Νέο άλμπουμ από τον μεγάλο μουσικό Bob Dylan και Tempest

Με εξαιρετικές κριτικές υποδέχτηκαν οι κριτικοί ανά τον κόσμο το τελευταίο άλμπουμ του μεγάλου μουσικού Bob Dylan.
Το άλμπουμ του Αμερικανού τροβαδούρου είναι φυσικά μια είδηση που απασχολεί πολύ την μουσική βιομηχανία, αλλά είναι άραγε τόσο εύκολο για έναν τόσο πετυχημένο μουσικό να παράγει συνεχώς επιτυχίες;
Ο μεγάλος μουσικός σίγουρα δύσκολα θα σηματοδοτήσει τις αλλαγές σε μουσική βιομηχανία και κοινωνία όπως έκανε στο παρελθόν. Παρ’ όλα αυτά το Tempest είναι μια χαρά άλμπουμ και αποδεικνύει πως ο Dylan δεν το έχασε ακόμη..

Μουσική στο γνωστό μονοπάτι που τον έκανε γνωστό, στίχος με λέξεις μαχαίρια, ναι αυτός είναι ο Dylan που θυμόμασταν από παλιά. Πέρασε δεκαετίες να γράφει «πολιτική» μουσική και ο λύκος κι αν εγέρασε δεν άλλαξε καθόλου.
Αν εξαιρέσεις το κομμάτι για τον John Lennon, Roll On John, που θα λέγαμε ότι είναι χλιαρό και αρκετά καθυστερημένο χρονικά. Ο Dylan δεν παραλείπει να σχολιάσει και την σύχρονη εποχή με το Early Roman Kings, ένα ειρωνικό κομμάτι για τους τραπεζίτες και τα δεινά που προκαλούν στον σύγχρονο κόσμο ή το Pay in Blood στο οποίο «σφαγιάζει» με τους στίχους του τους πολιτικούς.
phgh

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...