Ρωτήσαμε τους Scorpions γιατί έρχονται συνέχεια στην Ελλάδα

Μια μέρα πριν την επετειακή τους συναυλία στην Αθήνα, μιλήσαμε με τους Γερμανούς για τα 50 χρόνια της ιστορίας τους, τη Μύκονο, τις σχέσεις των δύο χωρών και τον Ότο Ρεχάγκελ.

Είναι μερικά συγκροτήματα που αισθάνεσαι πως παίζουν στην Ελλάδα κάθε εβδομάδα. Οι James, οι Editors, οι Scorpions, αγαπημένες μπάντες του ελληνικού κοινού, βρίσκουν σε κάθε τους περιοδεία το χρόνο να περάσουν κι απ’ τα μέρη μας.

Αυτή τη φορά, οι Scorpions συμπληρώνουν και γιορτάζουν μισό αιώνα(!) ιστορίας, ένας αντικειμενικά πολύ καλός λόγος για να βγεις και πάλι σε περιοδεία. Και μια τέτοια επετειακή περιοδεία, θα ήταν φυσικά λειψή, χωρίς μια στάση στην Ελλάδα και την Πλατεία Νερού, την Τετάρτη 20 Ιουλίου.
Οι Γερμανοί, για τους οποίους μια εποχή ήμασταν βέβαιοι ότι έχουν νοικιάσει διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας κι εμφανίζονται σε μουσική σκηνή της πρωτεύουσας, αγαπάνε πολύ να επισκέπτονται τη χώρα μας, αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανένας.
Όπως δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανένας πως αποτελούν ένα απ’ τα αγαπημένα συγκροτήματα του ελληνικού κοινού. Μια τηλεφωνική κουβέντα με τον κιθαρίστα του ιστορικού συγκροτήματος, Rudolf Schenker πάντως, ήταν η ιδανική αφορμή για να του κάνουμε την ερώτηση του ενός εκατομμύριου: “Γιατί έρχεστε ρε παιδιά τόσο συχνά στην Ελλάδα;”.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...