Τι συνέβη στην Madonna και στά άλλα αδέλφια του Anthony


Madonna (κέντρο) με τα αδέλφια της (από αριστερά προς τα δεξιά): Anthony (ο οποίος τώρα ζει κάτω από μια γέφυρα), Jennifer, Paula, Christopher, Mario, Melanie και Marty..

ANTHONY, γεν. 1957
Ο πρωτότοκος. Τώρα μια κάτω-και-έξω, που κοιμάται κάτω από μια γέφυρα σε μια μικρή πόλη στο Μίτσιγκαν.
JENNIFER, γεννήθηκε το 1967
Madonna ετεροθαλής αδελφή διδάσκει την τέχνη στην περιοχή του Μίτσιγκαν και παντρεύτηκαν στις αρχές του μήνα στο αμπέλι του πατέρα τους. Όλα τα αδέλφια εκτός από Madonna και ο Anthony ήταν εκεί. Δεν κλήθηκε να γάμους της Μαντόνα, επειδή δεν είστε κοντά. Chris αδελφός της είπε: «Ήταν μια υπέροχη ημέρα του γάμου. Νομίζω ότι είναι πραγματικά ανυπομονούμε για τη δημιουργία οικογένειας. "
 Περισσότερα ...
Madonna δεν ενδιαφέρεται αν πεθάνω: ο αδελφός £ 400 άστρου που είναι ένας μεθυσμένος και ζουν κάτω από μια γέφυρα αποκαλύπτει γιατί οι ζωές τους απέκλινε
PAULA, γεννημένος 1959
Περάσει κάποιο χρονικό διάστημα στη δεκαετία του ογδόντα ως μοντέλο στη Νέα Υόρκη. Στη συνέχεια, εργάστηκε ως γραφίστας στο Μίτσιγκαν - ότι είναι ένας ολοκληρωμένος ζωγράφος πορτρέτου. Σήμερα, αυτή είναι που απασχολούνται στο οικογενειακό αμπελώνα κάνει μάρκετινγκ και τη φροντίδα του δικτυακού τόπου. Αυτή και η Madonna είναι "λάτρης" ο ένας τον άλλον. Chris είπε: «Madonna είναι κοντά στην Paula - αυτή είναι μόλις ένα χρόνο νεότερη από την ίδια." Υπήρξε κάποια άσχημη αίσθηση το 2000 όταν Madonna αρνήθηκε να πληρώσει για την Paula να ταξιδέψει στο δεύτερο γάμο της, να Guy Ritchie.
Christopher κάποτε ήταν πιο κοντά αδελφός της Madonna. Έπεσαν έξω όταν τον έριξε ως διευθυντής περιοδεία της. Ο Guy Ritchie ποτέ δεν τον συμπαθούσαν
ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ, γεννηθείς το 1960
Μόλις πλησιέστερο αδελφός της Madonna, ξεκίνησε την καριέρα του ως βοηθός της, μπουφές, στυλίστα και καλλιτεχνικός διευθυντής. Αργότερα, επιπλωμένα σπίτια της, επίσης. Madonna που καταβάλλονται γι 'αυτόν να έχει rehab για την κατάχρηση αλκοόλ και η κοκαΐνη. Έπεσαν έξω το 2003, όταν τον έριξε ως διευθυντής περιοδεία της. Ο Guy Ritchie ποτέ δεν τον συμπαθούσαν. Απομνημονεύματα του Chris, Η ζωή με την αδελφή μου Μαντόνα, δημοσιεύθηκε το 2008. Είναι τώρα εργάζεται ως creative director για τραγουδιστές και τραγουδοποιούς. Έχει σχέδια για ένα βιβλίο του καφέ-τραπέζι, συνεχίζει να εργάζεται ως σχεδιαστής εσωτερικών χώρων και βαφές. Ελπίζει ότι μπορεί να κάνει μέχρι και τις διαφορές του με τη Madonna. «Δεν έχουμε μιλήσει από το βιβλίο, αλλά είναι αναπόφευκτο ότι θα δούμε ο ένας τον άλλον σε ένα οικογενειακό γεγονός,» είπε.
 ΜΑΡΙΩ, Γεννήθηκε το 1968
Της Madonna ετεροθαλής αδελφός του και το μωρό της οικογένειας, Mario χειρίζεται την ημέρα με την ημέρα λειτουργίας του αμπελώνα του πατέρα τους. Συνήθιζε να εργαστούν σε δισκογραφική εταιρεία, Maverick της Madonna. Παντρεύτηκε τον Ιούλιο και έχει τρία παιδιά, το ένα από προηγούμενη σχέση. Είχε μια άγρια ​​περίοδο στα νιάτα του, αφού η κοκαΐνη και να εμπλακούμε σε μάχες. Ο κακοποιημένες ένας αυτοκινητιστής και έσπασε τη μύτη ενός αστυνομικού του. Madonna καταβληθεί νομική τους λογαριασμούς του. Chris είπε: «Τώρα που ο μπαμπάς είναι να πάρει επάνω, πραγματικά Mario τρέχει τον αμπελώνα. Είναι κοντά σε όλους στην οικογένεια. "
MELANIE, γεννήθηκε το 1962
Τώρα, παντρεμένος με δύο παιδιά, Melanie χρησιμοποιείται για να είναι ένας πολιτικός αρθρογράφος στο Opal Brian Eno είναι Records. Είναι παντρεμένη με τον τραγουδιστή και τραγουδοποιός Joe Henry - ένας παλιός φίλος της Μαντόνα που παρήγαγε πρόσφατα άλμπουμ Hugh Laurie του. Chris είπε: «Madonna είναι ίσως πιο κοντά στο Μέλανι. Και οι δύο μητέρες και τα παιδιά της ίδιας ηλικίας. " Madonna αποκαλεί «Μυρίζει» της, και αυτή ήταν η αξιόπιστη αδελφό που κρατούσε το χέρι της όταν γέννησε σε Lourdes.
Marty, γεν. 1957
Ήταν στο στρατό των ΗΠΑ. Το 1994, κυκλοφόρησε το ντεμπούτο άλμπουμ ραπ με την επωνυμία MC Ciccone, η οποία περιελάμβανε πολλές πικρές ανασκαφές στην αδελφή του. Το 1999, μετά από μια επαφή χωρίς ρεκόρ για αρκετά χρόνια, ήταν τελικά πείστηκε από Madonna να εισέλθουν rehab να ασχοληθεί με το πρόβλημα του αλκοόλ - το οποίο έχει πληρώσει - αναγκάζοντας τον να χάσει δεύτερο γάμο της. Ξεκίνησε ένα εστιατόριο στο Λος Άντζελες, και πήγε πίσω σε κέντρο αποτοξίνωσης και πάλι το 2003. Κρίστοφερ είπε: «Marty είναι ένα πολύ αξιαγάπητοι τύπος. Είχε προβλήματα με το αλκοόλ και προσπάθησε σκληρότερα του για την αντιμετώπισή τους. Έχει ένα σκληρό δρόμο γι 'αυτόν. Είναι καλά τώρα. " Διαζευγμένος με μια κόρη, που ζει στο Λος Αντζελες και προσπαθεί να καταστήσει ως voice-over καλλιτέχνη. Αυτός και η Madonna είναι φιλική επαφή.



Christopher κάποτε ήταν πιο κοντά αδελφός της Madonna.  Έπεσαν έξω όταν τον έριξε ως σκηνοθέτης περιοδεία της
ΠΗΓΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...