Τουλίζα: "Με κακοποίησαν σεξουαλικά στα 16 μου"

Τώρα που το θέμα της σεξοταινίας της έχει λήξει εδώ και αρκετό καιρό ευτυχώς και για τη φήμη της αλλά και για εμάς και η Τουλίζα Κοντοστάβλος (Tulisa Kontostavlos) γύρισε στο πόστο της στο X- Factor, βγήκε στη δημοσιότητα άλλο ένα περιστατικό από το σκοτεινό παρελθόν της..
Κάποια στιγμή ο μπαμπάς της Πλάτο Κοντοστάβλος (Plato Kontostavlos) είχε δηλώσει σε συνέντευξη του πως η κόρη του δεν πέρασε και τόσο εύκολα παιδικά χρόνια γιατί πολλά παιδιά την κορόιδευαν λόγω της μητέρας της.
Η τελευταία πάσχει από διπολική διαταραχή και σχιζοφρένεια με αποτέλεσμα οι συμμαθητές της Τουλίζα να της λένε συνέχεια πως η μαμά της είναι τρελή και να μην την αφήνουν σε ησυχία. Τώρα η 24χρονη τραγουδίστρια αποκάλυψε στην αυτοβιογραφία της "Honest:My story so far" πως όταν ήταν 16 έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από κάποιον που τον θεωρούσε φίλο της.
Ένα βράδυ είχαν βγει σε κάποιο κλαμπ στην Αγγλία και κάποια στιγμή η Τουλίζα άρχισε να μην ζαλίζεται επικίνδυνα παρ όλο που δεν είχε πιει πολύ και βγήκε έξω για να συνέλθει. Τότε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση την έβαλαν σ ένα αμάξι χωρίς εκείνη να μπορεί ν' αντιδράσει, μόλις απέκτησε για λίγο τις αισθήσεις της κατάλαβε πως έκανε σεξ με τον «φίλο» της και ξαναλιποθύμησε.
"Δε μπορούσα να σηκωθώ και να μιλήσω. Όταν ήταν πως ξύπνησα το πρωί ήμουν σ' ένα περίεργο σπίτι." ανέφερε η πρώην frontwoman των Dubz και συμπλήρωσε πως ύστερα από λίγο ήρθε στο δωμάτιο του φίλου της η μητέρα της η οποία νόμιζε πως η Ελληνοαμερικανίδα σταρ ήταν η κοπέλα της γιου της και της προσέφερε τσάι χωρίς να μάθει ποτέ τι είχε συμβεί. "Πήγα στην τουαλέτα και ξέσπασα σε κλάματα. Μετά συνήλθα, ντύθηκα και έφυγα χωρίς να πω τίποτα κλαίγοντας σ όλο το δρόμο προς το σπίτι" πρόσθεσε και μέχρι τώρα δεν είχε μιλήσει σε κανέναν για το συμβάν.
πηγη


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...