Madonna δεν ενδιαφέρεται αν πεθάνω:

Η τελευταία φορά που ο Anthony Ciccone είδε την αδελφή του, Madonna, ήταν να βγαίνει από μια λιμουζίνα πολυτελείας, σπάζοντας την ησυχία του μια ειρηνική αμερικανική πόλη Midwest που αναβοσβήνει λάμπες κάμερα και ουρλιάζοντας οπαδούς..
χαιρέτησε την άφιξη μιας από τις πιο διάσημες γυναίκες του κόσμου.
Madonna ήταν η προσέλκυση αστέρων σε ένα κινηματογραφικό φεστιβάλ πριν από τρία χρόνια, ενώ ο Anthony ήταν ακριβώς ένα άλλο πρόσωπο μέσα στο πλήθος.
Έχοντας παρακολουθήσει πολλές millionairess βόλτα του, η αδελφή στο σινεμά, που κλιμακώνονται μακριά για μια άλλη νύχτα του σκληρού πίνοντας με πλάνητος της πόλης.Μόνο δύο χρόνια ξεχωριστές Anthony και Madonna Ciccone σε ηλικία, αλλά θα μπορούσε κάλλιστα να είναι από δύο αιώνες, δεδομένης της εξαιρετικά αποκλίνουσες πορείες της ζωής τους έχουν πάρει.
Αν και πήγε από μέτρια ρίζες της οικογένειάς τους στο Ντιτρόιτ για να βρείτε mega-καλλιτεχνικό στερέωμα και μια τύχη που της δίνει πολλών εκατομμυρίων λιρών τα σπίτια της σε ολόκληρο τον κόσμο, αποκαλύφθηκε αυτή την εβδομάδα ότι ο μεγάλος αδελφός της, κοιμάται τραχύ κάτω από μια γέφυρα σε μια μικρή πόλη στη Michigan.
Ενώ το υλικό κορίτσι διαθέτει έξι ακριβά σπίτια στο Λονδίνο και μόνο, σχεδόν τα πάντα Anthony διαθέτει μπορεί να τοποθετηθεί στην πλαστική τσάντα για ψώνια ασκεί γύρω μαζί του.
Άστεγοι για τους τελευταίους 18 μήνες από τότε που έχασε τη δουλειά του σε οινοποιητικές επιχειρήσεις του πατέρα του, Anthony περνά τις νύχτες του dossing στο κρύο σκυρόδεμα ενός ρυπαρός μονοπάτι κάτω Ένωσης Street γέφυρα Traverse City του δρόμου, μοιράζονται την υγρασία, φθαρμένα κουβέρτες με τη σύντροφό του, μια συναδέλφους αλκοολούχα ονόματι Μάικλ Champ.

«Η αδελφή μου είναι μια φοβερή ηθοποιός, αλλά είναι ένας μεγάλος διασκεδαστής και μια εξαιρετική επιχειρηματίας», είπε ο Anthony
Anthony, 55, δεν θα μπορούσε να φαίνεται λιγότερο σαν γυμναστήριο του και γιόγκα-τονισμένα αδελφή. Ένα άσπρο-γενειοφόρος φέρουν ενός ανθρώπου, κατακόκκινη χροιά του, τέσσερα στρώματα της χρωματίζονται και βρώμικα ρούχα και πικάντικη μυρωδιά είναι απόδειξη για τη ζωή του στους δρόμους.

Καπνίζει τόσα πολλά roll-up τσιγάρα που δεν είναι μόνο τα δάχτυλά του, αλλά και το μουστάκι του, χρωματισμένο κίτρινο από τη νικοτίνη.
Με Anthony κατηγορώντας Madonna και άλλα μέλη της οικογένειας του «πλύσιμο των χεριών τους» γι 'αυτόν, η αναπάντεχη αντίθεση ανάμεσα στη ζωή του και αδελφής του έχει εγείρει αναπόφευκτα το ερώτημα: πώς θα μπορούσε μια γυναίκα με μια περιουσία 650 εκατομμύρια δολάρια αφήσει τον αδελφό της σε τέτοια απελπιστική κατάσταση;
Μιλώντας δημόσια για πρώτη φορά αυτή την εβδομάδα για ταραγμένο παρελθόν και δύσκολη σχέση του με τη διάσημη αδελφή του, Anthony καθιστά σαφές η ιστορία δεν είναι μια απλή - όπως καθέναν που κάποτε ασχολήθηκε με έναν εθισμένο αγαπημένος μάλλον θα ξέρει.
Είναι σαφές ότι η Μαντόνα γνωρίζει σοβαρότητα της κατάστασής του, και ότι έχει επανειλημμένως δηλώσει την υποστήριξή πληρώνοντας γι 'αυτόν να πάει σε κέντρο αποτοξίνωσης. Ο πατέρας του προσφέρθηκε να του δώσει τη δουλειά του πίσω, εάν παίρνει επαγγελματική βοήθεια.
Αλλά ρωτήστε Anthony αν η αδελφή του και 80 χρονών ο πατέρας τους, ο Τόνι, τον βοήθησαν και είναι αμέσως ενόχλησε.
«Είμαι μηδέν στα μάτια τους? Μια μη-πρόσωπο, μια αμηχανία,» μου λέει, η φωνή του ανεβαίνει.
«Αν μου πάγωσε μέχρι θανάτου, η οικογένειά μου ίσως δεν θα γνωρίζουν ή ενδιαφέρονται για αυτό για έξι μήνες."
Anthony, ο οποίος έχει σημαντικά αποθέματα της κακομοιριάς, αλλά λίγη ικανότητα για να είμαι ειλικρινής για τον εαυτό του, λέει ότι δεν χρειάζεται αποτοξίνωση, η οποία είναι «βαρετό». Χρειάζεται απλά μια δουλειά, λέει, και να ανταποκριθεί ο γιος που δεν έχει δει εδώ και δέκα χρόνια.
«Η οικογένειά μου φαίνεται να πιστεύουν rehab είναι ένα είδος μαγείας πανάκεια για τα δεινά της ζωής», λέει, ρωγμές ανοίξτε ένα μπουκάλι του το αγαπημένο του tipple, Άγρια ιρλανδική Rose, μια ισχυρή και εξοντωτικά φθηνά ενισχυμένος οίνος.
Περισσότερα ...
Τοξικομανίας, εξαπάτηση και οκτώ αδέλφια χωρίζονται από τη φήμη ... Τι συνέβη στην Madonna και άλλα αδέλφια του Anthony
«Δεν μπορώ να ζήσουν Material Girl κάτω - οι άνθρωποι νομίζουν ότι είμαι επιφανειακή»: Madonna και Lourdes ενεργούν σε κοροϊδία βίντεο για την αναζήτηση μοντέλο
Λέει ότι συμφώνησε να πάει σε κέντρο αποτοξίνωσης πριν από έξι χρόνια, με τη Madonna να πληρώνουν για αυτόν να περάσει δύο μήνες το στέγνωμα σε μια κλινική στο Χιούστον του Τέξας, για αυτό που αποκαλεί ο «υποτίθεται» αλκοολισμό. Ίσως, δεδομένου ότι η στάση, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι δεν λειτούργησε.
Διακαή επιθυμία της Madonna για φήμη και η αγάπη είναι συνήθως αποδίδεται στην τραυματική απώλεια της μητέρας της όταν ήταν μόλις πέντε ετών και μετέπειτα ανατροφή των οκτώ παιδιών Ciccone είναι από ένα αυταρχικό πατέρα και μια αυστηρή μητριά.
Ακούγοντας Anthony λέει συγκινητική ιστορία της ζωής του, πάνω από δύο ημέρες και σε διαφορετικά επίπεδα μέθης, αυτό μου φαίνεται ότι τον πρόωρο θάνατο της μητέρας του από καρκίνο του μαστού μπορεί να έχουν ακριβώς ως διαμορφωτική μια εμπειρία γι 'αυτόν.
Είμαι μηδέν στα μάτια τους?. Μη-πρόσωπο, μια αμηχανία Αν μου πάγωσε μέχρι θανάτου, η οικογένειά μου ίσως δεν θα γνωρίζουν ή ενδιαφέρονται για αυτό για έξι μήνες .
Αντί για την οδήγηση του και μετά, όμως, έχει καταστρέψει τη ζωή του - καθοδική πορεία του στη φοβερή αντίθεση με την ανάληψή της Madonna στους ουρανούς διασημότητα.
Μια διατυπώσει και διασκεδαστικό άνθρωπο, όταν νηφάλια, Anthony είναι ένα αδηφάγο αναγνώστη που του αρέσει να παραθέσω Μαρκ Τουέιν. Δυστυχώς, είναι σαφές ότι θα μπορούσε να κάνει πολύ περισσότερα με τη ζωή του.
Αν και ο ίδιος επιλέγει να κάνει το φως του αλκοολισμού του, γίνεται έντονα σοβαρά όταν μιλάει για τη μητέρα του, υπενθυμίζοντας πως ο ίδιος και η Madonna ήταν τα μόνα αδέλφια Όσοι είδαν τη μητέρα τους στον ανοιχτό φέρετρο κηδεία της.
«Έκανε μια μόνιμη εντύπωση σε όλους μας», λέει. «Ήταν ένα μακάβριο πράγμα για τα δύο μικρά παιδιά να δουν."
Έχασε μόνο φωτογραφία του από τη μητέρα του πριν από λίγο καιρό, επιμένοντας ότι ήταν κλεμμένα από τους κυνηγούς σουβενίρ.
Καθώς στεκόμαστε κάτω από τη ζοφερή γέφυρα που αποκαλεί σπίτι, η κίνηση πρωί κροτάλισμα γενικά και η βροχή bucketing κάτω έξω, βάφονται τα δάχτυλά του ρολού ένα τσιγάρο μετά το άλλο, όπως ο ίδιος νομίζει πίσω στη ζωή του στη σκιά της Madonna.
Πορεία της σταδιοδρομίας του Anthony, ένα συνονθύλευμα από αδιέξοδες θέσεις εργασίας, ποτέ δεν πέρασε το Madonna, αλλά το έκανε τουλάχιστον ένα μικρό μερίδιο της επιχρυσωμένο ύπαρξη της μαζί του. Μου είπε πως μοιράστηκε μια φορά το κοινό με τον Mick Jagger που κάθονταν γύρω από ένα τραπέζι Νέα Υόρκη νυχτερινό κέντρο διασκέδασης με την αδελφή του, τον David Bowie και ο Iggy Pop.
«Ο Mick ήταν δροσερό, Iggy ήταν δροσερό, David Bowie ήταν είδος εν ψυχρώ», λέει.Ήταν μια σκύλα, όπως ακριβώς είναι τώρα. Εκείνη παραμένει πιστή στην φόρμα. Θα πρέπει να δώσουμε πίστωση της για τη συνοχή », είπε ο Anthony μικρότερη αδελφή της Madonna
Και σχετίζεται με το πώς ο ίδιος και ο Van Halen rocker David Lee Roth πέρασε ένα "σαστισμένοι" νύχτα περιπλάνηση για «την εξέταση των freaks» όταν Madonna έριξε μια δουλεία-πάρτυ.
Αυτός και η αδελφή του δεν είχε πάρει για τα παιδιά.
«Εμείς μισούσε ο ένας τον άλλον - αντιπαλότητα αδελφό, φαντάζομαι», λέει, προσθέτοντας viciously: «Ήταν AB ** ch, όπως ακριβώς είναι τώρα. Εκείνη παραμένει πιστή στην φόρμα. Θα πρέπει να δώσουμε πίστωση της για τη συνοχή. "
Φαίνεται σχεδόν σαν το αρχέτυπο παλαιότερος σήμερα αδέρφια, αλλά υπήρχε μια εποχή που έπρεπε να κοιτάξουμε μετά από επτά αδελφές και τους αδελφούς του. Madonna δεν κάνει τη ζωή πιο εύκολη γι 'αυτόν, λέει.
«Είχε γλιστρήσει παιδιά στο σπίτι όταν ο πατέρας μου δεν ήταν γύρω και εγώ έπρεπε να είναι υπεύθυνος για όλους μας», λέει.
Δεν υπάρχει τίποτε άλλο που υπάρχει έξω από αυτό που κάνει. αδελφής μου μια φοβερή ηθοποιός, αλλά είναι ένα μεγάλο καλλιτέχνη και μια εξαιρετική επιχειρηματίας.

«Είχε να είναι στην κρεβατοκάμαρα με κάποιο τύπο, και τα μικρά αδέλφια μου θα ήταν να στέκεται έξω με τα αυτιά τους cupped στην πόρτα, ακούγοντας.
«Θα έπρεπε να καεί η πόρτα ανοικτή και την κλωτσιά ο τύπος έξω. Δεν με συγχωρήσετε για αυτό.
«Για μένα, ήταν απλά μια ενοχλητική αδελφή? Αλλά πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι είναι ένα Λέοντα, το οποίο σημαίνει ότι είναι πάντα στη σκηνή».
Λοιπόν, τι ήταν όπως πότε έγινε διάσημος;
«Είμαι περήφανος για την αδελφή μου - αλλά είναι ήδη ένα βάρος, επειδή δεν μπορώ να είμαι εγώ? Έχω να σχετίζεται με μια διασημότητα», λέει, κοιτάζοντας επίμονα στο μπουκάλι του.
«Οι άνθρωποι έχουν τις ιδέες και τις προσδοκίες τους. Η αδελφή μου είναι ένα πολυ-εκατομμυριούχος - αλλά δεν κέρδισε, πρέπει να δώσουμε πίστωση γι 'αυτό. Αλλά θα σκεφτόσαστε θα υπάρξει κάποια πιο οικογενειακής πίστης, και ότι δεν είναι έτσι. "
Λοιπόν, πώς θα ήθελε να της δείξει ότι νοιάζεται;
«Ακριβώς για να επικοινωνούν θα ήταν ωραίο».
Anthony, αρνείται να δει πόσο σκληρά τους εθισμούς του, πρέπει να είναι γι 'αυτήν να φέρουν, και εξαιρέσει των προσφορών της για βοήθεια, βλέπει την αδελφή του ως εγωκεντρική γυναίκα που ζει στο δικό της κόσμο.Anthony λέει ο πατέρας του τον απέλυσε πριν από 18 μήνες επειδή σκέφτηκε ότι ήταν ένα ορμητικό αλκοολούχα
«Δεν υπάρχει τίποτε άλλο που υπάρχει έξω από το τι κάνει», λέει.
Επιμένει ότι έχει λίγο χρόνο για τη μουσική της Madonna, και ακόμα λιγότερο για τις ταινίες της.
«Η αδελφή μου είναι μια φοβερή ηθοποιός, αλλά είναι ένας μεγάλος διασκεδαστής και μια εξαιρετική επιχειρηματίας».
Όσο για τη γεύση της Madonna στους άνδρες, ο Anthony λέει ότι ήταν φίλοι με τον πρώτο σύζυγό της, ηθοποιό Sean Penn. "Συνήθιζα να πίνουν μπύρα με τον αδελφό του, ο Chris, πριν πεθάνει."
Σαν να με σύνθημα, η μνήμη φέρνει στην επιφάνεια ένα πολύ ρέψιμο. Anthony περιγράφει το δεύτερο σύζυγό της Madonna, Guy Ritchie, ως «λίγο πομπώδες ... Μου έδωσε μια διάλεξη σχετικά με τη διάρκεια του γεύματος Καμπάλα (μοντέρνα ιουδαϊκού μυστικισμού και αγκαλιάστηκε από Madonna).
Εμείς μισούσε ο ένας τον άλλον - αντιπαλότητα αδελφό, φαντάζομαι. Ήταν AB ** ch, όπως ακριβώς είναι τώρα. Εκείνη παραμένει πιστή στην φόρμα. Θα πρέπει να δώσουμε πίστωση της για τη συνοχή.

«Ήταν λεγόμενη άποψή του κόσμου, αλλά δεν έκανε απολύτως κανένα νόημα. Είχα έναν σκληρό χρόνο που τον σοβαρά. "
Τούτου λεχθέντος, ο Anthony λέει ότι ήταν λυπηρό όταν Madonna και ο Guy διαλύθηκαν, αφού ευτυχής ότι είχε έρθει σε μια σταθερή σχέση.
Οποιαδήποτε επικοινωνία μεταξύ η Βασίλισσα της Pop και ο αδελφός του που ζουν κάτω από μια γέφυρα είναι σπάνια, αν και πριν από δύο μήνες ο πατέρας του Anthony και ο νεότερος αδελφός του, ο Mario, πήγε να τον δει για λογαριασμό της. Πήρε ένα νέο ζευγάρι των συνταγών γυαλιών έξω από αυτό, αλλά αμέσως τα έχασαν.
Μαντόνα μπορεί να είναι η θεά της επανίδρυσης στη δική της καριέρα, αλλά εκείνη δεν έχει καμία σχέση με παράξενη βιογραφικό του Anthony. Έχοντας δώσει μέχρι νωρίς το κολέγιο, εργάστηκε ως ανίχνευση γυρίσματα στη Νέα Υόρκη, η κονσερβοποίηση σολομός στην Αλάσκα και πιάνα συντονισμός σε ένα σχολείο του Μίτσιγκαν.
Δεδομένου ότι η αδελφή του ήταν να γίνει σοβαρά επιτυχία στις αρχές της δεκαετία του ογδόντα, με επιτυχίες όπως Like A Virgin και Into The Groove, Anthony ήταν κάπως περίεργο, που εργάζονται για την Moonies.
Η αμφιλεγόμενη Εκκλησία Ενοποίηση των Reverend Κυρ Myung Moon επενδύσει σε ένα αλιευτικό στόλο να αυξηθεί το εισόδημα του, και ο Anthony, ο οποίος είχε προσληφθεί από μια φίλη Moonie ενώ ζουν στο Σαν Φρανσίσκο, πέρασε πέντε χρόνια σχετικά με τα αλιευτικά σκάφη εκκλησία.
Αργότερα έγινε μια φάση που ξυλουργός - πρώην της Madonna πατέρας-σε-δικαίου, τα τέλη της δεκαετίας σκηνοθέτη Leo Penn, του έδωσε την πρώτη του δουλειά σε μια σειρά ταινιών.Στα κρύα του λουτρού: Ένωση Street γέφυρα στο Traverse City, Michigan, όπου ο Anthony έχει κοιμούνται σε υπαίθριους χώρους
Προχωρώντας προς το Λος Άντζελες, έπεσε στην αγάπη με έναν σχεδιαστή κοστουμιών, Mary Jane Lawson. Το ζευγάρι εγκαταστάθηκε και είχαν ένα γιο, τον Angelo, το 1993.
«Όταν έγινα πατέρας, νόμιζα ότι ήταν αδιαπέραστο», λέει ο Anthony. «Το μόνο που ήθελα ήταν να είμαι με τη γυναίκα που αγάπησε και το παιδί μου».
Δυστυχώς, δεν ήταν να είναι. Το 1999, ο Anthony έχασε τη δουλειά του - ένα θύμα, λέει, του Χόλιγουντ κίνηση προς τις παραγόμενες από υπολογιστή εικόνες αντί για χέρι-χτισμένο σύνολα. Λίγο αργότερα, έχασε τη φίλη και ο γιος του.
Ισχυρίστηκε εκείνος την απείλησε - ο ίδιος το αρνείται - και έφυγε, αφού το παιδί τους μαζί της. Ζουν στην Αϊόβα και, χάρη σε μια περιοριστική εντολή που του επιβλήθηκε, ο Anthony λέει ότι δεν έχει δει Angelo για δέκα χρόνια.
«Θα ήθελα πολύ να τον δω, μόνο για μια ημέρα ή δύο», λέει, η φωνή του τρέμει. «Θα ήθελα η μητέρα του θα κάνει ειρήνη μαζί μου."
Είχε γλιστρήσει παιδιά στο σπίτι όταν ο πατέρας μου δεν ήταν γύρω και εγώ έπρεπε να είναι υπεύθυνος. Είχε να είναι στην κρεβατοκάμαρα, και τα μικρά αδέλφια μου θα στέκεται έξω με τα αυτιά τους cupped στην πόρτα. I «δ πρέπει να προτομή την πόρτα ανοιχτή και την κλωτσιά ο τύπος έξω. Δεν με συγχωρήσετε για αυτό.

Εκείνη την εποχή, να χάσει τη φίλη και το παιδί του τον έστειλε «τρελός», λέει.
«Ήταν το μόνο που μπορώ ποτέ πραγματικά ήθελε."
Η ζωή του πήγε στα σοβαρά από τις ράγες σε αυτό το σημείο, και κατέληξε να ζει τραχιά στο κέντρο του Λος Άντζελες.
«Πήγα από το να είναι μια πλήρους απασχόλησης οικογενειάρχης με καμία εμπειρία στον δρόμο για να ζουν σε crackland - Ένας λευκός είχε φάει σε μια θάλασσα της Αφρικής και της Αμερικής crackheads», λέει.
Φίλοι ισχυρίζονται Anthony, υπήρχε επίσης κρακ, αν και αρνείται να μου.
Πέρασε δύο έτη κοιμούνται στο Λος Άντζελες, περιγράφοντάς το ως «σαν κάθοδος στον Άδη».
Περιγράφει έχοντας να αγωνιστεί για τη ζωή του σε αρκετές περιπτώσεις, προσθέτοντας με πικρία ότι πιστεύει πως η οικογένειά του τον άφησαν να πεθάνει στο Skid Row.
Στην πραγματικότητα, μετά από αίτημα της οικογένειάς του, έκανε θητείας του στο κέντρο αποτοξίνωσης στο Χιούστον του Τέξας. Πριν από έξι χρόνια, ο πατέρας του πρόσφερε μια θέση εργασίας στην οικογένεια οινοποιητικές επιχειρήσεις - έναν αμπελώνα του πατέρα του που έχει συσταθεί με οικονομική βοήθεια από την Madonna.
Μπορεί να μην είναι η ιδανική δουλειά για κάποιον με εθιστικές τάσεις, αλλά ο Anthony πέρασε αρκετά χρόνια εκεί, συλλογή σταφυλιών, φύτευσης αμπέλων και τη δειγματοληψία του προϊόντος.
Για έναν άνθρωπο που τώρα ποτά ίσως το πιο αηδιαστικό αλκοόλ στον πλανήτη, είναι ένα σοκ για να τον ακούσουν να μιλάει για πλήρη γνώσει ιδανικές συνθήκες ανάπτυξης για το γλεύκος Gewurtztraminer.
Λέει ότι ο κ. Ciccone Snr τον απέλυσε πριν από 18 μήνες επειδή σκέφτηκε ότι ήταν μια μαίνεται αλκοολικός.
Λίγο μετά, ο Anthony ήταν στους δρόμους και πάλι όταν ο ιδιοκτήτης του στο Traverse City του έξωση για να μετατραπεί το σπίτι του σε ένα Doss σπίτι για τους συναδέλφους μεθυσμένους.Traverse City, Michigan: Anthony έχει ξυλοκοπήθηκε από άλλους άστεγους, τη διατήρηση κατάγματα στο πρόσωπο και τον ώμο του, και συντρίψει τα δόντια
Anthony έχει ξυλοκοπήθηκε από άλλους άστεγους, τη διατήρηση κατάγματα στο πρόσωπο και τον ώμο του, και συντρίψει τα δόντια. Αυτός και ο φίλος του Μάικλ ποτέ δεν κοιμούνται σωστά: πρέπει κανείς πάντα να μείνετε ξύπνιοι να προσέξετε για το άλλο.
Αν και ο Anthony ισχυρίζεται ότι κερδίζει 10 δολάρια την ημέρα συλλογής κενά δοχεία, που βασίζεται στην 700 δολάρια το μήνα σύντροφός του γίνεται σε επιδόματα αναπηρίας.
Δεν βοηθά ότι μερικοί άνθρωποι στην πόλη αφορά αδελφός της Madonna σαν κάτι από μια προσωπικότητα, και να του δώσει το αλκοόλ, όταν δεν έχει χρήματα για να αγοράσει ο ίδιος.
Michael Anthony περιγράφει ως «η πιο αυτοκαταστροφική άτομο που έχω γνωρίσει», και οι δύο άνδρες ήταν εξαιρετικά ευγνώμων όταν μου προσφέρεται να τους εντάξουμε σε ένα δωμάτιο μοτέλ για μερικές νύχτες.
Δεδομένου ότι ο ίδιος αρνείται να αποδεχθεί τη σοβαρότητα του εθισμού του, στιγμές ειλικρινής αντανάκλαση από Anthony είναι σπάνιες. Αλλά σε κάποιο σημείο, όταν ρωτώ για το μέλλον του, δείχνει ότι, πίσω από όλα τα δεχτήκαμε επιθέσεις, καταλαβαίνει την κατάστασή του.
«Το μέλλον σαν αναβάθμιση από το γκρεμό στο σκοτάδι», είπε, χαμηλώνοντας τη φωνή του. «Είμαι πιέζει τη μέση ηλικία, και αυτό με φοβίζει».
Λαμβάνοντας υπόψη τις συνθήκες του - και παρά το γεγονός ότι μία από τις πιο προνομιακές ανθρώπους στον πλανήτη για μια αδερφή - είναι εύκολο να καταλάβουμε ότι ο φόβος, και να το μοιραστώ μαζί του.


«Η αδελφή μου είναι μια φοβερή ηθοποιός, αλλά είναι ένας μεγάλος διασκεδαστής και μια εξαιρετική επιχειρηματίας», είπε ο Anthony

Anthony λέει ο πατέρας του τον απέλυσε πριν από 18 μήνες επειδή σκέφτηκε ότι ήταν ένα ορμητικό αλκοολούχα




«Ήταν μια σκύλα, όπως ακριβώς είναι τώρα.  Εκείνη παραμένει πιστή στην φόρμα.  Θα πρέπει να δώσουμε πίστωση της για τη συνοχή », είπε ο Anthony μικρότερη αδελφή της Madonna



Στα κρύα του λουτρού: Ένωση Street γέφυρα στο Traverse City, Michigan, όπου ο Anthony έχει κοιμούνται σε υπαίθριους χώρους


Traverse City, Michigan: Anthony έχει ξυλοκοπήθηκε από άλλους άστεγους, τη διατήρηση κατάγματα στο πρόσωπο και τον ώμο του, και συντρίψει τα δόντια




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...