Στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού αυτό το μήνα, το MINI θα επιδεικνύουν την νέα τους John Cooper Works GP περιορισμένη έκδοση. (Φωτογραφίες)

Στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού αυτό το μήνα, το MINI θα επιδεικνύουν την νέα τους John Cooper Works GP περιορισμένη έκδοση. Πριν από την παράσταση, MINI JCW και έχουν κυκλοφορήσει τις προδιαγραφές και τις λεπτομέρειες του νέου μοντέλου τους, η οποία θα πρέπει να περιορίζεται μόνο σε 2000 μονάδες σε όλο τον κόσμο. Το MINI JCW GP θα έχει ένα 1,6 λίτρων τεσσάρων κυλίνδρων του κινητήρα turbo προσφέρει 218hp και 260 Nm ροπής.

Θα διαθέτει ένα αεροδυναμικό σχεδιασμό του σώματος με διογκωμένα φτερά, μαρσπιέ επεκταθεί και νέα σπόιλερ. Το να παρουσιάζεται ως ένα μοντέλο σπορ, σπορ σύστημα πέδησης, ειδικές ζάντες αλουμινίου και σπορ ελαστικά αποτελούν επίσης να εξεταστεί υπό το νέο MINI GP. Επιτάχυνση 0 - 100 kmph σε 6,3 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα από 242 kmph θα προσφερθεί. Το όχημα θα παραδώσει ένα χιλιόμετρα από 7.1l/100kms, ενώ οι εκπομπές αυτοκινήτων ανέρχονται σε 165 g / km.
John Cooper Works GP θα έχουν ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου, Dynamic Stability Control και ηλεκτρονικό κλείδωμα. Με βάρος μόλις 1.160 κιλά, αυτό θα είναι ένα από τα πιο ελαφριά σπορ αυτοκίνητα στην κατηγορία του. Ωστόσο, περιορίζεται σε μόλις 2.000 μοντέλα αυτό JCW GP μπορεί σύντομα να γίνει συλλεκτικό κομμάτι. Η παραγωγή αναμένεται να ξεκινήσει εντός του τρέχοντος έτους με τις πωλήσεις που αρχίζει σχεδόν αμέσως.












Πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...