ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ 9ΟΥ ΟΜΙΛΟΥ «Μίλησε» η καρδιά της πρωταθλήτριας! (vds)

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια, Ισπανία συνήλθε άμεσα από την γκέλα ολκής με την Φινλανδία την περασμένη Παρασκευή, επικρατώντας με 1-0 της Γαλλίας εκτός έδρας και πήρε κεφάλι στον όμιλο!

Οι «φούριας ρόχας» που έπαιζαν με την πλάτη στον τοίχο, απέδειξαν ότι έχουν στόφα μεγάλης ομάδας και πήραν το αποτέλεσμα που ήθελαν αφήνοντας τους Γάλλους δεύτερους,
έπειτα από ένα εξαιρετικό ματς με πολύ καλό ρυθμό κι εκατέρωθεν ευκαιρίες.

Οι γηπεδούχοι ήταν πιο απειλητικοί στο πρώτο μέρος και είχαν μια πολύ καλή ευκαιρία με τον Ριμπερί που είδε τον Βαλντές να αποκρούει στο τετ α τετ (38'), ενώ και οι Ιβηρες είχαν τις δικές τους φάσεις, με τον Πέδρο να ζητάει πέναλτι σε έξοδο με τα πόδια του κίπερ των «μπλε», Γιορίς.

Στην επανάληψη οι «φούριας ρόχας» μπήκαν αποφασισμένοι να πάρουν το «τρίποντο» και στο 58' έπειτα από εξαιρετική προσπάθεια του Μονρεάλ ο Πέδρο από κοντά πρόλαβε τον Εβρά και με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του τερματοφύλακα της Τότεναμ, που δεν κατάφερε να την κρατήσει εκτός εστίας.

Τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο εύκολα για την ομάδα του Βιθέντε ντελ Μπόσκε, καθώς ο Πογκμπά αντίκρισε δυο κίτρινες κάρτες σε ισάριθμα λεπτά (78') κι άφησε την Γαλλία με 10 παίκτες. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να πάρουν τον βαθμό στο φινάλε, αλλά το σουτ του Ριμπερί πέρασε λίγο άουτ και λίγο πριν το τέλος ο Βαλντές που ήταν εξαιρετικός, είπε «όχι» στην κοντινή κεφαλιά του Εβρά.


Ετσι, μ' αυτή τη νίκη οι «φούριας ρόχας» έφτασαν τους 11 βαθμούς κι άφησαν στους 10 τους Γάλλους, που πλέον οδεύουν προς τα μπαράζ...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...