Αυτές είναι οι πανέμορφες Κινέζες, μέλη της Ειδικής Φρουράς Υποδοχής Επισήμων (Photos)

Είναι ψηλές, είναι λεπτές, είναι πανέμορφες, είναι οι γυναίκες του Κινέζικου στρατού που υποδέχονται τους επίσημους προσκεκλημένους. Κάθε φορά που ένα αεροπλάνο επίσημου προσκεκλημένου προσγειώνεται στο Πεκίνο, οι γυναίκες αυτές ντυμένες με επίσημη στρατιωτική στολή «παρουσιάζουν» όπλα, δεξιά και αριστερά από τον διάδρομο που θα περάσει ο επίσημος.


Βέβαια το ερώτημα είναι ποιος επίσημος θα κοιτάξει το «παρουσιάστε», όταν βλέπει μπροστά του παρατεταγμένες σε σειρά δεκάδες καλλονές να τον κοιτάζουν καθώς εκείνος περπατάει στο κόκκινο χαλί.

Πρόκειται για γυναίκες που υπηρετούν τη θητεία τους στον πολυπληθή στρατό της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας και οι οποίες έχουν ξεχωρίσει για την ομορφιά τους ανάμεσα σε χιλιάδες άλλες. Αυτές παίρνουν μετάθεση στο Πεκίνο στην ειδική μονάδα υποδοχής.

Και επειδή ο στρατός είναι στρατός, αλλά η γυναίκα θα είναι πάντα θηλυκό, οι απείρου κάλλους αυτές Κινέζες φροντίζουν να είναι πάντα άψογες. Προσέχουν την διατροφή τους, την εμφάνιση τους, φροντίζουν το πρόσωπο τους και είναι πάντοτε βαμμένες και καλλωπισμένες.


Μάλιστα λίγο πριν την άφιξη κάποιου επίσημου, περνάει μπροστά από κάθε μια, η ομαδάρχης τους, τους βάζει κραγιόν, διορθώνει το eyeliner και φροντίζει να λάμπουν για να μαγνητίσουν τους επίσημους.

Τελευταίος τυχερός ήταν ο Πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας, ο οποίος μάλιστα κάποια στιγμή παραπάτησε ελαφρά αφού μια Κινεζούλα φαίνεται ότι του έκανε ιδιαίτερη εντύπωση και εκείνος συνέχισε να περπατά αλλά το κεφάλι του ήταν στραμμένο σε εκείνη.

 πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...