Η αναμέτρηση μιας Ελληνίδας στο Miss World 2011

Η Miss World Greece 2011 Ελένη Μιαρίτη επέστρεψε  τη Δευτέρα από τη Βρετανική πρωτεύουσα, αφού μας εκπροσώπησε επάξια στον 61ο διαγωνισμό ομορφιάς του Μις Κόσμος 2011.
Η αναμέτρηση ανάμεσα στις 120 καλλονές από όλο τον κόσμο ήταν σκληρή για την διεκδίκηση του μεγάλου στέμματος.
Και ενώ μεγάλα φαβορί του διαγωνισμού θεωρήθηκαν  από την πρώτη στιγμή  η Βενεζουέλα, ωστόσο και η ελληνίδα καλλονή με το..
μεσογειακό της ταπεραμέντο  δεν είχε περάσει απαρατήρητη από τα διεθνή  portals, αφού είχε εισπράξει πολύ θετικά σχόλια από τη συνέντευξή της στην κριτική επιτροπή που προηγήθηκε  της βραδιάς του τελικού.
Η 21χρονη Ελένη φοιτήτρια της Νομικής και λάτρης της  salsa και του tango  έχει ήδη διαγράψει επιτυχημένη πορεία στο χώρο του μόντελιγνκ, αφού έχει συνεργαστεί με  γνωστά ονόματα εγχώριων σχεδιαστών,  έχει επιλεγεί για editorial  γνωστών περιοδικών αλλά και έχει συνεργαστεί με γνωστές εταιρίες του εξωτερικού σε παγκόσμιες καμπάνιες.
“Μεγάλο χαρτί” στο διαγωνισμό αποτέλεσαν τα υπέροχα ρούχα που της είχαν παραχωρήσει το επιτυχημένο δίδυμο σχεδιαστών  των  Deux Hommes, με κορυφαία την σοκολά μαρόν τουαλέτα της και τα  λεοπάρ YSL πέδιλα  της  Καλογήρου.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...