Πρόκριση με μισή ντουζίνα γκολ για τον ΠΑΟΚ **ΠΑΟΚ-Λοκομοτίβα 6-0

Με τον πλέον πανηγυρικό τρόπο προκρίθηκε στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League ο ΠΑΟΚ, καθώς πέτυχε μισή ντουζίνα γκολ στον επαναληπτικό με τη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ.

ΠΑΟΚ-Λοκομοτίβα 6-0

Γκολ:
3' Λούκας, 7' Μακ, 14', 84' Πέλκας, 34' Κίτσιου, 59' Αντριγιάσεβιτς



 


Κίτρινες: Κίτσιου (ΠΑΟΚ), Τζιόλης (ΠΑΟΚ), Μπεγκόνια (Λοκομοτίβα)

Κόκκινες:

Δοκάρια:

ΠΑΟΚ:
Όλσεν, Βίτορ, Κόστα, Τζαβέλλας, Κίτσιου, Κάτσε, Πέλκας, Τζιόλης (46' Μαντούρο), Μακ, Λούκας (81' Μυστακίδης), Κουλούρης (61' Ρατς).

Στον πάγκο βρίσκονται οι:
Μελίσσας, Σκόνδρας, Γκολάσα, Σαλπιγγίδης.

Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ: Ζελένιτσα, Μπάρτολετς, Μρτσέλα, Πρένκα (25' Μίσιτς), Σόβτσιτς, Μπεγκόνια, Μπρούσιτς, Αντριγιάσεβιτς, Λέκο (46' Ντολεζάλ), Μάριτς (57' Τσαπάν), Κόλαρ.

Στον πάγκο βρίσκονται οι:
Ζαρκόβ, Μάμιτς, Πούλιτς, Φιόλιτς.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης















Ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε στον επόμενο γύρο, 6-0 την Λοκομοτίβα

Ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε στον επόμενο γύρο, 6-0 την Λοκομοτίβα
Μισή ντουζίνα γκολ έβαλε ο ΠΑΟΚ στην Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ (6-0) στην Τούμπα στον επαναληπτικό αγώνα του δεύτερου προκριματικού γύρου του Europa League και φυσικά πέρασε στον επόμενο γύρο σε συνδυασμό με το 2-1 με το οποίο έχασε στο Ζάγκρεμπ.

Επόμενος αντίπαλος του ΠΑΟΚ θα είναι μια εκ των Σπάρτακ Τρνάβα ή Λίνφιλντ στις 30 Ιουλίου και 6 Αυγούστου.
Για τον «Δικέφαλο» δύο γκολ σημείωσε ο Μακ (7΄, 84΄), κι από ένα οι Λούκας Πέρεθ (3΄), Πέλκας (14΄), Κίτσιου (34΄), ενώ αυτογκόλ πέτυχε ο Αντριάσεβιτς στο 60΄.
Το παιχνίδι δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική, καθώς η Λοκομοτίβα δεν άντεξε καθόλου στην πίεση των Ελλήνων παικτών και κατέρρευσε μέσα στα πρώτα 14 λεπτά, όταν ο ΠΑΟΚ ήδη προηγείτο με 3-0 !!!
Στο 3΄ μετά από προσπάθεια του Μακ και κόντρες, η μπάλα στρώθηκε στον Λούκας που άνοιξε το σκορ, κι έδωσε το έναυσμα της πρόκρισης στην ομάδα του. Το 2-0 έγινε επίσης γρήγορα. Στο 7΄ ο Λούκας έβγαλε μόνο του τον Μακ, εκείνος πλάσαρε τον Ζελένιτσα κι έδωσε «αέρα» δυο γκολ στον ΠΑΟΚ. Πολύ σύντομα, στο 14΄, ο Κουλούρης έβγαλε τη συρτή σέντρα για τον Πέλκα, που με πλασέ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Λοκομοτίβα, από ελεγχόμενη όμως θέση οφ-σάϊντ.
Οι παίκτες του Τούντορ συνέχισαν στο ίδιο τέμπο παρά το άνετο 3-0 και στο 34΄ ο Κίτσιου πήρε την μπάλα κι έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, για να καταλήξει στην αριστερή γωνία του Ζελένιτσα και να γίνει έτσι το 4-0 που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ έφτασε στο 5-0 στο 60΄ με αυτογκόλ, όταν ο Μακ έκανε τη σέντρα από αριστερά, με τον Μρτσέλα να απομακρύνει πάνω στον Αντριάσεβιτς για να καταλήξει η μπάλα στα δίχτυα από το σώμα του τελευταίου.
Στο 84΄ ο Μακ από πάσα του Κίτσιου μέσα στην περιοχή με δυνατό σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο θριαμβευτικό 6-0, δίνοντας έναυσμα για πανηγυρισμούς στους περίπου 10 χιλιάδες φίλους του που ήρθαν στην Τούμπα για να δουν την πρώτη εντός έδρας παρουσία του ΠΑΟΚ.
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κίτσιου, Τζιόλης, Λούκας – Λέκο, Μπεγκόνια
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ζίστρα (Πορτογαλία)
ΠΑΟΚ: Όλσεν, Βίτορ, Κόστα, Τζαβέλλας, Κίτσιου, Κάτσε, Πέλκας, Τζιόλης (46΄ Μαντούρο), Μακ, Λούκας (81΄ Μυστακίδης), Κουλούρης (60΄ Κουλούρης)
ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ ΖΑΓΚΡΕΜΠ: Ζελένιτσα, Μπάρτολετς, Μρτσέλα, Πρένκα (25΄ Μίσιτς), Σόβτσιτς, Μπεγκόνια, Μπρούσιτς, Αντριγιάσεβιτς, Λέκο (46΄ Ντολεζάλ), Μάριτς (56΄ Τσάπαν), Κόλαρ
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...