Σισέ: «Αγαπώ τον Παναθηναϊκό, θα σας δω σύντομα»

Η Αλ Αραμπί από το Κατάρ μπορεί να κέρδισε τον Τζιμπρίλ Σισέ, αλλά ο Γάλλος δεν ξεχνά τον Παναθηναϊκό και μέσω του twitter έστειλε μήνυμα αγάπης στον Παναθηναϊκό.

«Σας αγαπώ όλους, θα σας δω σύντομα, το υπόσχομαι» έγραψε.
χαρακτηριστικά ο Τζιμπρίλ Σισέ στον προσωπικό του λογαριασμό. Αρχικά είχε ευχαριστήσει τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αλαφούζο, για την προσπάθειά του να τον φέρει στην ομάδα.

Αναλυτικά το μήνυμα του Σισέ έχει ως εξής: «Ευχαριστώ τον πρόεδρο κ. Αλαφούζο, που προσπάθησε να κάνει το καλύτερο. Αυτά συμβαίνουν. Σας αγαπώ όλους, αγαπώ τον Παναθηναϊκό, θα σας δω σύντομα, το υπόσχομαι».

Στο Κατάρ ο Σισέ!
Και ξαφνικά ο Τζιμπρίλ έγινε περιζήτητος!
(Καταρ)αμένη... παράταση!

Το απόγευμα ο Γάλλος άσος επικοινώνησε με τον Γιάννη Αλαφούζο και τον ενημέρωσε πως θα συνεχίσει την καριέρα του στο Κατάρ, καθώς η Αλ Αραμπί (σ.σ. αυτή σύμφωνα με πληροφορίες είναι η ομάδα που ενδιαφέρεται) πλήρωσε και ενοίκιο στην ΚΠΡ προκειμένου να αποκτήσει δανεικό τον παίκτη.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Κατάρ θα καταβάλει 500.000 ευρώ στον αγγλικό σύλλογο για εξάμηνο δανεισμό και παράλληλα προσφέρει ένα εξαιρετικό συμβόλαιο στον παίκτη για να συνεχίσει μέχρι το καλοκαίρι.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...