Τι χάλασε το κέφι του Χάμιλτον;

Ο 26χρονος Βρετανός το προηγούμενο Σάββατο στην Κορέα έσπασε το σερί των Red Bull στην pole position. Αντί η μοναδική αυτή επίδοση να τον γεμίσει χαρά φάνηκε να τον καταθλίβει ακόμη..
περισσότερο. Όπως ήταν φυσικό αυτό προκάλεσε τα σχόλια του Τύπου αλλά και την περιέργεια πολλών.
Η απουσία της Νικόλ Σέρζινγκερ από το πλάι του το τελευταίο διάστημα είχε δώσει λαβή για αρκετά σχόλια αλλά κανείς δεν μπορούσε να πει με σιγουριά τι συμβαίνει ανάμεσά τους. Λογικά όμως μετά την εικόνα του μουτρωμένου Λιούις στον τελευταίο αγώνα πολλοί άρχισαν να αναρωτιούνται.
Φέτος σίγουρα δεν είναι η χρονιά του Χάμιλτον. Τα αγωνιστικά δρώμενα στην πίστα με τις συγκρούσεις που έχει, οι ποινές από τους αγωνοδίκες αλλά και η εικόνα του πατέρα του δίπλα στο ντι Ρέστα (σ.σ: ο Άντονι Χάμιλτον έχει αναλάβει μάνατζερ του Βρετανού) συνθέτουν μια ζοφερή πραγματικότητα για τον νεαρό Βρετανό.
Όπως όλα δείχνουν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον 26χρονο είναι η τελευταία ρήξη στις σχέσεις του με τη Νικόλ.
Η 33χρονη τραγουδίστρια είχε τραβήξει το Χάμιλτον σε μια «λαμπερή» ζωή για την οποία ο 26χρονος αθλητής δεν αισθάνονταν άνετα. Στο παρελθόν η σχέση τους είχε διακυμάνσεις αλλά τα πράγματα τώρα δείχνουν πιο άσχημα.
Εκπρόσωπος του Χάμιλτον δήλωσε σχετικά: «Τόσο ο Λιούις όσο και η Νικόλ έχουν πολύ φορτωμένο πρόγραμμα υποχρεώσεων και είναι άνθρωποι που ζουν έντονα. Υπάρχουν δυσκολίες και σ’ αυτή τη φάση αποφάσισαν να κρατήσουν μια απόσταση παρότι δεν διέκοψαν την επικοινωνία τους».
Θυμίζουμε ότι στην προηγούμενη φάση διάστασης ο Χάμιλτον είχε μείνει αρκετό καιρό χωρίς νίκη και επέστρεψε στο μεσαίο σκαλί του βάθρου μόλις επέστρεψε η Νικόλ πλάι του.
O Χάμιλτον παρέα με την Νικόλ στην εκκίνηση του περσινού αγώνα στο Άμπου Ντάμπι.












 Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...