ΠΑΣ(άς) στην Κομοτηνή, 3-0 επί του Πανθρακικού

Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε ο ΠΑΣ Γιάννενα που συνέτριψε με 3-0 τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα και ξεκόλλησε από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας..
Τα γκολ για τον «Αγιαξ της Ηπείρου» πέτυχαν οι Ιλιτς (9΄), Τσουκαλάς (44΄) και Κοροβέσης (73΄).
Ο ΠΑΣ ευτύχησε να ανοίξει το σκορ πολύ νωρίς, από ένα τραγικό λάθος του Αντίλοβιτς, που δεν υπολόγισε σωστά την πορεία της μπάλας στη σέντρα του Ιλιτς, και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα μόλις στο 9ο λεπτό. Το γκολ αυτό υποχρέωσε να αυξήσει την πίεση των γηπεδούχων που είχαν μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν με πέναλτυ που κέρδισαν: Ο Οικονόμου ανέτρεψε τον Μουνάφο στην περιοχή και ο διαιτητής έδειξε τη "βούλα", όμως ο Φεγκρούς απέκρουσε εξαιρετικά την εκτέλεση του Βαϊρουά. Και σαν να μην έφτανε αυτό, αλλά ο Πανθρακικός δέχθηκε και δεύτερο γκολ από τους Γιαννιώτες στο χειρότερο χρονικά σημείο, στο 44΄: Ο Ιλιτς τροφοδότησε τον Τσουκαλά κι αυτός από κοντά έγραψε το 0-2, διευκολύνοντας το έργο της ομάδας των Ιωαννίνων.
Με την ψυχολογία υπέρ τους οι φιλοξενούμενοι στο 2ο ημίχρονο ουσιαστικά δεν απειλήθηκαν σοβαρά, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Λεωνίδα Κυβελίδη να μειώσει για να ξαναβάλει την ομάδα του στον αγώνα. Ο ΠΑΣ Γιάνενα σφράγισε τον σημερινό θρίαμβο με τον Κοροβέση να πλασάρει από κοντά τον Αντίλοβιτς και να διαμορφώνει το τελικό σκορ στο 73΄ της αναμέτρησης.
Διαιτητής: Τριτσώνης (Αθηνών)
Κίτρινες κάρτες: Χρήστου - Βίλα, Οικονόμου, Πάντος
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Αντίλοβιτς, Μελίσσης (46΄ Κυβελίδης), Χρήστου, Σερφά, Σαρακατσάνος, Μουνάφο, Λαδάκης, Μπαϊκαρά, Λουσέρο, Βαϊρουά (74΄ Γωνιάδης), Κοντογουλίδης
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Χριστόπουλος): Φεγκρούς, Κολοβέτσιος, Πάντος, Οικονόμου (54΄ Κεϊτά), Μιχαήλ, Βίλα, Λίλα, Γεωργίου (67΄ Ντε Βινσέντι), Τσουκαλάς, Ίλιτς (81΄ Γιάκος), Κοροβέσης

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Πηγή: ΑΠΕ
  • Ρεπορτάζ:
  • Επιμέλεια: Σπύρος Αμπελάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...