Ολγα Φαρμάκη - Αλέξανδρος Αγγλούπας Ενας θυελλώδης έρωτας

Οταν πριν από περίπου 4,5 χρόνια ο Αλέξανδρος Αγγλούπας ερωτευόταν την εκρηκτική Ολγα Φαρμάκη, σίγουρα κανείς τους δεν φανταζόταν πως μια μέρα θα απασχολούσαν την αστυνομική ειδησεογραφία.
Ο έρωτάς τους, οι χωρισμοί τους και  οι δηλώσεις περί γάμου, απασχολούσαν κατά καιρούς τα περιοδικά με τη showbiz να περιμένει εναγωνίως τον γάμο τους. Ολοι όσοι..
γνώριζαν το ζευγάρι έκαναν λόγο για έναν θυελλώδη έρωτα ο οποίος είχε και τα σκαμπανεβάσματά του αφού δεν ήταν λίγες οι φορές που είχαν χωρίσει.
Οπως φάνηκε όμως, ο έρωτάς τους ήταν τόσο δυνατός που πάντα επέστρεφαν και πάλι αγαπημένοι στη βίλα του κ. Αγγλούπα στη Γλυφάδα. Πριν από περίπου έναν χρόνο, το ζευγάρι είχε ανακοινώσει πως πρόκειται να παντρευτεί, ωστόσο μόλις τον περασμένο Μάρτιο, για μία ακόμη φορά χώρισαν και έτσι η Ολγα Φαρμάκη μετακόμισε στο σπίτι της αδελφής της Γωγώς, στο Π. Φάληρο.
Κάποιοι τότε, μιλούσαν για οριστικό τέλος στη σχέση τους και μάλιστα εκείνη είχε επιβεβαιώσει τον χωρισμό της μιλώντας σε καθημερινή εφημερίδα, κάνοντας λόγο για έναν «αναίμακτο χωρισμό». Το γεγονός ότι το ζευγάρι τα είχε ξαναβρεί τον τελευταίο καιρό, το γνώριζαν μόνο πολύ κοντινοί τους άνθρωποι.
Γι’ αυτό άλλωστε και η είδηση του πυροβολισμού της αδερφής της Όλγας από τον επιχειρηματία, μέσα στο σπίτι της κοπέλας, προκάλεσε την απορία σε όσους πίστευαν ότι ήταν ακόμα χωρισμένοι… Η Γωγώ, η αδελφή της Όλγας Φαρμάκη, μεταφέρθηκε χθες -Παρασκευή- εσπευσμένα στο νοσοκομείο όταν ο πρώην σύντροφος της Όλγας την πυροβόλησε κατά λάθος στο πόδι. Η Γωγώ νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...