισσότερο απ' όσο θα έπρεπε τον Παναθηναϊκό σύμφωνα με τον τεχνικό των «κυανέρυθρων», Κώστα Παναγόπουλο, ο οποίος έμεινε ικανοποιημένος από τον βαθμό της ισοπαλίας.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 0-0

Οπου φτωχός και η μοίρα του...

Με 36 τελικές και 22 στο τέρμα, ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος από άλλες φορές, ωστόσο, έμεινε στο 0-0 με τον Πανιώνιο, μένει εκτός πλέι οφ και αποδοκιμάστηκε στο τέλος από τον κόσμο του.[

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ Η ΚΑΤΑΛΑΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Sport: «Ο Ολυμπιακός θέλει τον Τζόναθαν ντος Σάντος»

Η καταλανική εφημερίδα «Sport» με εκτενές ρεπορτάζ της αναφέρεται στην προσπάθεια του Ολυμπιακού να αποκτήσει τον Τζόναθαν ντος Σάντος!

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟ

Φαβορί ο Παράσχος, παίζει και ο «Ελέ» για Ατρόμητο


Το πρωί της Κυριακής (7/4) ο Ατρόμητος χώρισε τους δρόμους του με τον Νίκο Αναστόπουλο, οι Περιστεριώτες βρίσκονται, πλέον, σε αναζήτηση προπονητή με τον Παράσχο να προβάλει ως το φαβορί, αλλά να παίζει και ο Ελευθερόπουλος.

ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΣ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Τσιώλης: «Ασχημο αποτέλεσμα»


Δυσαρεστημένος από την εικόνα του Αστέρα ειδικά στο πρώτο 45λεπτο παρουσιάστηκε στις δηλώσεις του μετά την ήττα με 1-0 από τη Skoda στην Τρίπολη ο Σάκης Τσιώλης.]

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤ

Ουζουνίδης: «Είχαμε και τύχη»


Στον παράγοντα τύχη που είχε στο β' ημίχρονο η ομάδα και εν τέλει κατάφερε να πετύχει το 5ο συνεχόμενο «διπλό» στο πρωτάθλημα επί του Αστέρα (1-0) αναφέρθηκε στις δηλώσεις του ο τεχνικός της Skoda Ξάνθη, Μαρίνος Ουζουνίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...