Versace for H&M


Versace for H&M

Τα H&M και ο οίκος Versace επισφράγισαν τη συνεργασία τους με μια λαμπερή επίδειξη μόδας που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη.

 Mεταξύ των προσκεκληµένων που ήρθαν να γιορτάσουν µαζί µε τη Ντονατέλα Βερσάτσε το λανσάρισµα της συλλογής Versace for H&M στη Νέα Υόρκη ήταν η Ούμα Θέρμαν, η Μπλέικ Λάιβλι, ο Τσέις Κρόφορντ, η Τζέσικα.. Αλμπα. Σε έναν ειδικά σχεδιασµένο χώρο στις όχθες του ποταµού Hudson, παρουσιάστηκαν στην πασαρέλα η συλλογή του οίκου Versace για την H&M, καθώς και µερικά χαρακτηριστικά κοµµάτια που δηµιουργήθηκαν ειδικά γι’αυτή την αποκλειστική επίδειξη µόδας υψηλής ραπτικής. Μετά την επίδειξη µόδας ακολούθησε το after party, το οποίο περιελάµβανε και τις αποκλειστικές ερµηνείες των ξεχωριστών προσκεκληµένων της Ντονατέλα Βερσάτσε, Prince και Nicki Minaj.

Ο χώρος είχε διακοσµηθεί σε γνήσιο στυλ Versace, και οι προσκεκληµένοι εισέρχονταν στον κόσµο του οίκου Versace από τη πρώτη στιγµή που πατούσαν το πόδι τους στο κόκκινο χαλί. Η πασαρέλα ήταν στρωµένη µε χρυσό, συνιστώντας το τέλειο περιβάλλον για να πάρει κανείς µια πρώτη γεύση της συλλογής Versace for H&M, η οποία θα διατεθεί προς πώληση σε περίπου 300 καταστήµατα παγκοσµίως και online













Τα H&M και ο οίκος Versace επισφράγισαν τη συνεργασία τους με μια λαμπερή επίδειξη μόδας που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη. «Ήταν ένα τέλειο βράδυ, τόσο λαµπερό και ιδιαίτερο. Μου άρεσε πολύ που γιορτάσαµε το λανσάρισµα της συλλογής Versace for H&M εδώ στη Νέα Υόρκη, µια αντιπροσωπευτική πόλη για να προβληθεί αυτή η θρυλική συλλογή. Τώρα ανυποµονώ να φτάσει τελικά στα καταστήµατα και να διατεθεί στον κόσµο», λέει η κυρία Βερσάτσε. «Από τότε που η Ντονατέλα Βερσάτσε άρχισε να σχεδιάζει για µας τη συλλογή, µας παρέσυρε σε ένα απίστευτο ταξίδι µε τη χθεσινοβραδινή εκδήλωση µόδας να αποτελεί το τέλειο αποκορύφωµα. Μας προσέφερε την ουσία του εµπορικού σήµατος Versace, και εχθές το βράδυ η ουσία αυτή ζωντάνεψε µε µια µαγική επίδειξη µόδας που θα µας µείνει αξέχαστη», λέει η Μαργκαρέτα βαν ντεν Βος, καλλιτεχνική σύµβουλος στην H&M.

Τα κοµµάτια που παρουσιάστηκαν στην πασαρέλα ήταν από την χαρακτηριστική συλλογή Versace for H&M, η οποία συνδυάζει look από τα αρχεία του παρελθόντος µε το σήµερα. Η πολυαναµενόµενη συλλογή Versace for H&M περιλαµβάνει γυναικεία κοµµάτια, όπως ντραπέ µεταλλικά δικτυωτά φορέµατα, µεταξωτά κρεπ φορέµατα µε χρυσά κουµπιά, πολύχρωµα φορέµατα µε ορθογώνια κοµµάτια µε στάµπα, και το κλασικό δερµάτινο µπουφάν Versace µε τρουκς, ενώ για τους άντρες υπάρχουν κουστούµια µε καθαρές γραµµές, πουλόβερ και πουκάµισα µε στάµπες, και δερµάτινα µπουφάν και παντελόνια µε τρουκς.

Για την επίδειξη µόδας χρειάστηκε ακόµη να σχεδιαστούν από τον οίκο Versace κάποια ειδικά κοµµάτια αποκλειστικά για τη βραδιά αυτή, «Νοµίζω πως είναι τόσο συναρπαστικό η Versace να γίνεται διαθέσιµη για όλους. Η συλλογή είναι φρέσκια, πολύχρωµη, νεανική και πολύ µοντέρνα. Ανυποµονώ να δω την επίδειξη µόδας,» είπε η Ούμα Θέρμαν . «Είµαι µεγάλη θαυµάστρια της Versace. Η εφαρµογή των ρούχων της στο γυναικείο σώµα είναι απίθανη. Είµαι ακόµη πολύ µεγάλη θαυµάστρια της H&M. Το να έχουµε λοιπόν την Versace στην H&M είναι ο,τι καλύτερο,» είπε η Μπλέικ Λάιβλι.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...