Εναρξη 2 Νοεμβρίου O Νότης Σφακιανάκης στην Ιερά Οδό

Από τις 2 Νοεμβρίου ο Νότης Σφακιανάκης επιστρέφει στην αθηναϊκή νύχτα και δίνει ραντεβού στους χιλιάδες θαυμαστές του στην Ιερά Οδό. Ο δημοφιλής τραγουδιστής ηγείται ενός προγράμματος που φέρει ως εγγύηση αυθεντικότητας και ποιότητας την υπογραφή του...
Μέσα από ερωτικά, χορευτικά αλλά και κοινωνικά τραγούδια θα ψυχαγωγήσει και θα καθηλώσει τους φίλους του από το πρώτο κιόλας λεπτό.

Ο τρόπος ερμηνείας, η ανατρεπτική εμφάνιση επί σκηνής και η επικοινωνία με το κοινό θα αποτελέσουν για μια ακόμα χρονιά το τρίπτυχο που θα γεμίσει τις νύχτες μας με μουσική, κέφι και ουσία.

Τα διαχρονικά τραγούδια του, οι επιτυχίες σπουδαίων ερμηνευτών της ελληνικής δισκογραφίας και φυσικά οι τελευταίες του επιτυχίες θα συνθέτουν το μουσικό ταξίδι κάθε βραδιάς που θα είναι μοναδικό.

Φέτος στο πλευρό του θα βρίσκονται η ταλαντούχα Φανή Δρακοπούλου με την ιδιαίτερη φωνή και την προσεγμένη παρουσία, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου με τους Mamacita On Fire που θα προσδώσουν rock ήχο και χαρακτήρα στο σχήμα, ο Βασίλης Δήμας και πολλοί άλλοι.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...