Χωρίς άμυνα στην Τρίπολη

Σοβαρό αμυντικό πρόβλημα αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ, καθώς λείπουν τρεις βασικοί ενόψει Αστέρα
Με σύνθεση ανάγκης στην αμυντική του διάταξη θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Στα ήδη υπάρχοντα προβλήματα των Κοντρέρας και Έτο, ήρθε να προστεθεί και αυτό του Λίνο, που ένιωσε πάλι ενοχλήσεις στο..
τραυματισμένο του πόδι και αποκλείστηκε από την αποστολή. Εκτός αποστολής, όπως αναμενόταν έμειναν οι τραυματίες Αθανασιάδης, Γκαρσία και Τσουκαλάς.
Ο Λάσλο Μπόλονι επέλεξε για την Τρίπολη 19 παίκτες που είναι οι Χαλκιάς, Κρέσιτς, Γεωργιάδης, Κατσικάς, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Γιάννου, Σαλπιγγίδης, Παπάζογλου, Φωτάκης, Αρίας, Τσιρίλο, Λάζαρ, Λεονάρντο, Σνάουτσνερ, Βιεϊρίνια, Σπαντάσιο, Αποστολόπουλος και Παναγιωτούδης.
Όσον αφορά την ενδεκάδα υπάρχει ένα μόνο ερωτηματικό, που έχει να κάνει με την αμυντική σύνθεση. Δίδυμο κεντρικών αμυντικών θα συνθέσουν οι Τσιρίλο και Μαλεζάς, μία θέση στα άκρα θα πάρει και ο Σνάουτσνερ. Η πλευρά στην οποία θα αγωνιστεί ο Πολωνός θα εξαρτηθεί από τον έτερο μπακ.
Αν ο Μπόλονι εμπιστευτεί τον νεαρό Αποστολόπουλο, που είναι δεξί μπακ, τότε ο Σνάουτσνερ θα παίξει αριστερά. Αν ο Ρουμάνος προπονητής βάλει τον Λεονάρντο βασικό, που θεωρείται πιο απίθανο σενάριο, καθώς ο Βραζιλιάνος μπακ δεν είναι 100% έτοιμος, τότε ο Σνάουτσνερ θα παίξει στα δεξιά.
Οι υπόλοιποι της 11άδας θα είναι οι ίδιοι που αγωνίστηκαν στο Δουβλίνο. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Χαλκιάς, αμυντικά χαφ οι Αρίας και Λάζαρ, ο Φωτάκης σε ρόλο επιτελικού μέσου και οι τρεις της επίθεσης οι Βιεϊρίνια (αριστερά), Γεωργιάδης (δεξιά) και Σαλπιγγίδης (κορυφή).
Άκης Ιωακείμογλου

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...