Οι Rolling Stones συνεργάζονται με τα Zara

Όπως πολλοί διάσημοι τελευταίως, έτσι και το θρυλικό ροκ συγκρότημα, συνεργάζεται με μια μεγάλη αλυσίδα ρούχων για να "προμοτάρει" μια μεγάλη επέτειο του.
Η αλυσίδα Zara λανσάρει μια συλλογή από συλλεκτικά t-shirts για να γιορτάσει την επέτειο των 50 χρόνων των Rolling Stones, που συμπίπτει με την κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ..

Η Zara συμμετέχει στον εορτασμό της 50ης επετείου του διάσημου αγγλικού συγκροτήματος των Rolling Stones και κυκλοφορεί μια ειδική σειρά ανδρικών t-shirt σε περιορισμένη έκδοση, προς τιμή ενός από τα πιο δημοφιλή συγκροτήματα στην ιστορία της ροκ μουσικής.
Η σειρά της Zara Man αποτελείται από τέσσερα διαφορετικά μοντέλα με ένα κοινό θέμα: τη διάσημη γλώσσα, το παγκόσμιο σήμα κατατεθέν των Rolling Stones, έμπνευσης του τραγουδιστή τους, του Mick Jagger. Το λανσάρισμα της μοναδικής αυτής σειράς βαμβακερών t-shirt συμπίπτει με την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ των Rolling Stones, στις 12 Νοεμβρίου 2012. Με τίτλο GRRR!, το εξώφυλλο του άλμπουμ αποτέλεσε τη βασική πηγή έμπνευσης της σειράς αυτής.

Η σειρά θα διατίθεται στην τιμή των 25,95 ευρώ, σε περιορισμένη έκδοση, στα καταστήματα Zara σε όλο τον κόσμο και online στο www.zara.com, από τις 12 Νοεμβρίου.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...