ΠΑΟΚ: Ηττήθηκε στην Κροατία, αλλά έχει ελπίδες(videos)

Ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Κροατία για να αντιμετωπίσει τη Λοκομοτίβα στα πλαίσια των προκριματικών του Γιουρόπα Λιγκ. Ο δικέφαλος του Βορρά πραγματοποίησε τραγική εμφάνιση και ηττήθηκε με 2-1. Η ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ θα δώσει μάχη, για να ανατρέψει το σκορ σε μια εβδομάδα στην Τούμπα.
Στο ξεκίνημα της αναμέτρησης, ο ΠΑΟΚ μπήκε πολύ δυνατά και είχε δοκάρι στο 6ο λεπτό μετά από ωράιο σουτ του Μακ.
Στη συνέχεια, η ομάδα της Θεσσαλονίκης έδειξε πολλές αδυναμίες σο χώρο του κέντρου και στην άμυνα, με αποτέλεσμα η κροατική ομάδα, να ανοίξει το σκορ στο 30ο λεπτό. Ο Μπεγκόνια πήρε τη μπάλα στο κέντρο και έβγαλε στον αμαρκάριστο Κόλαρ, ο οποίος έκανε το 1-0. Ο ΠΑΟΚ αντέδρασε, όμως ο Κίτσιου έχασε μοναδική ευκαιρία στο 36΄σε τετ-α-τετ. Στο 40ο λεπτό ήταν η σειρά των Κραοτών να απειλήσουν, με τον Μάριτς να μην μπορεί να κάνει το 2-0. Στο 45΄όμως μετά από κόρνερ του Κόλαρ, ο Αντριγιάσεβιτς με κεφαλιά διαμόρφωσε το 2-0 και έδωσε μεγάλο προβάδισμα στην Λοκομοτίβα. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε και η τραγική αμυντική λειτουργία του ΠΑΟΚ ευθύνεται για το σκορ.
Στην επαναλήψη, ο δικέφαλος προσπάθησε να πετύχει γκολ και να ξαναμπεί στη διεκδίκηση ενός καλού αποτελέσματος. Στο 55΄ο Σαλπιγγίδης έχασε μεγάλη ευκαιρία, όμως ο τερματοφύλακας της κροατικής ομάδας απέκρουσε. Ο ΠΑΟΚ πίεσε πολύ για να πετύχει γκολ και δημιούργησε κάποιες καλές στιγμές. Στο 75΄η Λοκομοτίβα έχασε μεγάλη ευκαιρία, με τον Όλσεν να διώχνει εντυπωσιακά με τα πόδια το σουτ του Μπεγκόνια. Οι Θεσσαλονικείς παρουσίαστηκαν κουρασμένοι, όμως κατάφεραν να μειώσουν στο 90ο λεπτό με τον Μακ. Το τέρμα του Σλοβάκου επιθετικού, ίσως φανεί υπερπολύτιμο στην προσπάθεια του ΠΑΟΚ, να πάρει την πρόκριση. Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με την Λοκομοτίβα να παίρνει τη νίκη με 2-1.
Ο ΠΑΟΚ θα δώσει μεγάλη μάχη για να ανατρέψει το σκορ και να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Την επόμενη εβδομάδα στην Τούμπα, η ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ ευελπιστεί με τον κόσμο στο πλευρό της, να παρουσιάσει καλύτερο πρόσωπο και να πάρει τη νίκη-πρόκριση.
Πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...