Champions League: Με Ντομίνγκες και Ντα Κόστα στο Λονδίνο ο Ολυμπιακός


Ο Ντομίνγκες και ο Ντα Κόστα είναι οι δύο εκπλήξεις του Μάρκο Σίλβα ενόψει του αγώνα με την Άρσεναλ, καθώς συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή των "ερυθρόλευκων" για τον αυριανό αγώνα του Λονδίνου.
Οι δύο πολύτιμοι για την πειραϊκή ομάδα ποδοσφαιριστές μετέχουν στην 20μελή αποστολή, ωστόσο είναι άγνωστο αν και κατά πόσο υπολογίζονται βάσει της ετοιμότητάς τους, από τον Πορτογάλο τεχνικό.

Αντίθετα, εκτός έμειναν οι Μπουχαλάκης και Φουστέρ, οι οποίοι δεν κατόρθωσαν να κερδίσουν τη μάχη με το χρόνο, καθώς αμφότεροι συνεχίζουν το ατομικό πρόγραμμά τους, ενώ ο Μιλιβόγεβιτς θα εκτίσει τη δεύτερη και τελευταία αγωνιστική της ποινής που μεταφέρει από την περυσινή περίοδο.
Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι, Μποτία, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκες, Ελαμπντελαουί, Φινμπόγκασον, Φορτούνης, Ερνάνι, Χουτεσιώτης, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Μαζουακού, Πάρντο, Πουλίδο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας και Βούρος.



Βενγκέρ: Ο Ολυμπιακός είναι δυνατός και θέλει προσοχή

  Τον Ολυμπιακό φέρνει για αντίπαλο το πρόγραμμα της Άρσεναλ στη 2η αγωνιστική των ομίλων στο Τσάμπιονς Λιγκ, στο παιχνίδι των χαμένων της πρεμιέρας, αφού οι Άγγλοι ηττήθηκαν στο Ζάγκρεμπ από την Ντιναμό (1-2) και οι "ερυθρόλευκοι" στο Φάληρο από την Μπάγερν (0-3).
Η διάσημη ομάδα του Λονδίνου περιμένει αύριο στο "Έμιρεϊτς" τον πρωταθλητή Ελλάδας με μοναδικό στόχο τη νίκη, αφού νέα βαθμολογική απώλεια θα θέσει σε κίνδυνο εκτροχιασμού τις βλέψεις της στη διοργάνωση.
Αυτό επισήμανε ευθέως στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε για τον αγώνα ο τεχνικός της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος υπογράμμισε πως «είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουμε. Πρέπει να νικήσουμε σε όλα τα παιχνίδια στην έδρα μας, είναι τόσο απλό».
Ο Γάλλος προπονητής δεν υποτιμά πάντως τον αντίπαλό του, κάθε άλλο μάλιστα, αφού όπως είπε «είναι μια δυνατή ομάδα και χρειάζεται προσοχή. Εμείς θα πρέπει να είμαστε αποτελεσματικοί στις ευκαιρίες που θα δημιουργήσουμε».
Ερωτηθείς για την αγωνιστική κατάσταση κάποιων από τους παίκτες του που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών ανέφερε ότι ο Κοκλέν προπονείται ήδη κανονικά, ενώ οι Φλαμινί και Αρτέτα δεν βρίσκονται στο επιθυμητό επίπεδο.
Στον αυριανό αγώνα η Άρσεναλ θα στερηθεί επίσης τις υπηρεσίες των τραυματισμένων Ροζίτσκι, Γουίλσιρ όπως επίσης και του τιμωρημένου Ζιρού.
Τους ποδοσφαιριστές της Άρσεναλ εκπροσώπησε στο πάνελ ο Άλεξ Όξλεντ Τσάμπερλεϊν. Το πρώτο που θυμήθηκε ο διεθνής άσος των "κανονιέρηδων" ήταν ότι το ντεμπούτο του στις διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA και δη στο Τσάμπιονς Λιγκ ήταν απέναντι στον Ολυμπιακό!
«Είναι μια πολύ ωραία ανάμνηση, η οποία μου έδωσε κίνητρο και δίψα για τη συνέχεια» δήλωσε ο Τσάμπερλεϊν, ενώ πρόσθεσε ότι «η νίκη μας επί της Λέστερ ενίσχυσε την ψυχολογία μας».
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...