Διπρόσωπη η ομάδα της Τρίπολης δεν πλήρωσε το κακό πρώτο μέρος και με εντυπωσιακή εμφάνιση στην επανάληψη νίκησε με 3-0 τη Βέροια

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Τρίπολης
Δύο πρόσωπα εμφάνισε ο Αστέρας στο ματς με τη Βέροια το οποίο πήρε τελικά με 3-0. Κακή η ομάδα του Τσιώλη στο πρώτο μέρος κρατήθηκε χάρη στον γκολκίπερ της και στην επανάληψη καθάρισε το ματς..

Το πρώτο μέρος ανήκε στη "Βασίλισσα του Βορρα" με τους γηπεδούχους να κάνουν εύκολα το λάθος και να μην μπορούν να κρατήσουν μπάλα. Ο Φούλοπ όμως κράτησε ζωντανό τον Αστέρα καθώς όπου χρειάστηκε έκανε εντυπωσιακές επεμβάσεις. Στο 27' νίκησε τον Ιωάννου σε τετ α τετ ενώ στο 30' και στο 34' είχε "όχι" σε Καφέ και Κόστλι αντίστοιχα.
Η επανάληψη όμως ξεκίνησε ιδανικά για τον Αστέρα όταν στο 51' μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Λόπεθ έκανε λάθος έξοδο, ο Ντε Μπλασίς γύρισε την μπάλα και ο Περόνε με κεφαλιά σκόραρε. Μετά το γκολ τα δεδομένα άλλαξαν με τον Αστέρα να κυριαρχεί και να κάνει στο 67' το 2-0 με πλασέ του Ντε Μπλάσις. Μόλις δύο λεπτά μετά ο Περόνε βγήκε στην πλάτη της άμυνας της Βέροιας και με εκπληκτικό ψηλοκρεμαστό πλασέ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ. (Σάκης Τσιώλης): Φούλοπ, Τσαμπούρης, Φορμίκα, Μπαρτολίνι, Σανκαρέ, Κουρμπέλης (46'Καλαντζής), Ουσέρο (78'Φραγκουλάκης), Ράγιος, Ντε Μπλάσις, Μπακασέτας (38'Καρντάσιο), Περόνε.
ΒΕΡΟΙΑ (Νίκος Καρύδας): Λόπεθ, Γεωργιάδης, Έβερτον, Ορέστες, Καλί, Καφές, Καλογέρης, Ιωάννου, Μπαργκάν, Ολαϊτάν, Κόστλι (81'Μπελόν).
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...