Σε ένα παιχνίδι που θα ξεχασθεί πολύ γρήγορα, ο Ατρόμητος έμεινε στο 0-0 στο Περιστέρι απέναντι στον ψυχωμένο Λεβαδειακό

Η ομάδα του Μπάγεβιτς είχε μεν τον έλεγχο του αγώνα, όμως όλες οι προσπάθειες των παικτών του Ατρομήτου εξανεμίζονταν λίγο έξω από την περιοχή του Λεβαδειακού που πήρε πολύτιμο βαθμό στην μάχη για την παραμονή στην μεγάλη κατηγορία.
Οι γηπεδούχοι, ως αναμενόταν, πήραν γρήγορα την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως η αμυντική λειτουργία των φιλοξενούμενων ήταν πολύ καλή, με αποτέλεσμα οι προσπάθειες του Ατρομήτου να σταματούν στο ύψος της περιοχής του Κασμερίδη. Στο 5ο λεπτό, ο Σουμπίνιο βρέθηκε σε εξαιρετικά πλεονεκτική θέση, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ, ενώ στο 14` ο Κόρμπος δεν μπόρεσε να γίνει απειλητικός για τον Ιτάνζ. Στην συνέχεια, ο ρυθμός της αναμέτρησης, έπεσε, με τους φιλοξενούμενους να δείχνουν ικανοποιημένοι από το «μηδέν» και τους γηπεδούχους να μην μπορούν να φανού επικύνδυνοι για την εστία των Βοιωτών.
Ίδια περίπου εικόνα και στο 2ο ημίχρονο, όπου παρά τις εσωτερικές αλλαγές του Μπάγεβιτς ο Ατρόμητος δεν βελτιώθηκε και μάλιστα στο 58` ο Λεβαδειακός έφτασε κοντά στο γκολ, αλλά ο Γεωργίου δεν μπόρεσε να σκοράρει από το ύψος της περιοχής. Επτά λεπτά αργότερα, ο Καραμάνος έδωσε την μπάλα στο Εσπτάιν, ο οποίος την έστειλε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Κασμερίδη.
Στο τελευταίο μισάωρο ο Ατρόμητος ανέβασε κι άλλο στροφές, αλλά χωρίς κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα, καθώς οι παίκτες του Γιώργου Παράσχου, κράτησαν με σχετική άνεση ανέπαφη την εστία του Κασμερίδη και στο τέλος πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας.
Διαιτητής: Κουκουλάκης
Κίτρινες : Κασμερίδης, Μεντί, Ακόστα, Ιγκλέσιας, Χοσέμι, Φυτανίδης
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Λαζαρίδης, Μπρίτο (85` Γκαρσία), Ιγκλέσιας, Επστάιν, Σουμπίνιο, Κούτσι (73` Δημούτσος), Μπέλιτς (54` Καραμάνος).
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιώργος Παράσχος): Κασμερίδης, Ζησόπουλος, Γεωργίου, Βασιλείου (+90΄ Πινέιρο), Πόι, Μάρτινς (68` Μαχαίρας), Κόρμπος, Χοσέμι, Μουλόπουλος, Μεντί, Ακόστα (84` Μπουντόπουλος)

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Πηγή: ΑΠΕ
  • Ρεπορτάζ:
  • Επιμέλεια: Σπύρος Αμπελάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...