Μαρινάκης: «Είμαστε καλύτεροι»

Σίγουρος για τις δυνατότητες του Ολυμπιακού έναντι του Παναθηναϊκού, πάθος αλλά χωρίς διακοπές στο ρυθμό του αγώνα και καθόλου παρατράγουδα. Αυτά είναι τα κεντρικά σημεία των όσων συζήτησαν σήμερα ο.. Βαγγέλης Μαρινάκης και οι εκπρόσωποι των οργανωμένων οπαδών των «ερυθρολεύκων» ενόψει του μεγάλου ντέρμπι του Σαββάτου στο Καραϊσκάκη.

«Έχουμε την καλύτερη ομάδα και θα μιλήσουμε στον αγωνιστικό χώρο. Δεν χρειάζεται να διακόπτουμε το παιχνίδι και να δίνουμε δικαιώματα στους αντιπάλους. Είμαστε ομάδα ρυθμού, θέλουμε να παίζεται το ματς. Ξέρετε ότι και ο προπονητής μας θέλει να έχουμε ρυθμό στο ματς», τόνισε ο Βαγγέλης Μαρινάκης και συνέχισε: «Θέλω να σταθείτε δίπλα στην ομάδα με πάθος και υπομονή, αλλά όχι με τέτοιο τρόπο ώστε να βρεθούμε κατηγορούμενοι για ενδεχόμενη τιμωρία, αλλά και να πληρώνουμε πρόστιμα χωρίς λόγο. Στο Καραϊσκάκη είμαστε υπόδειγμα προς μίμηση και πρέπει να μείνουμε έτσι», είπε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού στους οργανωμένους οπαδούς του Ολυμπιακού.


Από την πλευρά τους οι οργανωμένοι οπαδοί ζήτησαν οι ποδοσφαιριστές να τα δώσουν όλα στον αγωνιστικό χώρο και να αποδείξουν ότι γνωρίζουν την τεράστια σημασία που έχει το παιχνίδι αυτό για τους οπαδούς της ομάδας.

ΠΗΓΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...